Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok megalapozottnak ezeket a teszteket? Szerintetek az eredménye tényleg számít (hat) valamit?
Belefutottam ebbe a minap és elég lehangolónak tartom, hogy ezt valaki komolyan gondolhatta.
A blog eleve elmegy az ilyen PUA vonalra, de például a férfiak tesztjénél nem tartom kifejezetten eredményesnek a való életben az alábbit. :D
"20. Beszélgetésbe bonyolódsz egy csinos lánnyal, akit épp az előbb ismertél meg a pultnál. Néhány perc múlva megkér, hogy hívd meg egy italra. A válaszod:
(A) “Persze, gyere.”
(B) “Nem vagyok egy bankautomata.”
(C) “Lófaszt a seggedbe! Te fogsz meghívni engem, kisanyám!”
Ha a válaszod (A), vonj le egy pontot.
Ha (B), nem kapsz pontot.
Ha (C), van egy pontod."
A nőknél meg csomó kérdés a nem teljesen értem kategória, mivel egyáltalán nem számol az egyéni preferenciákkal.
"4. Ön milyen melltartót hord?
A “nem kell melltartótól” az A kosár méretig: -1 pont
B kosár: 0 pont
C kosár: +1 pont
D kosár: +2 pont
DD kosár: +1 pont
E kosár és felette: 0 pont"
A kérdést inkább beszélgetésindítónak tettem fel, hogy ki mit gondol ezekről. :)
(Mondjuk lehet a megalkotója se gondolta teljesen komolyan, de szerintem inkább csak optimista vagyok. :D)
Idiotasag, de megtudtam legalabb, hogy "bèta de lux" no vagyok a puasok szerint.
Ez mostantol teljesen feldobja a sivar eletem.
/sarcasm off
Ez az egész oldal nevetséges.
Kíváncsiságból megcsináltam, és a "húspiacon" , és ez jött ki:
"+15 és +29 pont között: A már nem béta nőstény avagy béta de luxe. Életedben egynél több vonzó Férfi is lehet. Némi személyiségtorzulással könnyen elérheted, hogy átjáróház legyen az ágyad."
Szerintem is baromság.
De en is megtudtam hogy beta de Lux vagyok. Barmit is jelentsen:D
Szerintem ezek a tesztek (nemcsak a mostani, hanem a feminás, a horoszkópos, és minden egyéb) tök jó elütni az időt és röhögni az eredményeken. Komolyan egyiket sem kell venni.
Én egy klasszikus béta nőstény lettem :D
Megnéztem mindkettőt, és hát... :D
Ezek szerint egy pasi akkor jó, ha minél bunkóbb és trágárabb, míg nőként nem lehetek az átlagnál inteligensebb, soha nem káromkodhatok és mindennap magassarkúban kell járnom. :DD imádom.
Amúgy, ha egy pasi így viselkedne velem, mint amikre ez a teszt +1 pontot adott, akkor nem ismerkednénk túl sokáig, főleg a beszélgetés közben faképnél hagyom, mert hugyoznom kell rész akasztott ki, és a beszélgetések stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!