Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok gáznak, h egy férfi mielőtt komolyabban megismerkedne veletek, előtte lecsekkolja a FB -otokat? 25f
A kérdés azoknak szól, akiknek van FB -uk..
Na.. Szóval.. Eddig mindig 100 % -ig bebizonyosodott a gyanúm. :DD
Szeretem gyakran naiv érzelmi felhőbe ringatni magam. Elkezdek beszélgetni, ismerkedni egy lánnyal és egyből azt képzelem, hogy biztos szimpatikus vagyok neki és talán többet is szeretne tőlem. 25 évesen sajnos még sose volt kapcsolatom.. nem vagyok csajozós típus.. Elképzelem, h legközelebb amikor találkozunk, elhívom őket egy kávéra vagy vacsorára..
Szóval ismerősök ismerősei adatlapjain keresztül mindig ki tudom nyomozni, h ki az adott lány.. de ne értsétek félre, nem zaklatom, nem jelölöm, nem nézegetem a nap minden órájában a profilukat.. Ennyire nem vagyok fanatikus.. Csak megkeresem őket, h hogy hívják, vagy van -e pasijuk.. Ezeket jó tudni FB adatlap alapján..
És am mindig kiderül, h van pasijuk. :DD De minden lány esetében eddig így jártam..
Ezek után kicsit visszább veszek a tempóból és nem nyomulok rájuk. Tiszteletbe tartom, h kapcsolatban állnak.
Mennyire tartjátok cikinek, ha a veletek ismerkedni akaró pasi függetlenül attól, h mi a kapcsolati státuszotok, lecsekkolja a FB profilotokat??
Van ismerősöm aki Harvard-on tanult 5 nyelvet beszél, és Csillagflotta kapitánya.
Sok sikert :D
Én is meg szoktam nézni az új kolléganő Facebook profilját, így már gyökereiben elfojtok, s lezárok minden kezdeményezésre való lehetőséget. Ez egy marha jó dolog, hogy ne hozza magát az ember "burn baby burn" helyzetbe. Eléggé kínos tud lenni, ha sok hónapnyi kooperáció után bepróbálkozol a munkatársadnál mindössze egy egyszerű kávéra meghívással műszak után, majd ő közli, hogy az élettársa jön érte.
20-22 évesen még tapasztalatlan sihederként sikerült beégetnem magam több nőnél is, akik amúgy párkapcsolatban álltak, csak éppen elfelejtették még csak félszavakban is megemlíteni.
A FB-os dolog nagyon sokat könnyít azon, hogy ne nagyon érjen több pofon, így nyilván az ember nem ringatja magát hiú ábrándokba. Tényleg nagyon sokat segít, ha valaki megosztja akármelyik közösségin, hogy párkapcsolatban él.
Sok nőnél azért van kint h "kapcsolatban" h a hozzád hasonlok ne piszkálják őket.
Mint a szórakozó helyeken a "Bocsi de van barátom" c szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!