Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg a férfit?
Van egy férfi,akinek a kapcsolata kissé viharos, távkapcsolat. Találkoztunk kétszer, szimpatikus vagyok neki (elmondása szerint), csók is türtént, de nem akarja elhagyni a másik nőt.
Tippek?
Minek neked ilyen pasi? Szereted, ha átvernek és hazudnak neked?
Nem értem az ilyen nőket, akiknek csak a foglalt fassz ízlik.
Nem értettem soha a nőtársaimat. Aki mással ezt csinálja miért gondolod, hogy majd pont veled nem fogja? Más nőkkel találkozik és csókolózik a kapcsolata alatt. Igazi férfi szakítana és így kezdene kapcsolatba.
Ismertem ilyen embert párat. Megcsalta a feleségét, összejött a szeretőjével és családot alapított. Végig féltékenykedett. Majd megcsalta az új nőjét és elhagyta egy másikért. Utána meg kiakadt a szeretőből lett társ, hogy ezt miért csinálta meg vele. Ja, mert korábban pont ugyanezt csinálta, csak másik nővel. Kutyából nem lesz szalonna még a te kedvedért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!