Van itt olyan intelligens, humoros, sportkedvelő, laza,20-25 közötti férfi, aki megismerkedne velem? L21
Figyelt kérdés
Imádom a sportokat, kedves, aranyos, intelligens lánynak gondolom magam. Rengeteg minden érdekel, a romantikától a pörgős bulikig.2014. febr. 15. 23:30
1/16 anonim válasza:
a romantikától a pörgős bulikig azért nincs olyan sok minden
2/16 anonim válasza:
Vagyok. Milyen sportokat szeretsz?
3/16 anonim válasza:
hát ha vevő vagy a humoromra..20f
4/16 anonim válasza:
ismerkednék,de 35 vagyok,,, :)
5/16 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok, sportkedvelő, de sportot nem űző srác, aki szívesen ismerkedne. De te nem velem ismerkednél meg ebben biztos vagyok.
6/16 anonim válasza:
beleesek a kritériumaidba
peti bácsi nem versz át megint már nem hiszek neked
minden nap aranyos lánynak adod ki magad utána meg tudod úgy is lenyomom skypot amikor elkezdesz vetkőzni
7/16 anonim válasza:
ez rám is illik, de nem vagyok egyszerű eset:D
8/16 anonim válasza:
Ha lecsengtek a nyálcsorgatók írok, mert így levelem csak elveszne a kupacban... :)
9/16 anonim válasza:
Remélem a minecraft sportnak számít :D
10/16 anonim válasza:
Túl fiatal vagyok hozzád sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!