Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Míért szidják a férfihang.hut?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Míért szidják a férfihang.hut?

Figyelt kérdés
Félnek szembenézni az igazsággal eggyesek? Azon az oldalon komoly tanulányok vannak az exogámiáról(nőknek külföldi férfi kell) hipergámiáról ( a nők gazdagabb férfit akarnak) meg a férfitöbbletről.

2018. nov. 3. 12:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Eggyesek biztos, csak az egyesek nem.
2018. nov. 3. 12:58
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

El tudom képzelni, hogy mennyire komoly tanulmányok vannak ott tudományosan megalapozott kutatásokkal alátámasztva..

Én előbb felnéztem oda, de egy merő szánalom az egész oldalon.

2018. nov. 3. 13:04
 3/32 anonim ***** válasza:
25%

Azért mert a férfihang az igazságról ír, amitől úgy félnek mint ördög a tömjénfüsttől.

Aki szót emel a férfiak érdekében azt próbálják megszégyeníteni, ellehetetleníteni.

2018. nov. 3. 13:06
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
A femina maszkulinosított ikertesója.
2018. nov. 3. 13:06
 5/32 anonim ***** válasza:
83%

A nőket gyűlölik, miközben a lábuk közé akarnak férkőzni...

Hmmm.... féregségből 5-ös.

2018. nov. 3. 13:19
 6/32 anonim ***** válasza:
90%

köhöm köhöm köhhhhcsm

Nos, aki érdekel az igazság (ugye) annak funfact, hogy a férfihang ötlete először egy nő koponyájának sötétjében látott napvilágot és ragyogta azt ékesen be. Gondolván annyi csacska magazin van nőknek, miért ne lehetne férfiaknak?

A prototípus elbukott, a kínálat nem találta meg a keresletet. Akkor vette azt az írányt amit most képvisel, amikor rájöttek, hogy egy átlag boldog férfi a playboyon és a hobbi magazinokon túl (értsd:töri, autó, barkács, természet stb) nem nagyon urbanisztikálódott így nem is igazán érdeklik a férfi magazinok.

Ellenben ott van a dühös réteg aki meg tökéletes vásárló erő a tartalmak fogyasztására.

Nekem a magazinnal nincs bajom. Olyan tekintetben találom érdekesnek, hogy amikor odatévedtem először, akkor pont a nőkről írtak, hogy milyen jelei vannak ennek-annak... és amikor olvastam akkor bizony mosolyogtam, hogy ez most komoly? Ezeknek volt egyáltalán nőjük? De akkor elgondolkodtam, hogy ennek a női változatában is mekkora szamárságokkal etethetnek minket nőket, hogy innen tudod, hogy csal a párod, innen tudod, hogy hazudik stb.

Ezek a cikkek elbeszélnek a másik nem mellett, és nem hogy közelebb hozná őket egymáshoz, hanem inkább eltávolít.

2018. nov. 3. 13:19
 7/32 anonim ***** válasza:
22%
már az elég fura, hogy nők férfimagazint olvasnak. Nekem eszembe nem jutna női magazint olvasni.
2018. nov. 3. 13:34
 8/32 anonim ***** válasza:
85%

Osszekevered az igaz allitasokat magaval a teljes igazsaggal. Azzal az oldallal az a baj, h a nehany jo eszreveteluk keveredik feligazsagokkal es ezt duhosen, karorvendoen, rosszindulatuan talaljak. Az ott egy virtualis kocsma csalodott ferfiaknak. Ahogyan a vilagpolitikai tudasunkat sem kocsmai beszelgetesekre alapozzul ugy a parkapcsolati tudasunkat sem arra kene. Nekem a legnagyobb bajom a ferfihanggal h nem csalad es tarsadalomcentrikus, hanem ferficentrikus. En meg ugye nem vagyok ferfi... Nem nekem szol.

Egy ideig olvastam, par dolog tetszett, de a nok allando szidalmazasa es a ferfiak allando felmentese es aldozati statusza elidegenitett onnan. En komolyan azt hittem h ok majd jobbak lesznek a szelsoseges, minden bokorban noelnyomast szimatolo feministaknal, de pont ugyanolyan rettego es duhongo bagazzsa valtak. Nekem egy csalodas az az oldal, tobbet vartam tole. Utolag persze mar rohogok ezen, hiszen a neveben is benne van, hogy FERFI magazin, nem pedig csaladi vagy parkapcsolati magazin, vagy konzervativ, vagy akarmi, amihez en is tudnek kapcsolodni.

2018. nov. 3. 13:35
 9/32 anonim ***** válasza:
84%

Kiegyensúlyozott lelki vilàgú nőkènt mindig jót szórakozom azon az oldalon.

A komoly tanulmànyoknàl azèrt most “tudóskènt” kaptam egy kisebb agyèrgörcsöt, de totàl felesleges lenne elmagyaràzni, mièrt nem mèrvadóak objektív szemmel figyelve az ott megjelent “tanulmànyok”- mert ugye èn is csak egy szàmító, gonosz ösztönlény vagyok, akinek èletcèlja a màsik nem lelki, anyagi, mindenfèle nyomorba döntèse.... :D

2018. nov. 3. 13:43
 10/32 dagadtférfi35 ***** válasza:
45%

Lenina Huxley

Címzett: dagadtférfi35

Időpont: ma 13:25

Téma: Re:

Az üzenet: Tévedtem..ne is menjél pina közelébe,kérlek.Nem véletlenül nem sikerült eddig sem.Nem neked való hidd el.Húzogasd csak a farkadat,az a neked való,te selejt.

Ja,és ne fáradj a válasszal,te genetikai hulladék,mert most azonnal tiltalak.

Jó faszverést,te barom! :D :D :D :D :D :D

2018. nov. 3. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!