Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Míért szidják a férfihang.hut?
El tudom képzelni, hogy mennyire komoly tanulmányok vannak ott tudományosan megalapozott kutatásokkal alátámasztva..
Én előbb felnéztem oda, de egy merő szánalom az egész oldalon.
Azért mert a férfihang az igazságról ír, amitől úgy félnek mint ördög a tömjénfüsttől.
Aki szót emel a férfiak érdekében azt próbálják megszégyeníteni, ellehetetleníteni.
A nőket gyűlölik, miközben a lábuk közé akarnak férkőzni...
Hmmm.... féregségből 5-ös.
köhöm köhöm köhhhhcsm
Nos, aki érdekel az igazság (ugye) annak funfact, hogy a férfihang ötlete először egy nő koponyájának sötétjében látott napvilágot és ragyogta azt ékesen be. Gondolván annyi csacska magazin van nőknek, miért ne lehetne férfiaknak?
A prototípus elbukott, a kínálat nem találta meg a keresletet. Akkor vette azt az írányt amit most képvisel, amikor rájöttek, hogy egy átlag boldog férfi a playboyon és a hobbi magazinokon túl (értsd:töri, autó, barkács, természet stb) nem nagyon urbanisztikálódott így nem is igazán érdeklik a férfi magazinok.
Ellenben ott van a dühös réteg aki meg tökéletes vásárló erő a tartalmak fogyasztására.
Nekem a magazinnal nincs bajom. Olyan tekintetben találom érdekesnek, hogy amikor odatévedtem először, akkor pont a nőkről írtak, hogy milyen jelei vannak ennek-annak... és amikor olvastam akkor bizony mosolyogtam, hogy ez most komoly? Ezeknek volt egyáltalán nőjük? De akkor elgondolkodtam, hogy ennek a női változatában is mekkora szamárságokkal etethetnek minket nőket, hogy innen tudod, hogy csal a párod, innen tudod, hogy hazudik stb.
Ezek a cikkek elbeszélnek a másik nem mellett, és nem hogy közelebb hozná őket egymáshoz, hanem inkább eltávolít.
Osszekevered az igaz allitasokat magaval a teljes igazsaggal. Azzal az oldallal az a baj, h a nehany jo eszreveteluk keveredik feligazsagokkal es ezt duhosen, karorvendoen, rosszindulatuan talaljak. Az ott egy virtualis kocsma csalodott ferfiaknak. Ahogyan a vilagpolitikai tudasunkat sem kocsmai beszelgetesekre alapozzul ugy a parkapcsolati tudasunkat sem arra kene. Nekem a legnagyobb bajom a ferfihanggal h nem csalad es tarsadalomcentrikus, hanem ferficentrikus. En meg ugye nem vagyok ferfi... Nem nekem szol.
Egy ideig olvastam, par dolog tetszett, de a nok allando szidalmazasa es a ferfiak allando felmentese es aldozati statusza elidegenitett onnan. En komolyan azt hittem h ok majd jobbak lesznek a szelsoseges, minden bokorban noelnyomast szimatolo feministaknal, de pont ugyanolyan rettego es duhongo bagazzsa valtak. Nekem egy csalodas az az oldal, tobbet vartam tole. Utolag persze mar rohogok ezen, hiszen a neveben is benne van, hogy FERFI magazin, nem pedig csaladi vagy parkapcsolati magazin, vagy konzervativ, vagy akarmi, amihez en is tudnek kapcsolodni.
Kiegyensúlyozott lelki vilàgú nőkènt mindig jót szórakozom azon az oldalon.
A komoly tanulmànyoknàl azèrt most “tudóskènt” kaptam egy kisebb agyèrgörcsöt, de totàl felesleges lenne elmagyaràzni, mièrt nem mèrvadóak objektív szemmel figyelve az ott megjelent “tanulmànyok”- mert ugye èn is csak egy szàmító, gonosz ösztönlény vagyok, akinek èletcèlja a màsik nem lelki, anyagi, mindenfèle nyomorba döntèse.... :D
Lenina Huxley
Címzett: dagadtférfi35
Időpont: ma 13:25
Téma: Re:
Az üzenet: Tévedtem..ne is menjél pina közelébe,kérlek.Nem véletlenül nem sikerült eddig sem.Nem neked való hidd el.Húzogasd csak a farkadat,az a neked való,te selejt.
Ja,és ne fáradj a válasszal,te genetikai hulladék,mert most azonnal tiltalak.
Jó faszverést,te barom! :D :D :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!