Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfiak, akik a Férfihang nevű oldalakat támogatják, valójában mit is akarnak?
Kíváncsiságból felnéztem az oldalra, de már az elején tudtam, hogy iszonyú nőgyűlöletről fogok tanúbizonyságot szerezni.
Leszögezem, nem vagyok feminista, a férfi és női szerepeket nem szándékoznék felcserélni, de még szintbe hozni sem.
Ezeknek is megvan a miértje, viszont kétség felül nincs meg az egyensúly pozitív értelemben.
Az oldalt szerkesztők és az odakommentelők egyértelműen nőgyűlölők, némely mondataikból csak úgy árad a nők iránti gyűlölet.
És itt jön a kérdés...
A nők rosszak, gonoszak, de a punci azért kéne?
Nyilván nem mindegyikük szingli, van akinek felesége, gyereke is van. WTF???
Hogyan gyűlölhetik azt, amire vágynak?
Egy párkapcsolatban a másik fél nyilvánvalóan egy nő, feltételezem nem meleg párkapcsolatra vágynak.
Milyen logika mentén működnek ezek az emberek?
Én nem ismerem az általad említett oldalt, de gondolom arról van szó, hogy azért gyűlölködnek, mert egyszerűbb mást utálni és hibáztatni, mint magukba nézni és változtatni a saját nyomorukon.
A legtöbb ilyen embernek csökkent mértékben nevezhető lény pontosan addig fogja utálni a nőket ameddig nem kezd velük ki egy.
Tényleg tipikus példája amikor szidnak egy nőt, hogy mekkora egy ..... és társai de, ha velük feküdne le az adott nő akkor eszük ágába sem lenne egy rossz szót sem szólni.
A férfihang egy buta hímsoviniszta oldal.
De találsz hasonló oldalakt, ahol a nők szerint minden férfit kasztrálni kellene, és alacsonyabbrendű.
Felteheted ott is a kérdést.
Szerintem egyszerűen a szél összefújja a szemetet mindkét típusú oldalon.
Bár nem szántam sok időt az átnézésére, de nem találtam gyűlölködést, inkább a nőkhöz társított pozitív képzetek megkérdőjelezését.
Viszont ez egy szélsőséges oldal, csak férfi szemüvegen és érdekek mentén tekint a világra, nem is része a mainstream médiának, nem hívatkoznak rá, stb. Egy eldugott sarok a neten, ahol megjelennek írások, érkezik rá pár komment és ennyi.
Puncit biztos akarnak hiszen férfiak, és érzésem szerint azt, hogy valaki őket is meghallgassa.
A GYES-t és a GYED-et az állam fizeti, már ne is haragudj!
Másrészt meg hogy lehetne egy csecsemőt gondozni munka közben?
Végül is lehet... fizess egy dajkát, és akkor a kedves párod is tud dolgozni az újszülött gyereked mellett!
Beleolvasgattam...hat, meg baratilag se nagyon allnek szoba olyannal akk ezt olvassa es egyet is ert vele, nem megy kaocsolatban lenni vele.
Szimplan idiotak, nem logika menten mukodnek.
A férfiak és a nők adójából fizetik, maradjunk ennyiben!
Nem keveset vonnak le tőlem is, hogy pl. a munkanélküli, nőgyűlölő férfi otthon vakargathassa a hátsó felét a kanapén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!