Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső oldalakat tudtok ajánlani, ahol be tudom állítani a lakhelyet?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan (elsősorban ingyenes) társkereső oldalakat, ahol be tudom állítani, hogy melyik városokban keresek párt? Sajnos mindig csak a lakhelyemhez távoli emberekkel ismerkedek meg, és a távkapcsolat nálam nem működik. A szívküldi oldalt néztem, de ott csak megyei szinten tudom beállítani a keresési feltételeket.
Nincsenek normális társkereső oldalak. Felesleges próbálkoznod. Főleg nem az ingyenes címszó alatt lévőkben.
Nincs olyan, hogy ingyen legyen valami.
Ha nőként keresel, még talán volna is esélyed, de férfiként nem fogsz találni, ha férfi volnál.
Bár a távkapcsos szöveged végett sejtem, hogy nő lehetsz.
Mi bajod a távkapcsolattal? Basszus, összeköltözésről nem hallottál? Főleg ha már 20 felett vagy, nem szoktak éveket várni az összeköltözéssel? Vagy csak azért kell valaki, hogy elmondhasd, van valakid? Vagy csak mert egyedül nem érzed magad jól a bőrödben?
Meglátszik ahány ember annyi szokás.. múltkor egy pasi pont az ellenkezőjéről panaszkodott. Hogy együtt volt egy nővel, a csaj másfél hónap után össze akart költözni a hapsival, az meg mondta neki, hogy még korai. A nő meg mondta neki egyből, hogy biztos azért nem akar, mert nem gondolja komolyan.
Lakva ismerik meg a másik. Honnan tudod, hogy nem működne?
Bár a te életed, csak ilyen idősen meddig akarsz randizgatni, mire összeköltöznél valakivel?
Mi van a munkahelyeddel? Ott miért nem ismerkedsz, vagy mész ki valamerre, koncertek, stb, kávézó? Hidd el, csak szidnád a társkeresőket, főleg amikor a 20. levél után is azt kapod, hogy "dugnálak édes; mikor találkozunk, annyira kívánlak" és ehhez hasonló beteges szövegeket. Hamar megunnád.
Sajnos az ilyen oldalakon jön ki az, hogy mennyire nyomorékok a férfiak. Ott nem nagyon fogsz találni normális embert.
Csak keress vissza a gyakorin, hasonló kérdéseket társkeresőkről, nem fogsz találni nagyon.
Meg sok nő panaszkodik a férfiakra. Általában azt mondják, hogy max ha 100-ból 1 ha normális.
Régen volt a love.hu, ami talán jó volt egy ideig (nem tudom üzemel e még).
Most hirdetnek valami be2.hu-t, azt hiszem. (rákerestem közben, létezik)
Ott van még a badoo, ott lehet keresni város szerint.
De az a baj, hogy ott is sok a retárdált.
Én 30 éves férfiként vagyok egyedül. De nem keresek társkeresőket, mert tapasztalataim azt mutatták, hogy nincsenek nagyon fent nők az ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!