Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső oldalakat tudtok ajánlani, ahol be tudom állítani a lakhelyet?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan (elsősorban ingyenes) társkereső oldalakat, ahol be tudom állítani, hogy melyik városokban keresek párt? Sajnos mindig csak a lakhelyemhez távoli emberekkel ismerkedek meg, és a távkapcsolat nálam nem működik. A szívküldi oldalt néztem, de ott csak megyei szinten tudom beállítani a keresési feltételeket.
Én szoktam néha szoktam próbálkozni néhány oldalon, csak aztán elfelejtek belépni. :D
De szinte mindegyiken meg kell adni a tagoknak, hogy melyik városban vannak, az már egy oda-vissza működő szűrési lehetőség. Sőt a legtöbbön lehetőség van azt is megadni, hogy hol vagy max. hány km távolságra lenne az ideál. Ilyen szempontból tehát kicsit meglepett a kérdés.
Bár én a másik nem részéről írom, mindenesetre szerintem a probléma forrása, hogy Kelet-Magyarországon nem működik a netes társkeresés, egyszerűen nem használják, alig van aktív női tag. Ez szívás nekünk is és annyiból a nőknek is, hogy több férfi pályázik rájuk (bár a férfi tagok számáról nem tudok nyilatkozni).
Az ország középső és nyugati részéről sokkal többen aktívak, így korábban én is onnan ismerkedtem, mostanra már inkább csak beszélgetek (mintha az ottaniak jobb társaságnak tűnnének), ha már a kérdezőhöz hasonlóan barátok híján úgysem járok szórakozni sehova. Ám a távkapcsolat szóban a táv és a kapcsolat részemről is ellentétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!