Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik társkereső oldalon vagytok miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Legyen az tinder, legyen az bármilyen más oldal, igazából az hagyján hogy nem szeret senki válaszolni, ezt már megszoktam, inkább azt nem tudom megérteni, miután elkezdtek beszélgetni valakivel miért tűntök el csak úgy utána... illetve ha nem tudjátok mit akartok, akkor miért vagytok fent egy ilyen oldalon ?

28F

2018. szept. 26. 21:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
unalmas dolgokat hozol fel valszeg, es a 25. vagy aki ugyan azt a dumat loki, nem tudod a figyelmet felkeltenj. vigyel bele egy kis extrem dolgot egy kis kreativitast
2018. szept. 26. 21:15
 2/29 próbálokkedveslenni ***** válasza:
80%

Szerinted aki eltűnik, az azért tűnik el, mert nem tudja mit akar?

Megsúgom neked, hogy pontosan tudja, hogy tőled semmit sem akar. Ezért tűnik el.

Persze szólhatna róla, hogy "bocs, de mégse", viszont van egy olyan érzésem, hogy okkal nem teszik ezt esetedben.

2018. szept. 26. 21:16
 3/29 anonim ***** válasza:
83%

Voltam fent tàrskereső oldalon fél évet még régebben.

Nyilvàn azért voltam ott, mert tàrsat akartam talàlni. Ez össze is jött, így 6 hónap utàn töröltem magam. Hàzasok is vagyunk màr egyébként.

Nem kell olyanokkal foglalkozni akik nem vàlaszolnak. Ha meg szó nélkül eltűnik annak biztos van oka. Vagy megsértetted, vagy megunt , vagy talàlt màst aki jobban érdekli, vagy úgy gondolja az is egy egyértelmű jel ha lelép- nem kell magyaràzkodnia....stb. Ezer oka lehet.

Tovàbb kell lépni, nem rinyàlni.

2018. szept. 26. 21:22
 4/29 A kérdező kommentje:
Azért álljon meg a menet... nem azért vagyok, hogy én szórakoztassam őket , ha jól tudom itt egyenjogúság van .... illetve a nők ugyanolyan emberből vannak mint a férfiak, ugyanazok a szükségleteik stb ... na meg ha egy szia után nem ír gyakorlatilag semmit , akkor nehéz haj de viccesnek lenni...
2018. szept. 26. 21:25
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ez nemtől függetlenül arról szól, hogy aki jobban akarja a kapcsolatot a kettő közül, az teper, a másik meg hagyja. Ha egyenlően akarják, akkor nem teper senki, hanem egyenrangúan ismerkednek. Szóval ha ilyen jellegű problémáid vannak, megoldódik azzal, ha olyasvalakit keresel, akinek pont ugyanannyira tetszel, mint amennyire ő tetszik neked. Ennyi.
2018. szept. 26. 21:40
 6/29 anonim ***** válasza:
48%
Azért Kérdező, mert a nagytöbbség nem társat keresni regisztrál fel, hanem csak szimpátiáért, körberajongásért.
2018. szept. 26. 22:03
 7/29 anonim ***** válasza:
49%
Látod, meg is kaptad, hogy az egész a te hibád :D Sok a felelősségvállalásra képtelen, selejt ember, látod.
2018. szept. 26. 22:04
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyenjogúság van. Mindenkinek joga van azzal beszélgetni, akivel akar.
2018. szept. 26. 22:06
 9/29 anonim ***** válasza:
47%

ugyan már.. az ilyen oldalakon a nők nagy része csak egót fényeztetni van fent.

28 éves létedre rájöhettél volna már erre.

2018. szept. 26. 22:20
 10/29 anonim ***** válasza:
13%

látod ez az, nekik "természetes", hogy akár valakire "igen"-t mondanak, aztán "jogomban áll azzal beszélgetni akivel akarok". Ezt tette a nőkkel a technika: felelősség semmi, élni a vakvilágba, felmenni társkeresőkre majd unalmában olvasgatni az üzeneteket. Aztán hogy milyen érzés is lehet egy pasinak, aki egy egész nyarat-pénzt beleöl, és semmi nem sikerült, az meg kit érdekel, a túloldalt nem ember van! Csak találgathasson a másik.

Nekem már volt, hogy belement a találkozóba, már csak időpontot egyeztettünk - hopp, pont azóta nem jelentkezik be hetek óta.

Másik eset: bemutatkoztunk, és nem volt több válasz. Most mit ronthattam el? Nem tetszett neki a nevem?

Dehát miért is éreznének felelősséget, amikor kép nélkül 5 percenként is kapnak ajánlatokat, facebook-on rájuk irnak idegenek... bárcsak 1 hónapig ki lehetne kapcsolni az internetet, már változna a helyez, de sajnos azt nem tehetem meg...

2018. szept. 26. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!