Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik társkereső oldalon vagytok miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Legyen az tinder, legyen az bármilyen más oldal, igazából az hagyján hogy nem szeret senki válaszolni, ezt már megszoktam, inkább azt nem tudom megérteni, miután elkezdtek beszélgetni valakivel miért tűntök el csak úgy utána... illetve ha nem tudjátok mit akartok, akkor miért vagytok fent egy ilyen oldalon ?

28F

2018. szept. 26. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
érdekes hogy gyakorin már többször láttam olyat pasitól, hogy "rámirt egy csúnya dagadt nő, hogy szereljem le?" hogyhogy mi pasik nem rántunk vállat, hogy nem kötelező válaszolni??
2018. szept. 28. 08:53
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

20.

Tudod amikor a 10.- 15. pasi közli veled, hogy büdös qurva, micsoda aljas féreg, szemétlàda vagy és a qurva anyàd, mert nem akarsz vele tovàbb ismerkedni , meggondolandó, hogy tovàbbra is ezt tedd vagy szó nélkül lelépj. Ítélkezhetsz, az jól megy , de ettől még se nőnek se férfinak nem lenne kellemes ilyen vàlaszokat kapni egy szimpla visszautasítàsra.

Ès igen, jómagam is komoly kapcsolatért mentem tàrskeresőre, meg is talàltam 6 hónap alatt. Ő, a ma màr férjem érdekes módon megértette, miért léptem meg ezt a módszert koràbban többször is. Ő is még régebben kapott ezt- azt, ha megírta egy csajnak hogy màr nem akar vele ismerkedni. Bàr az nem konkrét tàrskeresőn volt, de sokan ismerkedtek rajta. Egy ideig én is.

Hiàba puffogsz, attól még nem lesz igazad.

2018. szept. 28. 13:58
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
#22 akkor meg minek vagy fent társkeresőn, ha az ottani férfiak szerinted selejtek, anyáznak meg köpkölődnek? Nem értem...
2018. szept. 28. 15:12
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
Már nincs fönt, mert megtalálta a párját. Nem megy az értő olvasás?
2018. szept. 28. 15:27
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 akkor viszont ne ocsmányolja a társkeresőt, ha ott találta meg a férjét. Vannak ott kevésbé alkalmas férfiak is, hát aztán? Ahol fát vágnak, repül a forgács.
2018. szept. 28. 15:30
 26/29 anonim ***** válasza:

23. Mit nem értesz? Azért voltam fent, mert pàrt szerettem volna talàlni, ami sikerült is, ha elkerülte volna a figyelmedet. Írtam ugyanis, hogy a fèrjemet tàrskeresőn ismertem meg. Akkoriban is úgy gondoltam, hogy nem minden pasi idióta ott, és igazam is lett, hiszen megismertem legalàbb egyet aki kivétel. Vele vagyok.

Ami azt illeti voltak akik normàlisan reagàltak a visszautasítàsra, de ők voltak kevesebben. Csak mert a többség ősbunkó, fel kellett volna adnom és elkönyvelni, hogy mindegyik olyan? Nem hiszem. Itt is megmutatkozik mennyire kitartó az ember... Ha az elején , az első pàr kudarc utàn feladod, semmi értelme. A netes tàrskereső alapvetően egy nagyon jó dolog, csak tudni kell a helyén kezelni bizonyos szituàciókat. Ha erre valaki nem alkalmas, az nem mindenki màsnak a hibàja.

2018. szept. 28. 15:33
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
25. Sehol nem a tàrskeresőt ócsàroltam. A rajta lévő emberekről és a viselkedésükről írtam. Tanulj meg olvasni.
2018. szept. 28. 15:35
 28/29 anonim ***** válasza:
Jó, így most már világos, hogy utólag elmagyaráztad, elsőre nem sokat értettem belőle, csakhogy ott sok férfi tahó. Igen, ahogy a discóban, meg élőben is. Ugyanaz a kategória a 8 általánost el se végzett sóhaj suttyó aki "szúrnálak!"-ot kiabál neked a nyílt utcán.
2018. szept. 28. 15:37
 29/29 A kérdező kommentje:

Örülök , hogy megnyugodtak a kedélyek , ez csak egy egyszerű kérdés volt, nem akartam , hogy összevesszés legyen a vége :D

Illetve nyilván nem úgy értettem hogy kötelező mindenkinek mindenkivel beszélnie , mert nem, érdekes is lenne... viszont ha már beszélgettek, elindult a beszélgetés , és nem csak egy hello szia ... akkor innentől miért tűnnek el a semmibe? És ez még csak csak , de van a tinder ugye ahol eleve csak akkor tudtok beszélgetni ha matcheltetek, ergo valahogy még szimpatikusnak is tűnsz a csajnak, aztán beszélgettek, és még mindig nem törölt .... aztán egyik pillanatról a másikra eltűnik. Azért illendőnek érezném, legalább azt, hogy bocs de ez egy nem és ennyi. Szóval nem az a gáz , hogy nem válaszolnak, ez egy ilyen bicikli tudom én, megesik hogy én se válaszolok , de ha már kialakult valami, akkor innentől miért tűntök csak úgy el ?

2018. szept. 28. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!