Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik társkereső oldalon vagytok miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Legyen az tinder, legyen az bármilyen más oldal, igazából az hagyján hogy nem szeret senki válaszolni, ezt már megszoktam, inkább azt nem tudom megérteni, miután elkezdtek beszélgetni valakivel miért tűntök el csak úgy utána... illetve ha nem tudjátok mit akartok, akkor miért vagytok fent egy ilyen oldalon ?

28F

2018. szept. 26. 21:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Mindenben van kis igazsag , biztos nem vagyok brad pitt , biztos nem en vagyok a legviccesebb az univerzumban , es az is biztos hogy nem a pasi hanem a csaj szedit meg vagy szaz embert (akkor miert is haborodnak fel a nok ha forditva van ez ?) De szoval valaszolt egyszer tinderen matcheltunk beszeltunk is egyet

... tehat ezeknek nyilvan oka volt ... na meg kettos merce volt baratnom anno fonokevel otthon maganal borozgatott ... ha en csinaltam volna egy csajjal halott ember vagyok ... ha a nok csinaljak az flort ha a ferfiak akkor megcsalas

2018. szept. 26. 23:13
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy valakivel elkezdesz beszélgetni, nem jelenti azt, hogy kötelező vele összejönni. Ezt hívják ismerkedésnek. Elsőre szimpatikus voltál neki, ezért írt vissza, elkezdtetek beszélgetni, de a beszélgetés közben rájött, hogy nem te kellesz neki, ezért nem írt vissza. Nem értem, mit lehet ezen nem érteni?
2018. szept. 27. 03:47
 13/29 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem érted...
2018. szept. 27. 06:47
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Azért tűnnek el, mert feltűnik a színen egy nálad jobb képű pasi.
2018. szept. 27. 07:42
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Pasik is rengetegszer megcsinálják ezt, és nem csak a jó pasik. Akkor miért kell ezt így a nőkre kihegyezni? Azért mert mi nem jövünk ide panaszkodni, hanem tudomásul vesszük és megyünk tovább az életünkkel, még velünk is megesik, nem is olyan ritkán.

Ha meg csak annyit írsz rá, hogy szia (ezt mondtad korábban) nem köteles válaszolni. Ez még nem ismerkedés, nem kapcsolat. Ha abszolút nem jössz be neki, nem fog válaszolni, mert NEM AKAR BÁTORÍTANI HA BIZTOSAN TUDJA HOGY NEM.

Mert hogy néz már ki egy társkeresőn, ha rám ír valaki aki nagyon nem jön be, és én visszaírok neki, majd néhány kényszer mondat után közlöm vele hogy bocsi, de nem akarok ismerkedni? Egy társkeresőn?

2018. szept. 27. 07:56
 16/29 anonim ***** válasza:
56%
sosem ezzel volt a baj, hanem amikor minden ok nélkül eltűnnek, lásd az én eseteimet: névcsere, vagy találkozó helyszin megbeszélése
2018. szept. 27. 08:09
 17/29 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, azért, mert közben jobb befektetőt talált.
2018. szept. 27. 09:33
 18/29 anonim ***** válasza:
56%

Nehogy már egy társkaresőn magyarázattal tartozzak bárkinek is.

Ha eltűnök az nem véletlen hanem szándékos. Ha valaki nem érti meg akkor tiltom.

2018. szept. 27. 11:22
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindegy miért tűnnek el? Annyira felesleges ezen hisztizni meg picsogni. Férfiasabbak nem lesztek tőle az 100%. A Pasik is simàn megcsinàljàk ezt, nem egyedül női dolog. Bárki megteheti, ez csak ismerkedés. Úgy csinàltok mintha megcsalnànak... Magyaràzattal egyik fél se tartozik, esetleg ha màr ott vàrsz xy helyen, mert megbeszéltétek, de a màsik nem megy el.
2018. szept. 27. 17:44
 20/29 anonim ***** válasza:

sajnos az itteni válaszadók jól mutatják, milyen lányok is vannak társkeresőkön... kb. azon köpdösnek, hogy nem kötelező megindokolnom, nem kötelező válaszolni, jogom van eltünni, különben is mit rinyálsz... jobbra húztuk egymást és? Kötelességem válaszolni?

Ezen fújólnak és köpdösnek. De persze ezek is komoly kapcsolat reményében mennek fel ilyen oldalakra úgy ám!

2018. szept. 28. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!