Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a ferfihang weboldalrol?
Mi az, vagy ki az a ferihang?
Valami uj part? 😯
Nogyulolo, depresszios luzer faxok helye.
Szerencsere, normalis FERFI ismeroseim nem is hallottak rola.
Nő létemre sokat olvasgatom, bár nem tudom, miért. Valami furcsa mazochizmus.
A cikkek színvonaltalanok, még ha néha van 1-2 értelmesebb is, akkor is tönkreteszik a kommentelők. Majdnem az összes olyan beteg állat, hogy szavak nincsenek rá. De tényleg, orvosi értelemben véve bolondok.
Ez egy feminista oldal, persze, hogy itt utálják :D
Persze ne számíts komoly logikai érvekre, részletes okfejtésekre, amelyekben cáfolják az ottani cikkek valóságtartalmát, szimplán csak hidd el, amit itt zsigerből írnak a nagy megmondók.
Én régebben rendszeresen olvastam, azóta csak jobban átlátom a társadalom a nők-férfiak viselkedését. Legtöbben úgy vannak vele, hogy évekig csak tapasztalják a hétköznapokban azokat,amiket ott írnak, aztán ráakadnak az oldalra és "véletlenül" pont azt találja ott, amit az életben is megtapasztalt. Éppen ezért szeretik sokan, mert nincs politikai korrektség a cikkekben, ugyanakkor komoly érvekkel találkozhat az ember. Persze, hogy ez nem tetszik sok felsőbbrendű nőnek, mert az oldal éppen azt üzeni, hogy a nők is ugyanolyan esendőek, emberiek és ösztönösek sokszor, mint a férfiak, csak másban és másképp. Ez pedig soknak böki a csőrét, ezért is rikácsolnak nőgyűlöletet.
van ez az egy hapsi oldal, de érdemes megnézni, mennyi hasonló női oldal van:
gumiszoba.hu
wmn
pesti hédi
karafitáh orsika
szentesi éva
stb...
nyomorék, kutyának nem kellő pcsák oldalai, ahol kitombolhatják magukat visszaigazolás gyanánt, hogy nem ők a bénák, hanem az összes pasas.
Kb mint itt, a gyk-n....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!