Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a velemenyetek a weboldalrol?

Mi a velemenyetek a weboldalrol?

Figyelt kérdés
Meg nincs befejezve, tehat vannak felbehagyott dolgok, de mi a velemenyetek rola?

2015. jan. 19. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eddig jó, nekem tetszik. Nem túl tolakodó.
2015. jan. 19. 13:32
 2/11 A kérdező kommentje:
www.ledlightingprofessional.net
2015. jan. 19. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű kérdést sem tudsz normálisan feltenni, hanyagold az ilyen törekvéseidet.
2015. jan. 19. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Meglepően kellemes!
2015. jan. 19. 13:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Most mi a gond? :o
2015. jan. 19. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
A helyesírásod még hagyján, a kérdés tárgya is elmaradt. Sablonból pedig bárki összehoz egy ilyet.
2015. jan. 19. 13:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Mi a problema a helyesirassal? Amugy nem Magyarorszagon elek, de szerintem az alapokat tudom.
2015. jan. 19. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:

max 1 perc telt el és kitette a linket

a helyesírás is jó, néha én sem írok ékezetet, neki meg ezek szerint nem is ékezetes a billje

kicsit lassúnak tűnik, zavaró, hogy bejön az alap, aztán tűnik elő a tartalom

nekem nagyon nem tetszik, zavarja a szemem, hogy a szélén sötét középen fehér, jobb lenne ha az egész lap fehér lenne (vagy legyen világosabb)

ez egy sablon, vagy teljesen egyedi?

2015. jan. 19. 17:38
 9/11 Drone007 ***** válasza:

Örülünk, hogy rátaláltál a squarespace.com-ra, és sikerült némi tartalmat belegyömöszkölni az alapsablonba, de ez így még nulla.

Amit nem értek, hogy a domain név (cég név) hogyan illeszkedik az eladási profilba? Vagy ezek csak random dolgok, termékek? Fura. Az ember azt hinné, hogy világítástechnikai eszközöket árultok, ehhez képest illatszereket, meg ilyesmit.

2015. jan. 19. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Azok nyilván a sablon alap dekorációi, semmi több.

"a helyesírás is jó, néha én sem írok ékezetet, neki meg ezek szerint nem is ékezetes a billje"

Nem jó. Ha szerinted mégis, akkor érettségin is hagyd le az ékezetet, meglátod mi lesz. A billentyűzetre festett dolgoknak meg semmi köze a kiosztáshoz, csupán jelzésértékű.

2015. jan. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!