Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Antifasiszták! Mi a veléményet...

Antifasiszták! Mi a veléményetek a www.naczivadasz.com weboldalról?

Figyelt kérdés

szoktátok nézegetni? szoktatok holokauszttagadókat jelenteni? amikor legutoljára néztem Morpheusról derült ki hogy az. felháborító hogy mindehol megjelent ez a náczi fasiszta ember!!!négy4!!négy

sőt a négyes szám is az!!!!!

[link]

2010. máj. 16. 23:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%

A naczivadasz.com egy fasiszták által létrehozott kamu-antifasiszta oldal, úgyhogy nem érdekel.

Nem politikai háborúk és viták megnyerése, valamint mások bosszantása érdekében vagyok antifasiszta, hanem azért, mert racionális szemekkel látom a bolygó jövőjét, és tudom, hogy más út is van, mint az európai fiatalság körében manapság olyan népszerű nacionalizmus és anti-kapitalizmus.

2010. máj. 16. 23:43
 2/21 A kérdező kommentje:

fajtikám! végre egy normális hozzászóló. azt hittem hogy mi kaftánosok itt nem vagyunk képviseltetve! shalom

le a gárdával!4!!négy!!!négy4!!!!!

2010. máj. 16. 23:45
 3/21 anonim ***** válasza:
45%

A naczivadasz egy primitív oldal, azoktól, akik találva érzik magukat, és tudat alatt rossz a lelkiismeretük ;)

Én nem vagyok antifasiszta, hanem egy normális polgár, aki egy békés világban szeretne élni, ahol senkit sem bántanak a származása miatt. Ennél fogva a nácikat nem tudom tolerálni.

2010. máj. 16. 23:47
 4/21 A kérdező kommentje:

ha roma testvérek is tévednek ide, szerintetek ki a legsukárabb?

[link]

2010. máj. 16. 23:47
 5/21 anonim ***** válasza:
35%
Kezd az lenni a gyanús, hogy ez valójában egy bohóckérdés, és a kérdező olyan rasszista mint a segg. Azért ír ilyen fura stílusaban, meg azért kezdett el hirtelen shalom shalomozni, nempedig azért mert filo-szemita antifasiszta.
2010. máj. 16. 23:49
 6/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:47

nem te tudat alatt egy fassiszta vagy mert nem határolódsz el teljes mértékben a gárdától sem!!négy! Aki nem üzleti érdekből utazza be Európát az náczi! És holotagadó!négy

2010. máj. 16. 23:50
 7/21 anonim ***** válasza:
38%
Meg szerintem nem is egészen komplett a gyerek...
2010. máj. 16. 23:50
 8/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:49

kikérem magamnak hogy egy náczi sértegessen!!!négy én a liberális antiszemita csendestöbbség egy tagja vagyok !!4

2010. máj. 16. 23:51
 9/21 anonim ***** válasza:
9%

Semmi baj 52%

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Mindjárt vége lesz ennek a question-nek.

2010. máj. 16. 23:51
 10/21 A kérdező kommentje:
csak hogy eszetekbe juttassam, ti fasiszta csürhe: "Aki náczi az megdöglik" - ősi kínai közmondás
2010. máj. 16. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!