Antifasiszták! Mi a veléményetek a www.naczivadasz.com weboldalról?
szoktátok nézegetni? szoktatok holokauszttagadókat jelenteni? amikor legutoljára néztem Morpheusról derült ki hogy az. felháborító hogy mindehol megjelent ez a náczi fasiszta ember!!!négy4!!négy
sőt a négyes szám is az!!!!!
A naczivadasz.com egy fasiszták által létrehozott kamu-antifasiszta oldal, úgyhogy nem érdekel.
Nem politikai háborúk és viták megnyerése, valamint mások bosszantása érdekében vagyok antifasiszta, hanem azért, mert racionális szemekkel látom a bolygó jövőjét, és tudom, hogy más út is van, mint az európai fiatalság körében manapság olyan népszerű nacionalizmus és anti-kapitalizmus.
fajtikám! végre egy normális hozzászóló. azt hittem hogy mi kaftánosok itt nem vagyunk képviseltetve! shalom
le a gárdával!4!!négy!!!négy4!!!!!
A naczivadasz egy primitív oldal, azoktól, akik találva érzik magukat, és tudat alatt rossz a lelkiismeretük ;)
Én nem vagyok antifasiszta, hanem egy normális polgár, aki egy békés világban szeretne élni, ahol senkit sem bántanak a származása miatt. Ennél fogva a nácikat nem tudom tolerálni.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:47
nem te tudat alatt egy fassiszta vagy mert nem határolódsz el teljes mértékben a gárdától sem!!négy! Aki nem üzleti érdekből utazza be Európát az náczi! És holotagadó!négy
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:49
kikérem magamnak hogy egy náczi sértegessen!!!négy én a liberális antiszemita csendestöbbség egy tagja vagyok !!4
Semmi baj 52%
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Mindjárt vége lesz ennek a question-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!