Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik hazugságra buzdítják a másikat és gazdagodásra gyúrásra ők férfihang olvasók?
Az előbb beleolvastam a férfihangba és férfiként mondom ilyen szánalmas oldalt még sose olvastam még. Az a tömény nőgyűlölet, hímsovinizmus és evolúció éltetés annyira felfordította a gyomromat, hogy szerintem jobb lenne, ha beszüntetnék az oldalt, mert bűncselekmény amit csinálnak. Tiszta kuruc.info színvonal, mert ott is csak a gyűlöletkeltés, ferdítés folyik, de legalább a kuruc.infon nevetek és van egy pár értékelhető cikkük, de a férfihang egy igazi manipulatív, félrevezető, szociáldarwinista oldal. Az is lehet, hogy Hitler egyik leszármazottja vezeti, simán kinézem belőle.
Pont olyan cikkeket ír, amilyen válaszok szoktak lenni ezen az oldalon, hogy mindig hazudj, halmozd a lóvét és persze izmosodj meg. Én óva intenék mindenkit a férfihang szektától!
"A Férfihangon nagyon sok értékes gondolat is olvasható"
Az nem zavar, hogy mindegyik fake news? Merthogy tudományosság szempontjából egy nagy nulla az oldal, hiába akarja az ellenkezőjét bizonygatni. Szektás baromság az egész, néhány spéci szóval (evolúció, gének) megfűszerezve, amit a proli úgysem ért.
Pszichológiai tény, hogy az emberek megvezethetőbbek, ha néhány tudományos, vagy annak hangzó szót elrejtünk az érvelésünkbe, még, ha semmi köze sincs a témához.
Előbb olvastam egy tesztet, ami arra buzdít, hogy akkor vagy értékes, ha alfa vagy, sok pénzed van, márkás kocsid és magas státuszú munkád, ja de abba nem gondolnak bele, hogy zsák a foltját. Nem kötelező rámenni az alfáskodó primitív nőkre.
A másik cikk arról írt, hogy felesleges a közös kassza, mivel minden nő lop, a férfi persze ilyenkor áldozat.
A harmadik meg arról írt, hogy érdemes alkesznak lenni, mert szeretik azt nőt.
Kapásból ez a három cikk jutott eszembe, amibe kb. mindenhol beletudnék kötni, rengeteg sebből vérzik és ártalmas is egybe.
# 5
Írj egy feminista oldalt, ami ennyire primitív, mint a férfihang.
A feminizmusra azért van szükség, mert ilyen oldalak még léteznek.
# 6 Látom nem jött át az üzenet...
Ilyen magyar oldalt nem ismerek, de társadalmi jelenségeket nagyon is. Vegyük pl. a metoo kampányt. Amikor már ilyenekről lehetett hallani még Magyarországon is, hogy a férfiakat ki kéne herélni. Amikor embereket tesznek tönkre hamis vádakkal a média által.(igen, ilyen is előfordult) És ilyen helyzetekben a feministák nem az adott férfit támadják, hanem az összes férfit. Persze, ugyanezt megteszik a férfiak is fordított esetben. Itt is mennyit lehet olvasni arról, hogy minden nő egy k*va és csak a pénzre hajt stb.
"A feminizmusra azért van szükség, mert ilyen oldalak még léteznek."
Egy szóval nem mondtam, hogy a feminizmusra nincs szükség. De ilyen formában, ahogy ma létezik, csak a gyűlöletet kelti.
"ha alfa vagy, sok pénzed van, márkás kocsid és magas státuszú munká"
Ettől pont nem alfa valaki.
Ezek azok, akik hétvég a dizsiben a pultnál iszogatnak, de táncolni nem tudnak, és irigykedve figyelik azokat "csoró, jelenktételen" embereket, akiknek van csajuk.
Attól, hogy mangina vagy, nem lesz több nőd. :D A ferfihang kb. a redpill filozófiát hirdeti, amiben vannak erős túlzások, de nem kevés igazság is.
Alfahímek pedig az emberek között is léteznek. Valahogy nem az aranyos, kedves, tisztelettudó jófiúk azok, akiknek sikerük van a nőknél (=szexuális bőségben élnek és van választási lehetőségük), hiába hangoztatják ezt a gyk-s női válaszadók.
#9 Besz....rok, jedpijj fijozófija... Piros kis pirulákat sz.pnak be, aztán attól jól megértik a nőket, és megtanulják, hogy a bunkó, bmw-s alphahímeknek van nője... :D
Az a baj veletek, férfihangos f@...szingerekkel, hogy az önbizalmatok a béka segge alatt, paráztok, hogy bármelyik férfi elveheti a nőtöket (ha sikerül ugyan összeszedni egy nőt, de az esetek nagy részében max. a képzelt barátnőtökről van szó). De annyira f.stok a többi férfitól (az "alphahímektől"), hogy még haragudni sem mertek rájuk, hanem a nőket szidjátok, amiért nem titeket akarnak, hanem egy normális énképű és önbizalmú embert.
És azok a "tudományos" cikkek... Mikor a poszter azzal kezdi az írását, hogy "valljuk be, a legtöbb nő külföldi pasira vágyik". Aztán ennyi. Mert ha odaírjuk, hogy "valljuk be", akkor az igaz lesz.
Valljuk be, a férfihang lúzerek és balfékek gyülekezete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!