Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik verzió a valószínűbb?
Van 2 évfolyamtársam az egyetemen, egy fiú meg egy lány, és abszolút úgy láttam, hogy összeillenének, és nagyon úgy is tűnt,h lesz köztük valami ,de nagyon elszúrták.
A fiún teljesen úgy tűnt, h odavan a lányért, úgy nézett rá, h egyértelmű volt, a lányt viszont megijesztette ez a közeledés, és kifejezetten elutasítóan viselkedett a sráccal. Ezek után a srác annyit mondott a lánynak,h csak barátként tekint rá, és h ne gondolja, h ő bármit is akart volna tőle, ez csak kedvesség volt a részéről. A lány az én legjobb barátnőm a suliban és nekem elmondta, h ő bele van esve a fiúba, csak neki gyors volt ez az egész, ezért nem tudott jól reagálni.
Na most nem tudom eldönteni, hogy arról van e szó, h a fiú csak szórakozott a lánnyal és tényleg nem is akart tőle semmit, és tényleg csak barátként tekint rá.
Vagy totál bele van zúgva, csak miután úgy érezte ,hogy a lány nem vevő a közeledésére,egy ilyen védekezési mechanizmusként benyögte, h legyenek csak barátok, mintegy megelőzve, h a lány mondja ki ezt.
Jol latod elszurtak. A leany ott hibazott, hogy egybol nemet mondott, nem pedig az igazat es kert volna egy kis idot. Ha a nem ellenre a srac tovabb nyomul, akkor nem lattad meg a GYK-t, hogy milyen ellenszenvet valt ki az ilyen.
Ellenben a srac is hibazott, mert a legyunk baratokkal atdobta a lasztit egy olyan lanynak, aki az eletben nem fogja visszadobni.
Megoldas? Nyilvan a srac nem fog mar tobbet probalkozni, hiaba "sugsz" neki, valszeg az egoja fog gyozni. En a helyedben, ha mindenaron be akarsz avatkozni, a leanyzot kene ravenni valami lepesre. Nyilvan szembol szembe nem fog tudni odaallni ele, tehat valami keruloutat kell valasztani.
Itt johetsz kepbe te. Igazabol mindegy hogyan csinaljatok, a nem szot kell visszavonni. Ha direktektek akartok lenni, akkor szerintem mar annyi is megteszi, hogy fog egy lapot, athuzza a nem szot, es alairja, hogy talan meg egy smile. Te pedig odaviszed a lapot a sracnak es pontosan elmondod, hogy ki kuldi, es segitesz tisztazni, hogy a multkor megijedt a baratnod.
Ha cizellalni akarjatok, akkor lehet akar rajz is stb, a lenyeg, hogy egyertelmu legyen, es legyen lehetoseged "tippet" adni a sracnak. Itt ki fog derulni, hogy mennyire komolyak a szandekai. A baratnoddel viszont mindenkeppen egyeztess, hogy egyaltalan ilyanbe bele merne-e menni, mert nekem gyanus, hogy mar ez is sok lenne neki (valojaban reszerol ez semmiseg es te lennel a vizhordo), de az ego az ego. Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki tudja mit kene csinalni, de megse tortennek meg, ebbol csinalnak az amcsik milliard dollaros filmeket. Remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!