Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik verzió a jobb?
Van ez ~200 válaszos kiemelt kérdés, benne olvasgattam és számomra váratlan dolgokat ovlastam.
Melyik verzió a jobb, melyikkel van több esélye a hölgyeknél egy srácnak?
26 évesen szűz, pontosan nulla tapasztalat randizásban, párkapcsoaltban, szexben.
26 évesen mondjuk volt 50x protituáltaknál, lehet akár egyszeri alakalom is, mindegy, de tisztességes párkapcsolata sosem, így a többi dologban ugyanúgy tapasztalatlan, de legalább már nem szűz.
Azért kérdem, mert sok helyen azt látni, hogy "jajj, nulla tapasztalattal hagyjál már", az említett kérdésben pedig sok hölgy élből rávágta, hogy tuti nem kezdene vele, ha prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe korábban. Hölgyek, melyik verziót preferálnátok inkább? Melyiket zárnátok ki élből? Miért?
Nem a szex terén kell tapasztalattal bírnia (ott sem árt) a feleknek (férfinek és nőnek egyaránt) 26 éves korára, hanem párkapcsolat terén.
Tehát a két példád mindkét esetben kuka. Ennyire egyszerű.
Igenis, akinek 26 éves koráig nem volt párkapcsolata, azzal valami baj van. Lehet lepontozni, de sz_rok rá, mert ez az igazság.
Ez a két végleg, és kár hogy a legtöbb ember még mindig csak a két végletet ismeri.
Egy kapcsolatban NEM a szex a legfontosabb, hanem, pl. az agyi érettség, a felelősségvállalás, a hűség, a tisztelet, a kompromisszum, az elfogadás, az önismeret..stb.
Olyan pasival meg nem kezdenék soha, aki volt k..rvával, volt egyéjszakás kalandja és soha nem tudott megállapodni egy nőnél sem.
Köszönöm, ez informatív volt.
1-es, igaz, ott valóban vannak bajok, de tényleg ennyire nagy baj ez, hogy élből kuka? Miért kell ennyire agreszíven lereagálni? Miért kell elvárások garmadáját támasztani emberek felé? Amikor az érintett emberek ilyeneket olvasnak, akkor csoda, hogy utána nem mernek még csak próbálkozni sem? Úgy gondolom ez a tény önmagában blokkoló tényező lehet.
Egyébként amíg egy normális ember - értsük ezalatt a társadalmilag elfogadott normákat kielégítő életet élő egyént - a párkapcsolatokkal van elfoglalva, addig egy olyan ember, akinek ez nem volt nagyon sok mással tudott foglalkozni, hiszen most rengeteg időről beszélünk. Lehet, hogy az ilyen emberek párkapcsoalti szinten lemaradtak, viszont cserébe sok másban előrehaladtak, olyan dolgokban, amelyekben a "normális" emberek nem. Meglehetne ezt így is közelíteni, pozitív irányból. Mégis mindig negatív irányból közelítünk. Miért? Miért nem vagyunk elfogadobbak más emberekkel szemben?
Senki sem köteles mindenkit úgy elfogadni, ahogy van. De még te se vagy köteles magadat úgy elfogadni, ahogy vagy, hisz változtathatsz magadon, ha akarsz.
Nem vagyok köteles elfogadni azt, hogy a másik dohányzik, ezért nem is választottam magamnak dohányos párt.
Nem vagyok köteles elfogadni azt, hogy a másik lusta, egészségtelen életmódot folytat és olyan kövér, mint egy disznó és sz..rik, az egészségére. Nekem ilyen pár nem kell.
"akinek ez nem volt nagyon sok mással tudott foglalkozni, hiszen most rengeteg időről beszélünk. Lehet, hogy az ilyen emberek párkapcsoalti szinten lemaradtak, viszont cserébe sok másban előrehaladtak, olyan dolgokban, amelyekben a "normális" emberek nem."
Hahaha.. mindenki arra szakít időt, amire akar.
Én párkapcsolat alatt fogtam hozzá pszichológiai és önismereti témában könyveket olvasni, előtte nem. Párom vezetett rá ennek a fontosságára.
Párkapcsolat előtte is sportos mozgékony voltam és most párkapcsolat alatt is az maradtam.
És miben haladtak előre? Azt hiszed, hogy a párkapcsolatkeresés sok minden mástól elveszi az időt? Hát, ha eddig se volt hobbid, amire időt szakíts, ezután se lesz.
Nem kell kifogásokat gyártani.
Akinek volt ideje bármire párkapcsolat előtt és keresés közben, az párkapcsolat alatt is lesz rá ideje.
#6 -
"Miért kell elvárások garmadáját támasztani emberek felé?"
Azért, mert nem vagyok már tini. Komoly hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Ezt pedig csak olyan emberrel tudom elképzelni, aki elég érett már kapcsolatok terén is. Majd ha túl vagy 2-3 több hónapos/éves kapcsolaton, akkor megérted, hogy mire gondolok.
Tiniként - húszas éveim elején nem voltak ilyen feltételek. Nem számított, hogy volt-e már kapcsolata az illetőnek.
"a párkapcsolatokkal van elfoglalva...Mégis mindig negatív irányból közelítünk. Miért? Miért nem vagyunk elfogadobbak más emberekkel szemben?"
Látod, ez egy olyan buta mondat, hogy maximálisan megérthető minden komoly kapcsolatot kereső nő, ha nem akar veled semmit se csinálni. Ez is alátámasztja a tapasztalati hiányodat.
Egy párkapcsolat nem telepszik rá az emberre. Nem vesz el tőled időt. Az életedet nem beszűkíti, hanem kitágítja.
Régen halott dolog, ha egy kapcsolat miatt te elkezded hanyagolni a munkádat-hobbidat-az életed kapcsolat előtti fontos területeit. Továbbá a párkapcsolat inkább még motivál arra, hogy többet elérj az életben.
Én is hanyagoltam ezeket tiniként. Teljesen belebolondultam a kapcsolatosdiba. Hú szerelem így, hú de jó együtt lenni napi 8 órát hétköznap (suli mellett). Hú de jó mindent együtt csinálni, hanyagolva a barátokat is.
Ezen a legtöbb ember átesik gyerekként. Csinálnak 1-2 ilyen kapcsolatot és megtanulják, hogy együtt lenni a párunkkal hihetetlenül jó, de az életünk többi részének is jónak kell lennie, különben a kapcsolatot megfogjuk ölni.
Egy másodpercig sincs szándékomban bántani téged. Férfiként még könnyebb is a helyzeted, mintha nő lennél. 26 évesen viszont te sem vagy már gyerek. Én azt javaslom neked, hogy a 18-21-es korosztályban keresgélj. Soknak tűnhet a korkülönbség, de __és tényleg nem bántásból__ te az ő párkapcsolati szintjükön vagy. A korod beli nők között sokkal több az, aki már hosszú távra gondolkodik, mint az ajánlott korosztályban. Nekik pedig fontos lesz ez a `hiányosságod`.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!