Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők randiznátok,olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők randiznátok,olyan pasival akinek lakáshitele van?

Figyelt kérdés
20 millió forint hitele 30 évre.

2021. febr. 17. 07:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

Sajnos láttam már a környezetemben válás és betegség miatt is bedőlt hiteleket.

Ebből tanulva, én csak akkor, ha tudnám, hogy a srác örökölni fog belátható időn belül (4-5 év), és abból egyben tudja törleszteni.

2021. febr. 17. 10:21
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is van. 40 felé kinek nincs?
2021. febr. 17. 11:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Most gyorsan megnéztem, ezek a feltételek mellett 100-130.000 ft-s törlesztőrészletről beszélünk, ami egy átlag budapesti 1-1,5 szobás lakás albérleti díjának felel meg. Ha meg már így is-úgy is ki kell fizetni ennyi pénzt havonta, akkor már inkább a saját lakására költse az ember, amiről biztosan tudja, hogy nem fogják eladni a feje fölül az ő akarata ellenére (csak röpke 3 albérletből kellett azért mennem, mert a tulajdonos el akarta adni, más emberek jóakaratára egyszerűen nem lehet alapozni- míg a bank, amíg fizeted a törlesztőt, telibetojja a lakással kapcsolatos összes dolgot, és ha nem is fizeted, akkor is hosszasabb a kilakoltatási folyamat, mint egy albérlet esetében).

Nem beszélve arról, hogy ha esetleg ketten együtt terveznétek később egy közös lakást venni, a hitellel terheltet el lehet adni, az önerő+ az addig befizetett törlesztőkkel ugye biztosan rendelkezhetsz kp-ban, de ha esetleg bármi okból a nyakadba szakad pármillió forint, akkor is lehet elő/végtörleszteni, és akkor vagy csökken a havi kiadás, vagy teljesen meg is szűnik. Melyik albérlet tudja ezt magáról elmondani? Ott jellemzően növekedni, és nem csökkenni szokott a havidíj, szóval ebből a szempontból is rosszabb választás.

Manapság már a bankok nem adnak a két szép szemedért hitelt, mint 2008 előtt, szóval ha a bank úgy ítélte, hogy megkapod ezt a hitelt, akkor én nem fogom kétségbe vonni a dolgot. Tekintve, hogy az ismerkedésünk előtt vetted fel, engem akkor sem terhel az adósság, ha idővel összeházasodnánk, hacsak nem szállok be később a hitelbe utólagos papírmunkával, de ilyet mégis ki csinál.

Összefoglalva: nem látom a problémát, mégis miért lenne rosszabb a lakáshitel, mintha albérletben laknál? Annál meg aztán főleg miért rosszabb, mint otthon lakni 30-40 évesen a szüleidnél? Szóval persze, simán.

2021. febr. 17. 11:05
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Kinek nincs hitele bakker?
2021. febr. 17. 15:13
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

14.-nek.

Pl.: nekem, és a családomnak. 11. vagyok.

2021. febr. 17. 15:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, de nem zavarna ha a pasinak lenne.
2021. febr. 17. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Tegye fel a kezét, aki ismerkedéskor (randizás kilátásba helyeződésénél járunk!) rutinból átvilágítja a másik felet hitelképesség szempontjából.

Vagy nagyon naiv vagyok, ha én ilyet nem szoktam?... :D

2021. febr. 17. 16:43
 18/22 anonim ***** válasza:
15:neked nincs. Akkor örülj.
2021. febr. 17. 16:55
 19/22 anonim ***** válasza:
#18, a #11&15 azt hiszi, a különvagyonra vonatkozó adósságot is "megnyered" házasság esetén, illetve nem hallott a hitelfedezeti biztosításról, ami betegség, rokkantság és átmeneti munkanélküliség esetén védelmet nyújt, ezért nem állna szóba olyannal, aki nem tudott saját erőből vagy családi vagyonból lakást venni, vagy nincs senkije az illetőnek, akitől 4-5 éven belül egy 20as "öröklődne". 🤷🏻‍♀️
2021. febr. 17. 18:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, de csak óvatosan. Nem azonnal összeköltözni, meg legyen hová menned egy esetleges szakítás után. Szóval neked legyen biztos háttered.
2021. febr. 18. 08:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!