Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők randiznátok,olyan pasival akinek lakáshitele van?
Randiról beszélsz, egyelőre nem összeköltözésről.
Miért is ne?Gondolom nem azonnal költöztök össze és nem azonnal kerültök közös kasszára.
Ha mégis odakerül a sor külön kasszán lesztek, fizeted a rezsi felét,előre pontosan megbeszéltek mindent. Miért is lenne ezzel gond?
Azt biztos nem fogja elvárni,hogy a törlesztésbe is szállj be!
Ha a kérdésed arra irányul,hogy emiatt meg kell majd gondolnia mennyit tud szánni egyéb, pl. szórakozási lehetőségre,nem értelek meg.Felnőtt emberek vagytok, dolgoztok, rendezzétek közösen azt ami közös kiadás/program.
Racionálisan nézve nem hiszem, hogy jobban földhöz verne valakit egy hosszútávú lakáshitel - vélhetően alacsonyabb, kiszámíthatóbb - törlesztése, mint albérletet fizetni PLUSZ mellette lakásra gyűjteni. Létezik hitelfedezeti biztosítás is, nekem is volt - elvileg segít, ha átmenetileg munkanélküli lenne, tartós betegsége lenne vagy meghalna - nekem akkor nem örökölt volna a gyerekem adósságot, csak a lakást - nem tudom, gyakorlatban hogyan teljesít a biztosító ilyenkor, egyik opcióra sem volt szükség és már nem is aktuális.
Szóval szerintem ez inkább lakáslízing, és a végén a sajátja lesz, míg az évtizedes albérletezésnél ugye nem. Plusz megtörténhet, hogy nagyobb összeghez jut, más munkája lesz, örököl, stb. - ezekből is lehet elő - vagy végtörleszteni: nem biztos az, hogy 30 évig inge - gatyája arra megy, és egy fagyira sem tudjuk meghívni egymást, csak én őt.
Ha semmid nincs, és a kapcsolatban a másiktól várod, hogy "megadja a kereteket", akkor egyértelműen felejtős. Nekem más szempontjaim vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!