Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/Nők randiznátok,olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők randiznátok,olyan pasival akinek lakáshitele van?

Figyelt kérdés
20 millió forint hitele 30 évre.

2021. febr. 17. 07:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Igen, aztán otthagynám egy olyanért, akinek nagyobb tartozása van, mert én nem a pénzre megyek.
2021. febr. 17. 07:55
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
Persze, ki is fizetném neki a 20 milliót.
2021. febr. 17. 08:06
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Van hozzá lakás is vagy csak a hitel az övé? :-)
2021. febr. 17. 08:15
 4/22 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén nem :/ szeretem az anyagi stabilitást és biztonságot. Nem vagyok pénzéhes, magam sem vagyok gazdag de sosem volt hitelem és nem is szeretném adósságok a verni magam.
2021. febr. 17. 08:28
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha tudja rendesen fizetni a részleteit, akkor persze. Egy lakás hitellel, még mindig előrelépés, mint albérletre kivágni a pénzt az ablakon, ami soha nem lesz a tulajdona. Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy az albi 110 pénz, a törlesztője ezzel szemben csak 80 pénz. Ez kérdés?
2021. febr. 17. 08:39
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Randiról beszélsz, egyelőre nem összeköltözésről.

Miért is ne?Gondolom nem azonnal költöztök össze és nem azonnal kerültök közös kasszára.

Ha mégis odakerül a sor külön kasszán lesztek, fizeted a rezsi felét,előre pontosan megbeszéltek mindent. Miért is lenne ezzel gond?

Azt biztos nem fogja elvárni,hogy a törlesztésbe is szállj be!

Ha a kérdésed arra irányul,hogy emiatt meg kell majd gondolnia mennyit tud szánni egyéb, pl. szórakozási lehetőségre,nem értelek meg.Felnőtt emberek vagytok, dolgoztok, rendezzétek közösen azt ami közös kiadás/program.

2021. febr. 17. 08:42
 7/22 Angel3000 ***** válasza:
85%
Szia! Ha tudod fizetni a törlesztést,- akkor nincs baj!
2021. febr. 17. 08:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. febr. 17. 09:40
 9/22 anonim ***** válasza:
42%
Igen, de amíg van adóssága, semmilyen szinten nem kötném vele össze magam.
2021. febr. 17. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Racionálisan nézve nem hiszem, hogy jobban földhöz verne valakit egy hosszútávú lakáshitel - vélhetően alacsonyabb, kiszámíthatóbb - törlesztése, mint albérletet fizetni PLUSZ mellette lakásra gyűjteni. Létezik hitelfedezeti biztosítás is, nekem is volt - elvileg segít, ha átmenetileg munkanélküli lenne, tartós betegsége lenne vagy meghalna - nekem akkor nem örökölt volna a gyerekem adósságot, csak a lakást - nem tudom, gyakorlatban hogyan teljesít a biztosító ilyenkor, egyik opcióra sem volt szükség és már nem is aktuális.

Szóval szerintem ez inkább lakáslízing, és a végén a sajátja lesz, míg az évtizedes albérletezésnél ugye nem. Plusz megtörténhet, hogy nagyobb összeghez jut, más munkája lesz, örököl, stb. - ezekből is lehet elő - vagy végtörleszteni: nem biztos az, hogy 30 évig inge - gatyája arra megy, és egy fagyira sem tudjuk meghívni egymást, csak én őt.

Ha semmid nincs, és a kapcsolatban a másiktól várod, hogy "megadja a kereteket", akkor egyértelműen felejtős. Nekem más szempontjaim vannak.

2021. febr. 17. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!