Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok? Kedves és nem a külsőségek érdeklik? Láttam az exét.
Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem ismerkedni egy sráccal (29) és megnéztük egymás közösségi oldalát. Külün kielemte, hogy igen, vannak képek az exével, de még nem törölte őket, mert család is van rajta van. Meg ugye a nő.
Aki nagy darab, az arca sem a legszebb. 4 évig voltak együtt. Arra következtetek ilyenkor, hogy a srácnak a belső értékek a fontosak és egy jó ember, kedves.
Emellett azt is leírta, hogy nem posztol sokat, de amúgy élőben jobban néz ki. Emellett, hogy nem ő a legjobb pasi, de vicces és érdekes. Ezeket emelte ki.
Köszönöm a norális válaszokat!
2021. jan. 26. 08:49
11/16 anonim válasza:
Az is fontos nyílván de a belső fontosabb.
12/16 anonim válasza:
Találkozzatok, ismerkedjetek és kiderül hogy alakul a kapcsolat.
13/16 anonim válasza:
Szerintem hozd fel neki a témát így ahogy ide leírtad, ha tényleg normális és okos srác akkor utána soha többet szóba se áll veled.
14/16 anonim válasza:
Nekem soha nem számított a külső. Egyik barátom láttán sem olvadtam el eleinte. Majd amikor megszerettem a belső értékeiket, a külsejük is megszépült számomra és a kapcsolat alatt mindig csöpögtem a látványuktól.
15/16 anonim válasza:
Igen, uccsó, csak tudod, a szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Ilyenkor elillannak a rózsaszín felhők, elszállnak a gyomorban repkedő pillangók, és ott marad melletted rút partner, akire nem tudsz olvadozva nézni.
16/16 anonim válasza:
Igen, történt velem ilyen is. Számomra az a mély szeretet és kötődés, ami a szerelem után lett ugyanúgy fenntartotta ezt a képet bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!