Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen férfiról?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel 3 hónapja ismerjük egymást, kb ez idő alatt volt 10 randink, és most nem rég a 11.-en mentem át hozzá, amivel nem is lenne baj csak úgy érzem valami nincs rendben. Már az is fura volt, hogy csak 1 hónap után csókolt meg,mert elmondása szerint nem akarja hogy azt higyjem neki csak a szexre kellek. Akárhányszor küldök neki valami szexi képet a reakciója egyáltalán nem olyan mint amire számítana az ember. "Tök jó" "jól áll" stb... amikor nála voltam most,akkor sem volt szex csak petting mert gumi nem volt nála. (Nekem ez is furcsa kissé mert ha a helyében tudnám, hogy egy nő jön át hozzám azért erre odafigyelnék). Egyszóval nem érzem magam nőnek mellette,pedig az első randin azt mondta szép vagyok meg tetszem neki, de még is valahogy ezt nem érzem. Amugy egy nagyon aranyos,kedves,jószívű, bújós,gondoskodó srác. Férfiak és nők véleményére is egyformán kíváncsi lennék.
2020. dec. 19. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem merevedési gondjai vannak.

Hány évesek vagytok?

2020. dec. 19. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Röviden?Tapasztalatlan és fél.Gondolom,te vagy az első barátnője,és nem akar elveszíteni, 40F
2020. dec. 19. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagy impotens.
2020. dec. 19. 17:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Fel áll neki,az orális szexet igényli de nagyon mást eddig nem tapasztaltam ami mondjuk hozzám köthető lett volna. Volt előttem már pár hosszú kapcsolata.
2020. dec. 19. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idos?
2020. dec. 19. 17:35
 6/13 A kérdező kommentje:
27 éves.
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha rég volt utoljára csajjal és azok is pl gyógyszert szedtek, akkor simán előfordul pár kissé elvarázsoltabb embernél, hogy nemes egyszerűséggel eszébe se jut, hogy jaa tényleg a gumi. A petting során gondolom azért láttad, hogy tetszel-e neki amúgy vagy nem. Én szeretem nem túlgondolni és komplikálni a dolgokat. Ha valaki tetszik és vele akarok lenni, akkor tudunk erről is nyíltan kommunikálni. Egy jó embert, pláne ha tetszik is nem fogok azért elküldeni, mert az első szex nem úgy alakult, ahogy vártam. Van, amikor össze se jön annyira izgul az ember. A lényeg, hogy erről tudni kell beszélni. Ennyi.
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Volt előttem már pár hosszú kapcsolata."

Legalábbis ő azt állítja.Ésszerűbb lenne,ha vele próbálnád megbeszélni.(Ne nyíltan szegezd neki a dolgot,próbáld rávezetni.)

2020. dec. 19. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Meleg vagy szűz.Azt meg bárki mondhatja hogy volt előtted csaja.
2020. dec. 19. 17:56
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is bekamuzta az előző kapcsolatokat. Tapasztalatlan és görcsöl azon hogy mindent jól csináljon, ezért nem mer szexelni.
2020. dec. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!