Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondolnátok élőben egy ilyen férfiról?
Tudja, hogy mit akar az élettől, egyetem mellett dolgozik, szorgalmasan gyűjtögeti, és nem szórja el a pénzét. Okos, intelligens, hobbiszinten rendszeresen sportol.
Viszont zárkózott, introvertált, csak a közeli ismerősök között érzi jól magát. Majdnem mindenről megvan a véleménye, mondták már rá, hogy mindig övé kell, hogy legyen az utolsó szó. Nem mondható műveltnek, mert a komolyzene, színház, filmek nem igazán érdeklik. Hajlamos a panaszkodásra. Szereti előre megtervezni a dolgokat, és nem örül neki, ha azok nem úgy sikerülnek.
Nem (csak) a komolyzenétől, a színháztól és a filmektől lesz valaki művelt.
A panaszkodásról gyorsan szokjon le.
A zárkózottság engem nem zavar, csak egy határ után, ha az már túl direkt elzárkózás. Egyébként viszont izgalmas lehet.
A véleményformálás jó, a határozottság pláne, a sport és a szellemi szint is.
Viszont alapjában véve, személy szerint nem sok közös dolgot látok közte és köztem, például nekem annyira az utolsó mondtat nem "tetszik".
Meg aztán fontos az érzelmi szint is, és számomra az is, hogy milyen zenét hallgat.
De annyiféle női ízlés létezik...
Nem attól, viszont szerintem a műveltséghez az is hozzátartozik. Így aki ezeket nem ismeri, nem tekinthető általánosságban műveltnek.
Most szándékosan nem írtam arról, hogy hogy áll a párkapcsolatokhoz, vagy milyen a külseje.
Jaj, ötös, ne csináld már! Te minden nőt ismersz?
Azért is írtam zárójelben, hogy "csak". Valóban hozzátartozik, de ezektől függetlenül is lehet valaki művelt. Én például nem kedvelem a komolyzenét, de úgy vélem, hogy nagyon művelt a zenei ízlésem.
Meg aztán a művészet sokkal összetettebb a zenénél, színháznál, filmnél... ezért mondom. Például, hogy bizonyos dolgokról hogyan vélekedik (többnyire persze a művészeten belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!