Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok? Kedves és nem a külsőségek érdeklik? Láttam az exét.
Szóval elkezdtem ismerkedni egy sráccal (29) és megnéztük egymás közösségi oldalát. Külün kielemte, hogy igen, vannak képek az exével, de még nem törölte őket, mert család is van rajta van. Meg ugye a nő.
Aki nagy darab, az arca sem a legszebb. 4 évig voltak együtt. Arra következtetek ilyenkor, hogy a srácnak a belső értékek a fontosak és egy jó ember, kedves.
Emellett azt is leírta, hogy nem posztol sokat, de amúgy élőben jobban néz ki. Emellett, hogy nem ő a legjobb pasi, de vicces és érdekes. Ezeket emelte ki.
Köszönöm a norális válaszokat!
de az is lehet, hogy úgy van vele, mint én, hogy egy ilyen kapcsolat után egy életre elment a kedve a nem túl szép nőktől.
nem kell ezt túlgondolni.
7. ezt hogy érted? Mi történt?
"... egy életre elment a kedve a nem túl szép nőktől.'
Szerintem jogosan zavar, hogy képek vannak fent az exről.
Nem hiszem el, hogy minden családi képen ott virít az ex is.
Vagy akkor készítsen MOST családi képeket, immár az ex nélkül, és rakja ki azokat.
A többiről nem tudok véleményt mondani.
"ezt hogy érted? Mi történt?"
naiv fejjel jó ideig együtt voltam valakivel, aki nem igazán jött be külsőre, "nem olyan fontos az" alapon.
soha többet olyat, hogy már jó ideje együtt vagy valakivel, meg sok szempontból igazából passzolnátok, de újra és újra átszövi a felé irányuló érzéseidet, hogy nem találod vonzónak, nem tudsz jó érzéssel az arcára nézni, és az utcán kb. minden ellenkező neműt szebbnek találsz. magadat is szívatod vele és a másikra nézve is méltatlan. azóta gondolatban elküldöm a p-be, aki azzal jön, hogy a külső nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!