Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek. Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek. Ti mit gondolnátok ha egy fiú ilyen módon akarna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés

A kérdés leginkább a 17-21 éves korosztálynak szól. Illetve párkapcsolatban lévők véleményét is szeretném erről kikérni, szóval tételezzük fel, hogy erre a röpke pár percre, amit a kérdésre szánsz, szingli vagy. :)

Tegyük fel hogy nyár van, te/ti pedig egyedül, vagy kis baráti körrel vagytok lent egy tóparti városban. Hogy strandon vagy az utcákon, részletkérdés. Egy gimnazista fiú udvariasan leszólít, hogy ha zavarhat egy percre és nyitott vagy ilyen téren, szeretne veled megismerkedni, mert nagyon attraktívnak talál. Viszont mivel csendes, erre alkalmas hely nem nagyon van a közelben, felajánlja, hogy amennyiben nem kényelmetlen neked, benézhetnél egy kávéra vagy teára hozzá, mert van itt egy nyaralójuk amiben jelenleg csak ő van. Természetesen hozzáteszi, hogyha kényelmetlen, kellemetlen, akkor természetesen más alternatívát is kereshettek.

Szerintetek ez nagyon creepy? Elmennétek beszélgetni, ismerkedni, randizni egy ilyen fiúval, amennyiben normális a külseje és egyéb baj sincs vele, vagy ilyen felajánlással nyitni már egyből red flag?

A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm :)

2021. jan. 20. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, elmennék vele, ha nem tűnik úgy, hogy el akar rabolni, egy tea nem árthat.
Igen, elmennék vele, de szívesebben keresnék egy padot, parkot vagy egy csendesebb helyet.
Elsőként semmiképpen sem mennék el vele a nyaralóba, de az ismerkedésre nyitott lennék.
Elutasítanám, nem szeretnék ismerkedni egy ilyen fiúv.
Megijednék és kínosan, vagy rosszul reagálnék.
30 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Számomra mindenképp furcsa lenne, hogy ha egyből a nyaralójába akarna felhívni. Legalább a kávét igyátok meg a parton! :D Nem csak, hogy nem ismered, nem is beszéltél vele egy mondatot sem! Szóval igen, furcsa lenne. Úgy gondolnám, hogy vagy szobára akar vinni vagy én nem is tudom...

Ráadásul egy tóparti városban valahogy hihetetlenül hangzik, hogy az egyetlen hely, ahol meg tudunk inni egy kávét az az ő lakása, ahol természetesen csak ti ketten lennétek.

2021. jan. 20. 21:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem az az egyetlen hely, viszont az adott fiú hadilábon áll a koffeinnel, teaház nincs, mert kisváros, az alkoholos italokat forgalmazó helyek pedig bizonyos okokból többnyire szintén tabuk. :)
2021. jan. 20. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
És ez egy olyan kisváros, ahol a kávézókban csak koffeines kávék vannak és semmi más? Én falun élek és ilyen még nem b*sztam...
2021. jan. 20. 21:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Szorongásos zavarok miatt van baj a koffeinnel. A mentes pedig placebó...
2021. jan. 20. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Te nem jártál még kávézóban? Nem csak kávét árulnak ott, hanem egyéb innivalókat is.
2021. jan. 20. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus sorozatgyilkos szöveg :D
2021. jan. 21. 07:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs apróm.
2021. jan. 24. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

" benézhetnél egy kávéra vagy teára hozzá, mert van itt egy nyaralójuk"

.

Nem vinnéd el szárazon.

2021. jan. 24. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jarsz, ha eloszor egy setara hivod el. Ha rogotn magadhoz invitalod, az konnyen ellenszenvet valthat ki belole es jo esellyel visszautasit. Nekem legalabbis kisse gyanus es tul nyomulos lenne, de ha szimpatikis valaki, volt mar, hogy emailt csereltunk es utana talalkoztunk egy setara. Rogton fiuhoz soha nem mennek, es ha ezzel indit, alap, hogy elutasitom.
2021. jan. 24. 13:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, örülök hogy feltettem a kérdést :-)
2021. jan. 25. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!