Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ismerkednétek tovább egy olyan férfivel aki minden találkozásnál felhívja a figyelmeteket a szépséghibátokra, de hozzáfűzné, hogy el tudja fogadni őket. Ti mit gondolnátok?
Az ilyen egysejtű IQ-bajnokokkal minek ismerkedjek?
Az első ilyen beszólásnál azt mondanám, hogy te se vagy tökéletes, úgyhogy fogd vissza magad.
Egyébként elárulnád légyszi, hogy ennek az egész logikádnak mi a franc értelme van? És még te fogsz itt p..csogni, ha senki nem akar szóba állni, miközben te saját magad kergeted el magad mellől az embereket?
2:
És ha ő erre azt mondaná:
"Igen én is tudok a saját hiányosságaimról és már elfogadtam magam, megértem hogy felhozod őket és bennem emiatt nincs harag vagy szégyenérzet. Örülök hogy ebben hasonlóak vagyunk és nem mindent érzelmi alapon reagálunk le és őszinték vagyunk egymáshoz, kimondjuk azt amit gondolunk."
???
"Ti mit gondolnátok?"
1) fosik a kapcsolatoktól
2) önbizalomhiányos
3) egós
4) értelmileg korlátolt
Mit gondolnék?
Hogy a 6 éves unokaöcsém már lekörözte őt szociális készségek és érzelmi intelligencia terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!