Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek. Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek. Ti mit gondolnátok ha egy fiú ilyen módon akarna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés

A kérdés leginkább a 17-21 éves korosztálynak szól. Illetve párkapcsolatban lévők véleményét is szeretném erről kikérni, szóval tételezzük fel, hogy erre a röpke pár percre, amit a kérdésre szánsz, szingli vagy. :)

Tegyük fel hogy nyár van, te/ti pedig egyedül, vagy kis baráti körrel vagytok lent egy tóparti városban. Hogy strandon vagy az utcákon, részletkérdés. Egy gimnazista fiú udvariasan leszólít, hogy ha zavarhat egy percre és nyitott vagy ilyen téren, szeretne veled megismerkedni, mert nagyon attraktívnak talál. Viszont mivel csendes, erre alkalmas hely nem nagyon van a közelben, felajánlja, hogy amennyiben nem kényelmetlen neked, benézhetnél egy kávéra vagy teára hozzá, mert van itt egy nyaralójuk amiben jelenleg csak ő van. Természetesen hozzáteszi, hogyha kényelmetlen, kellemetlen, akkor természetesen más alternatívát is kereshettek.

Szerintetek ez nagyon creepy? Elmennétek beszélgetni, ismerkedni, randizni egy ilyen fiúval, amennyiben normális a külseje és egyéb baj sincs vele, vagy ilyen felajánlással nyitni már egyből red flag?

A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm :)

2021. jan. 20. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kérdezd meg, hogy meghívhatod-e valamire.

értem, hogy nem akarsz tolakodni és jó szándék vezérel, de én iszonyatosan creepynek találnám, ha egy random srác odajönne az utcán, hogy “attraktívnak talállak, átjössz hozzám teázni?”

2021. jan. 25. 12:05
 12/13 anonim válasza:
100%

Fuu, hát őszintén, ilyen formában én sem mennék bele. Ha ismerkedni akarsz, az jó, ha őszinte vagy, viszomt szerintem nem kell ennyire túlgondolni. Elég ha van egy kis humorod, és spontán viselkedsz. Nekem ez máris szimpatikusabb lenne.

17/L

2021. jan. 28. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a 11-12-vel.

a legjobb lenne humorral oldani a helyzetet, és nem azt éreztetni, hogy nagyon meg akarod ismerni, inkább csak “megláttalak és miért ne dumáljunk?” feelinggel állj hozzá, mint komoly ambíciókkal.

hozzám egyszer egy strandon odajött egy fiú azzal, hogy “nem haraptak még meg a cápák?” annyira random hülyeség volt, hogy utána másfél órán át beszélgettünk :D

2021. jan. 29. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!