Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha 27 hetes terhesen az utcán, villamoson stb. helyeken beszólogatnának nektek, sőt, megpróbálnának ismerkedni veletek?
hát szerintem ne foglalkoz vele.
vélhetően csinosnak talált és ennyi.
jobbat ugyse tudc tenni. feljelented mert azt mondta hogy szép vagy. ezzel csak idegesited magad és a gyereknek se jó.
inkább csak a gyerekre gondolj és a férjedre.
Lesz ez még rosszabb is! Barátnőm a hároméves gyerekével sétálgat az utcán és elég undorítóan, obszcénan szólogatnak be neki. Miközben a kisfiú fogja a kezét. Pedig egyáltalán nem öltözködik kirívóan.
Ehhez csak hozzászokni lehet. Úgy gondolják az egyedülálló anyát, vagyis érzelmileg kiszolgáltatott nőt könnyebb becserkészni, és ebből sincs kevés manapság. Próbálkoznak...
De mégis miket szólnak be? lehet hogy nem kellene élből ennyire negatívan felfogni, biztos nagyon szép kismama vagy. Ennek inkább örülj!
Én még nem vagyok kismama,viszont útépítő munkások hada mellett kell elmennem minden reggel dolgozni. A munkahelyemre viszem magammal a kutyámat, és a munkások mindig mondanak vmit pl: "ne a kutyát nézd, ferde lesz a járda", "milyen szerencsés kutya" vagy "milyen csinos gazdi" Én meg csak mosolygok egyet és megyünk tovább.
Szia, a kutyás nem-kismama vagyok!
LEhet h tényleg a hormonok miatt fogod fel másként, de akkor állj hozzá pozitívan. Én még férfit nem hallottam elismerően nyilatkozni terhes nőről (a legfinomabb megjegyzés a bálna volt eddig) szóval légy vidám, öltözz csinosan, hogy továbbra is te légy a környék legszebb kismamája!:) élvezd a terhességed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!