Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy a nők azért választják a jóképű férfiakat mert genetikailag felsőbbrendűek, egészségesebbek, akkor az őskorban hogyan választottak amikor minden pasi fejét, arcát méteres szakáll és haj borította?
68
Ok-okozat. Leírtam miért nem igyekszem megnyerően viselkedni.
Éveket töltöttem együtt egy nárcisztikus pszihopatával (nevelő apám volt) Neki volt ez a módszere, hogy szépen kihozta mindenkiből, hogy feldühödjön, aztán ártatlanul pislogott. Ez volt az egyik módszere a sok közül. Látom, mint csináltál a másik válaszolóval szépen lassan próbáltad belé csepegtetni hogy a kapcsolatát valóban a szex tartja össze és igenis csak a külső érdekli őt is, mert egy ösztönlény. Mondod ezt olyan nőnek, aki nem valami kigyúrt macsóval van és nem külső alapján válogat első sorban. Persze, hogy elgurul a gyógyszere szerencsétlennek, hiszen úgy állítod be az egészet, hogy a normális, egészséges emberi dolgok (vonzalom) csak külsőség lehet, és egy olyan kapcsolatot, ahol a felek egy picivel szebbek az ördögnél, csakis a szex tarthat össze. Te beteg vagy, ostoba vagy, és azt élvezed, hogy mást felidegesíthetsz, mert ez az egyetlen módja, hogy egy nőből bármiféle reakciót válts ki.
Én ismerek csúnya,de rendes embereket, hidd el, te nem vagy az.
Nem attól vagy rendes, hogy udvariasan próbálsz viselkedni élőben amikor látnak és rögtön ítélnek. Pont azért nem vagy rendes, mert amikor itt anonim módon elengeded magad, látszik, hogy milyen vagy valójában. Vigyázz, mert azt hiszed te tartasz tükröt mások elé, de csak a saját portrédat mutogatod itt nekünk és ez egyre gyászosabb.
72
Nem kéne magára vegye az egészet. A frusztrációnak igen súlyos tünetei lehetnek, akár klinikai eset is. Nem mondtam, hogy teljesen ép elméjű vagyok.
Ugyanakkor a GYIK-ot sokan kicsit feszültség levezetésre is használják, hiszen amint te is jól leírtad, nincs lehetőség ezt emberek előtt levezetni mert durván megbüntetnek, lehet meglincselnek. Nem szeretik ha valaki nem tudja, hol a helye ezért magadban kell tartanod a keserűséget. Nem várom el, hogy együttérezz velem, nem divat ez manapság, főleg a hátrányos külsejűeket aztán senki sem sajnálja. Aztán úgy vagyok vele, hogy tökmindegy hogyan viselkedek.
“hogy mást felidegesíthetsz, mert ez az egyetlen módja, hogy egy nőből bármiféle reakciót válts ki.“
Ezt mondjuk nem tudom tagadni. De ez is valami tudd meg. Keserű öröm.
“ Pont azért nem vagy rendes, mert amikor itt anonim módon elengeded magad, látszik, hogy milyen vagy valójában. “
Írtam, hogy sokan feszültségoldásra (is) használják az oldalt. Nem kell magára vennie senkinek. Másrészt nyilván az ő minősíthetetlen viselkedése érthető és megbocsátható, az enyém meg nem. Életem története!
Mivel te hoztad ki belőle, ez valahol érthető. Maga a kérdés is egy buta provokáció, provokálsz, aztán amikor hatása van, akkor adod az ártatlant. Nem, egyáltalán nem vagy mentálisan egészséges, de ez most lényegtelen. Annyira ronda sem lehetsz, mert sok ronda pasi van kapcsolatban. De vannak emberek akikre rá van írva, hogy hogy milyenek, te ilyen lehetsz. Vagy tényleg ronda vagy de nagyon a ligádon felül próbálkozol.
De nem is számít ez. Ezen egy pszichológus tudna segíteni, nem mi itt. És ilyen stílussal nem is akarna senki segíteni neked, ezt is tudod.
74
“Vagy tényleg ronda vagy de nagyon a ligádon felül próbálkozol“
Mi ez a liga? Valamilyen szabály? Ha igen, hol van leírva, ki alkotta stb?
A szabályt úgy hívják, hogy józan ész. Sosem voltam szép nő, csak átlagos. Sosem csorgattam a nyálam a népszerű szépfiúk után, mert tudtam hogy kicsi az esélye, hogy engem fognak választani. Nem is illenénk össze. Viszont szerencsére mindig sikerült meglátni a vonzó tulajdonságokat hozzám hasonló, átlagos fiúkban is.
És egy idő után azt vettem észre, hogy a "szépfiúkat" macsókat, alfákat szinte meg sem látom, mert az én szemem másféle minőséget keres.
Számomra sokkal fontosabb, hogy hozzám illő személyiségű legyen a férfi, és egy macsó alfa biztosan nem lesz az.
Most negyvenen és egy váláson túl, a társkeresőn rengeteg nálam 10-15 évvel fiatalabb srác ír rám. Némelyik nagyon jóképű is, vannak ilyen motoron pózoló kigyúrt srácok, de átlagos fiúkák is. Mindegyik udvarol, hogy milyen jó alakom van, milyen bájos az arcom, milyen szexi vagyok. Én meg csak ámulok és bámulok és sorra utasítom el őket. Nem vagyok ostoba, tudom hogy nem azért van ez, mert ezek a fiatal csődörök mellettem akarnak megöregedni. :-) Fel tudom mérni, ahogyan mindig is fel tudtam, hogy kire, mire van szükségem. Mi a "szintem". Nem tartom felszínesnek azt, akinek jobb nő kell, mint én, és nem várom el senkitől, hogy leereszkedjen hozzám de én sem fogok leereszkedni senkihez. Olyat keresek akivel kívül belül passzolunk. Mert ez a reális.
Kérdező kocsit szomorú, hogy ugyan azt csinálod, mint a csoportomban a 4 éves gyermekek. Értetlenkedsz, kötözködsz, vitatkozol, mert figyelem hiányod van és máshogy nem tudod megszerezni amire vágysz.
Ez a "liga" az amibe saját hibádból vagy és meg is érdemled, hiszen magad írtad, hogy, nehogy már két szalmaszálat keresztbe kelljen tenned azért, hogy jobb legyen. Gyerekes, lusta, gonosz, passzív agresszív vagy és játszod az idiótát.
Mondhatod, hogy ez csak levezetés, de valójában itt bújik csak igazán elő ki-kicsoda, mert itt nem számít a társadalmi norma, nincs ok a finomkodásra, nincs jelen a megítéléstől való félelem. Tehát, ha csak nem troll vagy, aki tisztán unaloműzés miatt csinálja és mondja amit, akkor bizony ez a valós éned, a valós gondolataid. Ezt jó lenne bevallanod magadnak, ha már szerepet játszol, tudd melyik a jelmez.
De én nem vagyok benne biztos, hogy nem sima troll vagy és nem csak unatkozol. Nem következetes amit írsz. Eleinte mint úriembert mutattad be magad aki csupa cukormáz, majd jöttél azzal, hogy nem kell úgy tenned mintha normális lennél, mert a csúnya emberekkel szemben (aki az elején még nem voltál) úgyis előítéletes a társadalom. El kéne dönteni mi is a realitás és ahhoz tartani magad.
77
“Ez a "liga" az amibe saját hibádból vagy és meg is érdemled, hiszen magad írtad, hogy, nehogy már két szalmaszálat keresztbe kelljen tenned azért, hogy jobb legyen. “
Én úgy értelmeztem, hogy a hozzászóló külső szerinti ligákról, kasztokról beszél, miszerint a szépek a szépekkel, átlagosak az átlagosokkal, csúnyák a csúnyákkal. Így még esély sincs a csúnyák génjeinek feljavítására. Azt írod saját hiba. Miért is? Mert nem plasztikáztatja magát egy férfi? Most komolyan? Nem sok férfiról hallottam aki kés alá fekszik mert nem tetszik a nőknek :) Ezt a piacot is a női kereslet tartja inkább életben mint a férfi. De jelzem, hogy a szépségkultusz már régen beteges ha képesek kés alá feküdni miatta. Ugyanilyen siralmas lesz amikor meg fogják a babát tervezni, mintegy kiirtva a természetes sokszínűséget a társadalomból, minden nő egy lére fog menni, Britney Spears arcú, minden pasi Tom Cruise arcú. Rohadt unalmas, felszínes világ vár ránk, én ezt már most megmondom!
“Ezt jó lenne bevallanod magadnak, ha már szerepet játszol, tudd melyik a jelmez.”
Ismerem magam nyugi. Tényleg csak a feszkó beszél belőlem itt. Nem kiabálhatom le a fejét senkinek odakint, nem mondhatom meg mekkora egy seggfejnek tartom őket mert azt durván megtorolnák, hiszen a csúnyáknak nincs jogegyenlőség. Ezért feltelek feszültséggel, stresszel. Ez szerintem logikus. Normális emberekkel normális vagyok. Leginkább a felszíneseket, arrogánsakat, beképzelteket ki nem állhatom.
“Eleinte mint úriembert mutattad be magad aki csupa cukormáz, majd jöttél azzal, hogy nem kell úgy tenned mintha normális lennél, mert a csúnya emberekkel szemben (aki az elején még nem voltál) úgyis előítéletes a társadalom. El kéne dönteni mi is a realitás és ahhoz tartani magad.“
Ez érdekes reflektálás mivel tökéletesen megragadja az identitászavarom. Van amikor valóban csak troll vagyok, van amikor komolyan felbőszítenek dolgok, van amikor valóban csúnyának érzem magam, van amikor nem. Kezdődő tudathasadás?
79
Ennyire ismerjük egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!