Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy a nők azért választják a jóképű férfiakat mert genetikailag felsőbbrendűek, egészségesebbek, akkor az őskorban hogyan választottak amikor minden pasi fejét, arcát méteres szakáll és haj borította?
38
“Természetesen, hiszen észérvekre nem szoktál reagálni :-) Na, ebből is látszik, mi a baj veled emberileg. Feleslegesen keseregsz itt, nem a világgal van a baj.“
Még hogy nem a világgal van a baj. Ha ez így lenne mindenki boldog lenne, egészséges, jóllakott. De ez csak a kiváltságosoknak adatik meg, a szerencséseknek.
Viszont érthető, hogy azok akiknek esetleg összejött ez az az életben nem szeretik azt gondolni, hogy minden a szerencséjüknek volt köszönhető (pld előnyös külső) hanem szeretik belemagyarázni, hogy az eredmény az ő érdemük, munkájuk eredménye.
Nekem hiába nyitod a pofád, hogy nem tudom, mi az igazi érték, csak szánalmasabb leszel. 7 éve élek valódi, szeretetteljes kapcsolatban, amiben minden sz.ar helyzetben is kitartottunk egymás mellett. Sikerben, sikertelenségben, családi tragédiában, gyászban, mindig egymás mellett voltunk. Még mindig érdekesek vagyunk egymásnak, jól érezzük magunkat együtt, egymás másik felei vagyunk. De ahhoz, hogy ez működjön hosszú távon, és ne CSAK lelki társ viszony legyen, hanem szenvedélyes szerelem, kell a szexuális vonzalom, ami nem csak az idegvégződések ingerléséről szól. Majd mindjárt megideologizálod, hogy még az a felszínes ribi aki nem képes bármilyen undorító féreggel élvezedni.
Amikor nem létezett instagram, akkor sem vonzódnak a nők minden jött-menthez (a férfiak sem).
Szerintem neked nincs semmi fogalmad az értékekről és a szeretetről, mivel egy rosszindulatú kis gyökér vagy.
Hogy jön ide a boldogság, egészség, jóllakottság? Vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni. Mindig lesznek betegségek, mindig lesz szegénység, mert egyfelől túl sok az ember,másfelől meg a társadalom ilyen berendezkedésű.
Itt most a világon azt értem, hogy végre olyan világban élünk, legalábbis mi itt, Európában, ahol nincsen már kényszerházasság, intézeményesített erőszak,elnyomás. Szabadok vagyunk. Jogod és lehetőséged van tanulni, ha van eszed, megcsinálhatod a szerencsédet. Vagy választhatsz szép hivatást ami nem jár sok pénzzel, de lelkileg kielégít. Hála az internetnek, a távolság már nem akadály. Ismerkedhetsz olyan lánnyal is akivel régen esélyed sem lett volna, mert mondjuk az ország vagy a kontinens másik felén él. Hála az uniónak dolgozhatsz külföldön, szerezhetsz tapasztalatot, nyelvtudást, barátokat más országokból.
Rengeteg lehetőségünk van, ami nem volt 50, 100 vagy 500 évvel ezelőtt.
Aki ezekkel nem tud élni, az meg sem érdemli. (mármint most nem olyanokra gondoltam, akik betegek, nyomorognak stb hanem normál átlagos emberek, mint amilyen te is lehetsz. Valószínűleg megvannak a végtagjaid, nem vagy vak és internet is van otthon, meg gép amiről írsz. Valószínűleg nem éhezel. Hol voltál eddig az életben, mit tettél? Szerinted a nyelvtudás, diploma vagy szakma megszerzése, sport, egészséges életmód, önkénteskedés, baráti kör kiépítése, fenntartása nem eredmény?
"De ahhoz, hogy ez működjön hosszú távon, és ne CSAK lelki társ viszony legyen"
Tehát ez alacsonyabb rendű állapot mint a szenvedélyes szex, amely előfordul tegyük fel heti 3-4-szer. Tehát ez a 2-3 óra élvezkedés számodra többet ér mint egy lelkitárs viszony ami esetleg folyamatos és állandó. Oké. Ezzel is bebizonyítottad milyen értékrended és prioritásaid vannak.
"Amikor nem létezett instagram, akkor sem vonzódnak a nők minden jött-menthez (a férfiak sem)."
Tehát a ronda pasi jött-ment, mégha intelligens, diplomás, jó modorú, tisztességes is...
"Majd mindjárt megideologizálod, hogy még az a felszínes ribi aki nem képes bármilyen undorító féreggel élvezedni."
Tehát a ronda pasi undorító féreg, mégha intelligens, diplomás, jó modorú, tisztességes is...
"Szerintem neked nincs semmi fogalmad az értékekről és a szeretetről, mivel egy rosszindulatú kis gyökér vagy."
A szeretetről van, de sosem tudtam felfogni, hogy az a heti 2-3 óra élvezkedés miért üt minden mást sokaknál.
43
"Hogy jön ide a boldogság, egészség, jóllakottság?"
Azért mert azt írták nem a világgal van a baj. A világgal igenis van baj, nem kevés. Más dolog, hogy sokan szemellenzőt hordanak, és amíg nekik jó addig nem érdekli a világ.
"Hol voltál eddig az életben, mit tettél? Szerinted a nyelvtudás, diploma vagy szakma megszerzése, sport, egészséges életmód, önkénteskedés, baráti kör kiépítése, fenntartása nem eredmény?"
Ezek mind megvannak, 2 diploma, jól fizető állás, sportolás. Viszont ez a kérdés a nőkről, ismerkedésről szólt. Mert egyikből nem következik a másik. A sikeres társas élethez, párkapcsolathoz elengedhetetlen az előnyös külső. Mert még baráti körökben is, akik kicsit hátrányosabbak azok általában vicc, gúny tárgyát képezik. Na ezért kerülöm a társasági életet. És ezért kerülöm a nőket. Kicsit náci hozzáállásúak hiszen a genetikát bálványozzák, istenítik és nem jönnek rá mennyire ostoba, buta, állatias dolog.
"Tehát a ronda pasi jött-ment, mégha intelligens, diplomás, jó modorú, tisztességes is..."
Nem, de ha nem vonzódom hozzá, akkor nem kell párnak, maximum barátként vagy kollégaként fogom tisztelni, férfiként nem fog érdekelni. Bár más sem, csak elméleti síkon mondom.
Viszont, a legtöbb próbálkozó nem az intelligens, normális fajta, hanem egy görcs.
"A szeretetről van, de sosem tudtam felfogni, hogy az a heti 2-3 óra élvezkedés miért üt minden mást sokaknál."
Nálam nem üt semmit, nem mondanék le a jó szex kedvéért a többiről, de a többi kedvéért sem a szexről. Annál viszont fejben gond van, aki nem érti, hogy a szerelem része a szexualitás és a vonzalom is.
"Tehát a ronda pasi undorító féreg, mégha intelligens, diplomás, jó modorú, tisztességes is..."
Nem, de mondom, hogy alapból kevés ilyen ember van, és a legtöbb nem az.
Te pedig jó modorú és tisztességes biztos nem vagy.
"Tehát ez alacsonyabb rendű állapot mint a szenvedélyes szex, amely előfordul tegyük fel heti 3-4-szer. Tehát ez a 2-3 óra élvezkedés számodra többet ér mint egy lelkitárs viszony ami esetleg folyamatos és állandó. Oké. Ezzel is bebizonyítottad milyen értékrended és prioritásaid vannak."
Én nem bizonyítottam semmit, te viszont igen: Azt, hogy nem tudsz értelmezni, és ismét rosszindulatú gyökér vagy.
A barátom a lelki társam, leírtam, hogy mindenben egymás mellett álltunk, többször kiállta az élet nehézségeit is a kapcsolatunk, mindent megosztunk egymással, bármit megtennék érte, csak te ezt ignoráltad. Pont úgy szeretem őt, amiről rinyálsz valódi érték címén, és nem kell választanom a lelki és a testi összhang között, mert nem zárja ki egymást a kettő. Csak te ezt nem fogod fel. Szóval jobban tennéd, ha befognád a pofádat azt illetően, hogy kinek milyen értékrendje van, ha szerinted mindegy, ki ingerli szex címén az idegvégződéseket, és meg akarod parancsolni, ki kivel legyen és hogyan válasszon párt.
"Viszont, a legtöbb próbálkozó nem az intelligens, normális fajta, hanem egy görcs"
"Nem, de mondom, hogy alapból kevés ilyen ember van, és a legtöbb nem az."
De undorítóan előítéletes vagy, külsőhöz kötöd a belsőt és szerinted egy ronda embernek nem lehetnek belső értékei. Rohadt náci gondolkodásod van!
"Te pedig jó modorú és tisztességes biztos nem vagy."
Nem lehetek, hisz te megmondtad, hisz ronda vagyok!
"A barátom a lelki társam, leírtam, hogy mindenben egymás mellett álltunk, többször kiállta az élet nehézségeit is a kapcsolatunk, mindent megosztunk egymással, bármit megtennék érte, csak te ezt ignoráltad."
Örülök nektek, de akkor is jó eséllyel csak a szex tartott össze és nélküle lehet nem áltt volna ki mindent a kapcsolatotok.
"és meg akarod parancsolni, ki kivel legyen és hogyan válasszon párt."
Nem akarom, csak annyit, hogy nyíltan lehessen beszélni arról, hogy az etyepetye első helyen van nálatok nőknél és persze a pasiknál is. Csak a pasik ezt nyíltan vállalják. Ti meg túlmisztifikáljátok és próbáljátok tisztázni magatok, hogy tulajdonképpen másnak is rendben kell lennie stb. Dehogy, ha a szex és a külső jó akkor tulajdonképpen nehéz elrontani. Értsd ha nem közveszélyes bűnöző az illető pasi akkor már okés...persze gyakran még bűnözők is kapnak jó nőt mert jól néznek ki és jók az ágyban.
"De undorítóan előítéletes vagy, külsőhöz kötöd a belsőt és szerinted egy ronda embernek nem lehetnek belső értékei. Rohadt náci gondolkodásod van!"
Mégis hol írtam, hogy külsőhöz kötöm a belsőt?
Nem kötöm ahhoz. De nem szeretnék valakit csak azért párnak, mert rendes, SEM csak azért, mert jól néz ki.
"de akkor is jó eséllyel csak a szex tartott össze és nélküle lehet nem áltt volna ki mindent a kapcsolatotok."
Keversz, az inkább a rib.anc anyád lesz.
Aljadék féreg vagy, és SEMMIT nem tudsz az életemről és a kapcsolatomról.
"Nem akarom, csak annyit, hogy nyíltan lehessen beszélni arról, hogy az etyepetye első helyen van nálatok nőknél és persze a pasiknál is."
Nincs első helyen, de fontos.
"próbáljátok tisztázni magatok, hogy tulajdonképpen másnak is rendben kell lennie stb."
Ha minden másnak is rendben kell lennie, akkor mit mondjak?
Nekem nem elég, ha nem bűnöző, belsőre sokkal jobban válogattam, mint külsőre, de mindegy. Még mindig normális dolog, ha valaki nem megy bele kapcsolatba vonzalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!