Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondják, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják, hogy a nők azért választják a jóképű férfiakat mert genetikailag felsőbbrendűek, egészségesebbek, akkor az őskorban hogyan választottak amikor minden pasi fejét, arcát méteres szakáll és haj borította?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:

28

A szex az idegvégződések ingerlése, izgatása. Hogy te nem tudod élvezni az nem a biológia miatt van, hanem csakis a te elveid miatt, amiket valószínű az Instagram formált!

2020. dec. 25. 16:02
 32/81 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig leírom, hogy az én párom pl "csak" átlagos. 168 cm 80 kiló (aminek egy része izom) és az arcán rengeteg pattanás után visszamaradt heg van. Nem a külseje fogott meg, hanem a kisugárzása és viselkedése. Mostanra ki merem jelenteni, hogy vonzó számomra, de ez nagyban alapszik a férfiasságán és kevésbé a jóképűségén.

Soha nem tudnék lefeküdni olyannal, aki nem vonzó számomra. A szex maga valóban idegvégződések ingerlése, de az ágy irányítja, az egészet. Ha az agy, a tudat, a személyiség nem akarja a szexet, tehetsz amit csak akarsz, nem fog a test felizgulni, nedvesedni és elélvezni, hacsak az ágyat valamivel nem bódítod el. Ez ilyen.

Számomra tisztán külső alapján alig van férfi aki vonzó. Ugyanakkor nem egy férfi van, aki pillanatok alatt tud belőlem érdeklődést, akár szexuális vonzalmat kiáltani a mozgásával, beszédével, hangjával, kiállásával.

Fentebb aki azt mondta kár veled vitatkozni épp azért mondta, mert te az én példámat, az ilyen jellegű kapcsolatokat nem látod, mert ezt is az ágy irányítja. Te a fejedben vetted, hogy csak a jóképű férfiak... és innentől ezt fogog észre venni ami tovább erősíti a hibás nézőpontodat.

Olvass utána ennek a jelenségnek. Ugyanilyen, mikor x autót szeretnél megvenni és hirtelen mindenhol ilyeneket látsz. Mert az agyad azt emeli ki, amit fontosnak tartasz.

De, hogy visszatérjek az alap témára, egy olyan barátnőm van jelenleg, akinek elfogadnám a párját magam mellé, mert tetszik. Nagy a szórás annak tekintetében, kinek van esélye a nőknél és mivel indíthatod be az adott nő fantáziáját. Van olyan, akinek ez egyértelműen a külső, párom férfiként is ilyen. Többször elmondta, hogy bár nagyra értékeli azt, aki vagyok és ha nem az lennék, akkor egy szex lett volna csak a dologból, de ha a külsőm nem tetszene neki, eleve semmi nem lett volna. Nekem a belső, a kisugárzás, az ahogy adott ember éli az életét, az, ahogy bánik velem, stb. sokkal többet ér, mint a külseje.

Mindkét típus létezik nőben és férfiban is.

Tehát kizárólag azzal takarózni, hogy "átlagos" vagy, eleve hibás eszmefuttatás. Vagy nem vagy átlagos, vagy másban is alul, vagy max nagyon szürke átlagon teljesítesz.

2020. dec. 25. 16:27
 33/81 A kérdező kommentje:

Tehát kizárólag azzal takarózni, hogy "átlagos" vagy, eleve hibás eszmefuttatás. Vagy nem vagy átlagos, vagy másban is alul, vagy max nagyon szürke átlagon teljesítesz."

Ám legyen. De ha nem vagyok átlagos az mit változtat a dolgon? Attól még nem lehetek elégedetlen? Attól még nem ugyanaz a helyzet, hogy jogos igényeim soha a büdös életben nem lesznek kielégítve? És nem csak fizikai igények.

Továbbá, azzal védekezel, hogy nem vagy felszínes mivel nem a külseje érdekel, hanem olyan "nem felszínes" dolgok, mint a mozgása, hangja, beszéde". De még véletlenül sem a szíve, a műveltsége, az IQ-ja, udvariassága, becsületessége. Ez szánalmas az én szememben, és igazából a magadfajtákat megvetem és még bottal sem nyúlnék hozzájuk, még ha te felsőbbrendűnek is képzeled magad mert esetleg te csinos vagy én meg ronda.

2020. dec. 25. 16:35
 34/81 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne legyél már ilyen buta, nem érted, hogy itt most a szexuális érdeklődés felkeltése volt a téma? Jól írta a válaszoló, amit írt. Társ választásánál nekem is az ember fontos, az intelligencia, a jellem, ám ez a második kör, ugyanis mindettől csak barátok leszünk, ha nem vonzódok hozzá. Itt most a szexuális vágy felkeltéséről volt szó, . Ha csak a belső a fontos akkor neked is megfelelne egy végtelenül csúnya, kövér, rohadó fogú de rendes nő....ja várj, nem felel meg. Mert kettős mércével mérsz és a nőktől olyat vársz el amit a férfiaktól nem: hogy vonzódjanak már olyanhoz, akiben semmi vonzó nincs, tenni meg nem akar érte.
2020. dec. 25. 16:53
 35/81 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hol érezted úgy, hogy felsőbbrendűnek érzem magam, vagy téged lenézlek. Azt sem írtam sehol, hogy ne lennék felszínes, bár én a páromat se tartom annak akinek pedig a külső a domináns egy kapcsolatban.

Az ahogy reagáltál egy teljesen érzelem mentes írásra sejteti, hogy még mi is a probléma a külsődön túl.

Ezzel sincs baj, csak jó, ha az ember tisztán lát és nem begubózik egy kényelmes "nem én tehetek róla" buborékba. Mert ha tisztán látsz, akkor tudsz fejlődni, javítani az esélyeiden, vagy legalább nem fogsz olyan hamis közhelyekkel élni, mint ami az alap kérdésed háttere.

Ha nem vagy átlagos, az annyit változtat a dolgon, hogy többet kéne egyéb oldalról támogatnod magad ahhoz, hogy jobb esélyeid legyenek, mint ha átlagos vagy.

Gyakran leírom azt is, hogy ahhoz, hogy a szürke átlagból valaki téged válasszon, legyél akár nő, akár férfi, ahhoz valamivel ki kell tűnnöd. Lehet ez a tudásod, szakértelme adott témában, a külsőd, az egzisztenciád, a humorod, a magabiztosságod, de valami kell. Ha valamelyik fontos tulajdonság, esetedben a külső nagyon gyenge, több más kiemelkedő tulajdonság kell ehhez, vagy várhatsz türelemmel a szerencsére is, ami vagy bejön, vagy nem. De mindenképp több esélyed van, ha "jobban teljesítesz" a fontos dolgokban.

Lehet ez ellen ágálni, küzdeni, vagy egyszerűen toporzékolni, ez mindig így volt, nem újkeletű dolog.

Hogy a saját példám mondjam, alul szocializált vagyok, kondícionált félelemmel minden olyan helyzetben, ahol másokkal kell kommunikálni, ügyetintézni és kritikán aluli volt sokáig az önbizalmam és énképem. Depresszióra hajlamos vagyok és mivel az érzelmi zsaroló, elnyomó anyukám miatt képtelen vagyok a nyílt konfliktust kezelni, így sokszor passzív agresszív és a sérelmeit gyüjtögető ember lettem.

Ezeket én mind tisztán látom és 14 éves korom óta, mikor az első hibákat észrevettem, folyamatosan küzdök, hogy jobb legyen. Sokat változtattam az öltözködési stílusomon is, egyre nyitottabb lettem, rengeteg dolgot már közel gond nélkül elintézek és egyre több vitába tudok tudatosan részt venni. Mindeközben teszek azért, hogy jobban tetszek magamnak, kitűzök célokat, amik elérése segít a megfelelő önbizalom kiépítésében. A környezetem humoros, vidám, pozitív személyiségnek ismer. A munkámban alig felfedezhető az a sok szar ami a hátam mögött van. Az emberek szívesen keresik a társaságom és hamar beilleszkedek akárhova.

Ha nem ismerem fel a hibás működéseket és nem küzdök azért, hogy javítsak rajtuk biztos, hogy nem tartanék itt. És ez nem önfényezés, csupán válasz arra, hogy: "De ha nem vagyok átlagos az mit változtat a dolgon? Attól még nem lehetek elégedetlen? Attól még nem ugyanaz a helyzet, hogy jogos igényeim soha a büdös életben nem lesznek kielégítve?"

De, ha teszel értük és van egy kis szerencséd. De ez önismeret hiányában eselytelen. Ezért fontos kérdés, hogy mi is a probléma pontosan azon túl, hogy minden nő... ami nettó sületlenség.

2020. dec. 25. 17:01
 36/81 anonim ***** válasza:
4%
Dús szakáll = tomboló tesztoszteron = férfiasság.
2020. dec. 25. 17:09
 37/81 A kérdező kommentje:

35

Persze, biztos nem alacsonyítom le magam addig, hogy teperjek csak azért, hogy észrevegyenek. Ez szembe menne az összes értékkel amiben hiszek, amelyek a büszkeség, becsületesség, szerénység, bátorság, hűség. Igen, én egy egyenes, erős ember vagyok. Tény, hogy a GYIK-on kiélem cinikusságom, emberi társadalom iránt érzett megvetésem, de a magánéletemben nincs gondom. Messziről elkerülöm az ilyen ösztönlényeket, akik képesek ilyen szempontok szerint skatulyázni. Találtam egy-két ember az életemben akik kivétel, de még így is azt tartom, hogy én vagyok a normális és a többség hülye. És ezt alá tudom támasztani mindig.

Szóval eszem ágában sincs teperni a figyelemért, mikor látom, hogy mások azért semmit sem tesznek, sőt gyakran tahó, szubhumán lények. Gusztustalan ahogy az emberk működnek. Az igazi értékek nem érdeklik, csak amit netről, instagramról tanultak.

2020. dec. 25. 17:22
 38/81 anonim ***** válasza:
100%

"de még így is azt tartom, hogy én vagyok a normális és a többség hülye. És ezt alá tudom támasztani mindig"

Természetesen, hiszen észérvekre nem szoktál reagálni :-) Na, ebből is látszik, mi a baj veled emberileg. Feleslegesen keseregsz itt, nem a világgal van a baj. Tudom, tudom, mindenki hülye csak te vagy helikopter....

2020. dec. 25. 17:33
 39/81 anonim ***** válasza:
8%

Nem azért, hogy a kérdezőt védjem, de a te gondolatmeneted is hibás.

1. "Ugyanakkor nem egy férfi van, aki pillanatok alatt tud belőlem érdeklődést, akár szexuális vonzalmat kiáltani a mozgásával, beszédével, hangjával, kiállásával." - ezek ugyanúgy a külsőhöz tartoznak, csak próbálod úgy megfogalmazni, mintha téged nem a külső fogna meg, pedig de.

2. Az előnytelenebb külsejű emberek nem úgy találnak párt, hogy a szürke átlagból bármivel is kiemelkednének. A szépség hiányát semmivel nem lehet kompenzálni. Lentebb adják és összejönnek olyannal, aki "velük egy ligában van" csak hogy ne legyenek egyedül. Ez lehet nem tetszik neked, de ez a valóság.

2020. dec. 25. 17:44
 40/81 A kérdező kommentje:

39

Igen, helyes!

2020. dec. 25. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!