Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy a nők azért választják a jóképű férfiakat mert genetikailag felsőbbrendűek, egészségesebbek, akkor az őskorban hogyan választottak amikor minden pasi fejét, arcát méteres szakáll és haj borította?
20
Lool az agynak nincs semmi köze ehhez. Két diplomás, szellemi munkát végző személy vagyok. Kint úriember vagyok, itt a GYIK-on pedig kicsit nyiltabb, mert ilyesmikről amiket ide kiírok nem szabad nyilvánosan beszélni mert megköveznek, meglincselnek.
Nekem is van két diplomám, de hidd el, a diploma szaktudást ad, nem az élethez való észt. Azt máshonnan hozod, ha hozod....
És hát te egyértelműen nem hozod, ha képtelen vagy objektivitásra, nem látod, hogy ostobaság amit mondasz. Rengeteg mindenféle pár van a fiatalok között is. Az általánosítás megint csak nem jó kezdés. De mindegy is, úgysem fogsz elgondolkodni rajta.
22
Van sokféle pár ez igaz. De vizsgáld meg őket, hogy mennyire elégedettek egymással és mennyire kompromisszumkapcsolat az egész. A szerelem mint cél vagy érték erősen kihaló félben van. A párkeresés is már ahhoz hasonló mint amikor egy terméket keresel a boltban. Minél több funkciós legyen, minél könnyebbé, jobbá tegye az életed, és már a pár csak ritkán mint emberi lény jön szóba, inkább mint egy termék. De nem csoda, mert kozumerista társadalomban élünk már mi itt a nyugati világban. Keleten, afrikában, esetleg Dél-Amerikában még találsz olyan nőket amelyek elsősorban egy emberi lényt keresnek párnak és nem egy terméket. De ez is inkább már csak a dél-ázsiai országok lakóira jellemző.
24
De látod mennyire igazságtalan vagy? Még csak meg sem magyarázod, melyik része téveszme illetve miért. Letudod annyival, hogy téveszme. Ez is csak a nyugati liberális világ lezüllesztett emberi magatartásának ékes példája. A tisztelni nem tudás nagy érték nyugaton!
25
Igen, mert a liberális ribik szerint az élet csak a szex körül forog és semmi más értéket nem találnak az életben.
1. Nem vagyok ribi, 7 éve kapcsolatban élek, és nemcsak a külseje az értéke a páromnak.
2. Ha tetszik, ha nem, a párkapcsotnak általában (kivéve aszexuális embereknél) része a szex, és nehogy már én legyek a felszínes ribia, miért esetleg élvezni is szeretném.
A 20 és 22-es kommentemben elég jól elmagyaráztam. Te azt látod meg a valóságból amit akarsz és ismeretlenül is úgy magyarázod, ahogy akarod. Csak a te személyes tapasztalatod számít, a másé csak hazugság, tévedés vagy kivétel.
Ami a liberális világot illeti, jómagam liberális elveket vallok, de 25 évesen vesztettem el a szüzességemet a későbbi férjemmel. Most, elvált egyedülállóként is visszafogott vagyok és ritkán kalandozom, inkább állandó kapcsolatra törekszem. A férfiak (akik magukat konzervatívnak jellemezték ismerkedéskor) viszont mind csak kalandozni akartak volna velem, fene ezt a feje tetejére fordult világot. :-)
Hogy summáját írjam mondandómnak: átlagos nő vagyok, vannak akik szépnek tartanak, sokan kimondottan szexisnek, de sokaknak meg bottal se kategória vagyok. Hasonlatosképpen, nekem eddig mindig átlagos pasik jöttek be, de nem akárki aki átlagos, ez egyértelmű. A férfias kisugárzás, hang, stílus többet dob egy pasin, mint egy kifogástalan vonású arc.
A te bajod az, hogy 1. vagy senkinek sem jössz be, de akkor nem átlagos vagy, hanem mélyen az alatti, vagy 2. hozzád képest klasszisokkal jobb nőknél próbálkozol.
29
Legyünk őszinték. Manapság a szépek, helyesek az átlagosak. Akikre azt mondják, hogy szép, jóképű azok általában modell külsejűek!
El van igenis ferdülve a világ. Mindig is bálványozták a testi szépséget, viszont ami ma megy az beteges szint már szerintem!
Aki átlagos az egyértelműen csúnya kategória és senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!