Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy a nők azért választják a jóképű férfiakat mert genetikailag felsőbbrendűek, egészségesebbek, akkor az őskorban hogyan választottak amikor minden pasi fejét, arcát méteres szakáll és haj borította?
"Keversz, az inkább a rib.anc anyád lesz.
Aljadék féreg vagy, és SEMMIT nem tudsz az életemről és a kapcsolatomról."
Oké, ezt megbeszéltük.
50
Igazából olvastam, hogy az emberek a jó külsőhöz jó belső tulajdonságokat társítanak, míg a rosszhoz rossz belső tulajdonságokat. Mióta olvastam ezt rájöttem, hogy kár kínlódnom a példás viselkedésemmel, kedvességemmel, másoknak való tiszteletadással mert úgyis gyanúsan fogják fogadni, hiszen szerintük nem lehet valós, hogy valaki rossz külsővel jó belső értékeket mutat fel. Ezt a viselkedést kontrolláltan és szándékosan csinálom, azért, hogy tiszteletben tartsam ezt a természeti, biológiai szabályt, mely szerint ezt várják el tőlem. Nem szeretném egyrészt összezavarni őket, könnyebb úgy, hogy azt kapják amire számítanak, másrészt magam sem fárasztom feleslegesen, és nem támasztok felesleges elvárásokat mások iránt. Remélem érthető és megérthető ez az egész!
"Nincs példás viselkedésed, csak az álomvilágban, te szerencsétlen kis görcs."
Látod, erről beszélek. Így tekintenek a magamfajtákra. A rondákat lehet büntetlenül utálni, bántani.
Kérdező, mi nem tudjuk, hogy ronda vagy-e ezt csak te állítod itt magadról. Mi nem látjuk a külsődet, itt téged csak a kérdésed és a kommentjeid -azaz valamilyen módon a belsőd alapján- tudunk megítélni. És az siralmas. Ezek után nézhetnél ki akárhogy, nem érdekelnél.
És nem igaz, hogy a szép külsőhöz szép belsőt társítunk, legalábbis mi nők biztos nem (a nőket szokás szépnek ÉS jónak tartani, a mesékből a királylány mindig szép és jó is egyben). Én eleve nem foglalkozom sem jóképű bájgúnárokkal, sem kigyúrt pasikkal, pedig írnak rám bőven társkeresőn mindkét csoportból. Igen, fontos a külső, de nem ilyen értelemben. Mindegy, bonyolult lenne ezt elmagyarázni, mert nem igazán fejlett az érzelmi intelligenciád, meg sem érted ezeket a dolgokat. Már a kérdésed is butaság ami alatt kialakult ez a mizéria itt.
55
"Kérdező, mi nem tudjuk, hogy ronda vagy-e ezt csak te állítod itt magadról"
De feltételezitek, hogy igen, az írásom meg tapasztalataim alapján. Hiszen ti is tudjátok azért, hogy jó külsejű férfiember nincs ilyen állapotban mint én.
"Ezek után nézhetnél ki akárhogy, nem érdekelnél."
Mernél fogadni? Chaten már 100-szer megcsináltam, hogy lehordtam a csajt a sárga Földig és totál be volt rágva, majd elküldtem egy jóképű pasi képét, szépen bocsánatot kértem, és majd 3 mondat után randira hívtam, amibe belement. Persze nem mentem el. De kísérletnek elég volt, hogy a helyes pofiért mennyire képesek megalázni magukat a nők. Semmi önbecsülés bennük.
"És nem igaz, hogy a szép külsőhöz szép belsőt társítunk, legalábbis mi nők biztos nem"
Ti nők mindig jóságos, igazságos lények vagytok. :) Ez tudományos kísérletek alapján lett megállapítva. Nem én találom ki. És tapasztalom is. A jóképű haverommal mindig mindenki nyitott volt minden társaságba, egyszóval durván kontrasztos volt ahogy hozzá és ahogy hozzám viszonyultak. Mondhatjátok, hogy ez így természetes de attól még rendkívül bántja az embert ez az igazságtalanság.
"Mindegy, bonyolult lenne ezt elmagyarázni, mert nem igazán fejlett az érzelmi intelligenciád, meg sem érted ezeket a dolgokat"
Tegyél próbára! Hátha segítesz és már tettél is egy jót Karácsony napján.
56
Pedig már kifejtetted, hogy undorodsz a rondáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!