Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
 81/116 A kérdező kommentje:

80

Hú és a legcsinosabbak. A Chad leírás tökéletesen illik rá.

2020. nov. 8. 15:28
 82/116 anonim ***** válasza:
97%
80 Aha, tehát akkor minden nő csak és kizárólag bűnözőkkel jön össze. Ok.
2020. nov. 8. 15:29
 83/116 anonim ***** válasza:
96%

# 72

Ha ez az, ami hazugság, és soha nem fogom azt mondani a kedvetekért, hogy igaz.

Még csak olyat sem mondok, hogy jó, ha pofátlanul magabiztos, de nem elsődleges, mert még ez sem igaz. A pofátlan magabiztosság számomra undorító, ingert érzek arra, hogy belerúgjak az ilyen emberbe ott, ahol tudok. Még az önbizalomhiányt is könnyebben elviselem, már ha nem mások frusztrált stílusú bántásában merül ki.

A reális önértékelés és a fejlődni akarás a vonzó.

A párom pl. önbizalomhiányos volt, olyanokat hitt folyton, hogy mások röhögnek rajta, nem értik a beszédét, h.ülyének nézik (kicsit hadar, és ettől volt frusztrált), nem tud beszélgetni társaságban, ő mindenhol random gyertyatartó...stb. Csak ahogy teltek az évek, úgy haladt az életben: tanult, megszerezte az első munkahelyét, jogsit, levált a szüleiről, és elkezdett a saját bőrén tapasztalni mindent, és végül a totál önbizalomhiányos fiúból lett egy kifejezetten életképes, sokkal magabiztosabb, de még mindig kicsit szégyellős, intovertált férfi. Már reális önértékelése van, de néha még mindig kicsit az önbizalomhiány felé billen, de már ritkábban. De semmiképp sem egy olyan nárcisztikus alak amilyet erőltetsz, hogy biztos minden nőnek az a vonzó.

Az értelem, műveltség számomra nagyon fontos, teljesen kizáró ok, ha nem érzem azt, hogy egy szinten lennénk. Ugyanolyan fontos, mint a külső - Igen, beismerem, hogy jóképű, jótestű férfi kell. Csakhogy ez nekem nem feltétlenül egy borostás, kigyúrt modellfiút jelent. Viszont azt aláírom, hogy külső tekintetében vannak jócskán igényeim, pl. kizáró ok a túlsúly (minimális is), az ápolatlan fogsor, preferálom a magas férfiakat, testarányokhoz vonzódom (pl. ugyanúgy tetszik egy vékony, edzetlen pasi, alkatilag széles vállal, mint egy olyan, aki izmosabb, és amiatt széles a válla), valamint az arc is fontos, és azt be sem tudom határolni, ránézek és vagy tetszik, vagy nem, nincs szem/haj/bőrszín preferenciám sem.

Jócskán van olyan, hogy én elalélok, hogy milyen jó pasi valaki, mások meg közepesnek tartják, de olyan is, hogy rengeteg nő rajong valakiért, és bennem nem mozgat meg semmit.

Azért pedig nem fogom rosszul érezni magam, hogy nem jönnék még egyszer össze ronda pasival, azért szerintem a kapcsolatnál alap a vonzalom. És nem, nem érdekel, ha azzal jöttök, hogy bezzeg a férfiakból akár egy duci, szürke, szemüveges lánytól is csöpög az előváladék már a látványtól is. Akármeddig hisztizhettek, nem fog senki sem vonzónak tartani olyan palikat, akiket erőltettek, hogy márpedig semmi gond velük, nekünk viszont semennyire sem vonzóak, nem fog összeállni senki azért velük, mert meg vagytok sértődve és körbemagyarázzátok az egészet, hogy mindenért a nők a szemetek.

2020. nov. 8. 15:30
 84/116 anonim ***** válasza:
15%

Meg ossze is verik egymast erte :)

Ertunk mikor fognak modell csajok verekedni? 🤣

Inkabb olyan eletteruletekbe oljuk az energiainkat, ahol meg is terulnek.

A modell csajokat meg hagyjuk meg Ricsinek 😆

36F incel

2020. nov. 8. 15:35
 85/116 A kérdező kommentje:

84

Igen, sajnos minél szebb, csinosabb a nő annál inkább a Chad kell neki. Ahogy külső szempontjából csökken a nő úgy leáll nem Chadekkel is, viszont nem azért mert nem a Chadre vágyik ő is. Hanem mert a Chadeknek nem kellenek. Ugyanakkor 30 felett, mire már jól szétdugták őket Chadek, akkor leállnak egy magunkfajta hűséges, mindent eltűrő pasival aki mellett fel tudják majd nevelni a gyereket, nem lépik le és megteremti a gyerekneveléshez az egzisztenciát. Igen, ha valaki csinosabb nőt szeretne és nem úgy néz ki mint egy Chad, az keresgéljen a 30-35-40-es korosztályban, ott még lehet kevéske esélye!

2020. nov. 8. 15:41
 86/116 A kérdező kommentje:

83

Leírtad, hogy modellszintű a párod és eltűröd neki még az önbizalomhiányát is emiatt. Akkor miről vitázzak most veled komolyan? Csak az érveimet erősíted.

2020. nov. 8. 15:42
 87/116 anonim ***** válasza:
97%

Oké, troll vagy. :D

Túltoltad. Onnan tudom, hogy én is írtam ki ilyen kérdést, és jött arra is vagy 100 komment.

2020. nov. 8. 15:43
 88/116 anonim ***** válasza:
97%

# 86

Szó nem volt arról, hogy modellszintű a párom, konkrétan az ő külsejéről nem írtam semmit. :D Nem "eltűröm" az önbizalomhiányát, nem kell tűrnöm, mert nem zavar, mivel nem fordul át szemétkedésbe, frusztrált köpködésbe, mint pl. a tied.

2020. nov. 8. 15:45
 89/116 A kérdező kommentje:

87

Te a 83-as vagy? Akkor miért irtál ki ugyanilyen kérdést? Azt hittem nő vagy :)

2020. nov. 8. 15:45
 90/116 anonim ***** válasza:
94%
Igen, én írtam. Nő vagyok, és viccből írtam ki ilyen kérdést régebben. Sokat olvasgatom a férfihangot, volt honnan ihletet meríteni. Te viszont túltoltad. :D
2020. nov. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!