Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?
49
Ok-okozat kedvesem. Nem azért utálnak a nők mert nőgyűlölő vagyok, hanem azért lettem nőgyűlölő mert a nők zsigerből utáltak amióta az eszemet tudom. Nem szeretnéd, hogy ennek ellenére még szeressem őket?
52
De nem tudsz egy érvet felhozni ami cáfolná amiket leírunk. Akkor meg miért is fáj? Az igazsággal szembesülni ilyen fájdalmas? Megszólalt a lelkiismeret talán?
"mennyire jó, tiszta, szentéletű fehér lovag vagy, akkor ez igaz is lesz?"
Jo, tiszta, szenteletu csak no lehet, nemde? :D
Aztan, aki nem igy gondolja, hanem ugy, hogy a nok is gyarlo emberek, azt felcimkezik, hogy nogyulolo....
36F incel
48
Minden nőnek ajánlatos lenne ezt elolvasni, nem csak férfiaknak. Legalább kicsit magukra ismernének.
Mert agysorvasztó baromságokat hordasz össze. A teljesseg igénye nélkül:
Az, hogy elutasítanak a nők, nem jelenti, hogy utálnak. Annyit jelent, hogy nem akarnak veled párkapcsolatot. Ennyit és nem többet.
Nincs lelkifurdalásom azért, mert a fotelba süppedve kétségbe vonsz mindent, amit elértem. Predesztináció, persze. Azt képzeled, semmit nem kellett tennem a sikerért, csak úgy maguktól megtörténtek velem a dolgok, mert ez a sorsom. Szánalmas élethazugság.
Szintén ebből következik, hogy neked nem kell tenned semmit és nem is tehetsz róla, minden a csúnya gonosz világ hibája.
Az erkölcsi jóság, az nem olyan, mint az intelligencia, hogy a vele való villogástól függetlenül még lehet alapja a büszkeségnek. A jóságba beletartozik, hogy nem a nagyképernyőre szánod, hanem belül vagy az. Te nem vagy jólelkű, csak próbálod mások empátiáján felkapaszkodva eladni magad. Jól ismerem az ilyen embereket, kevés gusztustalanabbat láttam életemben.
54
A nők pont ugyanolyan gyarlók mint a férfiak. Az egész erkölcsösségük csak színjáték.
"Te nem vagy jólelkű, csak próbálod mások empátiáján felkapaszkodva eladni magad"
Kinek az empatiajan? A noken? Van nekik olyan? 😂
56
Szerinted a nők nem utálják azokat a pasikat akik nem tudják hol a "helyük" és bepróbálkoznak náluk, olyan kellemetlen helyzetben hozva őket, hogy valamilyen kifogásokat kell gyártaniuk, csak a pasinak ne kelljen a szemébe mondaniuk, hogy az egyetlen ok amiért nem akarnak vele kapcsolatot az az, hogy ronda!? De, igenis, ezért nagyon utálják ezeket a férfiakat. Sokkal könnyebb életük lenne, ha csak a nekik tetsző férfiak, az Chad-ok próbálkoznának be náluk, akikre ösztönösen nedvesednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!