Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 A kérdező kommentje:

88

Ejj, pedig ha modell külsőm lenne milyen megnyerőnek tartanád ezt a köpködést.

Látod milyen tipikusan nő módjára ítélsz. Figyelembe sem veszed azt a rengeteg érvet amit korábban már leírtam. Neked csak köpködés az egész, mert kikérjük magunknak.

2020. nov. 8. 15:47
 92/116 A kérdező kommentje:

90

Ejj a nőkben nem lehet megbízni...látod a szenvedéseink még élvezettel is töltenek el téged :(

2020. nov. 8. 15:48
 93/116 anonim ***** válasza:
95%
Egyetlen érvet sem írtál. :)
2020. nov. 8. 15:48
 94/116 anonim ***** válasza:
95%

Úristen, mi megy itt. Újabb nőgyűlölő, önfényező és önigazoló kérdés, amire technikailag csak egy helyes válasz van a kérdező szerint. Azaz, ami az ő nézetét erősíti, csakhogy kedves kérdező, te fordítva ülsz a moziban.

1. A kérdésre válaszolván sokszor a legkedvesebb emberek lesznek sorozatgyilkosok, tehát nem direkt választotta a nő.

2. Elgondolkodtató, hogy VELED senki sem akar lenni. Ennek több oka is van, bár ebből pontosan 0-t fogsz magadra venni, előre érzem. Először is: iszonyatosan tiszteletlenül beszélsz a nőkről. Ez pedig aligha szimpatikus bárkinek is, ráadásul úgy be vagy savanyodva, mint annak a rendje. Én kb. valami 90 éves háborús veteránnál tudnék ilyet elképzelni, akinek hiányzik a fél keze meg a lába és meghalt a családja. De lehet még az is pozitívabb nálad. Másodszor, pont ebből a hímsoviniszta, negatív kisugárzásodból adódóan NEM VAGY JÓ ember. A jó emberek nem hangoztatják, hogy milyen nemes lelkűek és nem fikáznak másokat meg lengetik a kardjukat a gonosz világra. Harmadjára: Ha ennyi sikertelenség ért, ott te már vaskosan hibás vagy. Egyszer-kétszer mindenki lehet szerencsétlen, kifog egy rosszabb embert, de ez már túlmutat ezen..

2020. nov. 8. 15:49
 95/116 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy kérdező, te nem is reagáltál a kapott érvekre, csak együtt sajnáltad magad a másik incellel.
2020. nov. 8. 15:51
 96/116 anonim ***** válasza:
17%

"testarányokhoz vonzódom (pl. ugyanúgy tetszik egy vékony, edzetlen pasi, alkatilag széles vállal, mint egy olyan, aki izmosabb, és amiatt széles a válla), valamint az arc is fontos, és azt be sem tudom határolni, ránézek és vagy tetszik, vagy nem, nincs szem/haj/bőrszín preferenciám sem"

Igen, ezen szoktunk elhasalni. Itt jon be az alkatilag nem szeles vall es a nem szogletes allkapocs (lapatall) kerdese.

Tehat szemelyes felelosseg, mi? 😘🤫

2020. nov. 8. 15:53
 97/116 anonim ***** válasza:
95%

Láttam nem széles vállú férfit párkapcsolatban, valamint edzéssel is lehet kompenzálni. Nekem nőként piszkalábam volt narancsbőrrel és lapos fenékkel, aztán változtattam az étkezésen, elkezdtem edzeni, és gyökeresen másképp nézek már ki deréktól lefelé.

Az meg, hogy nem szögletes valakinek az állkapcsa, nem tudom hogy jön ide, mindenféle állú férfi tetszett már nekem eddig. A páromnak sincs lapátálla.

2020. nov. 8. 15:56
 98/116 A kérdező kommentje:

96

De biológialiag milyen pontosan meg tudta fogalmazni az igényeit :) Hát nem mester szintre fejlődtek a nők szelekciós kritériumai? Még néhány év és mikroszkóppal fogják megvizsgálni a pasit, hogy alkalmasa az utódnemzésre :D

2020. nov. 8. 15:58
 99/116 A kérdező kommentje:

95

Melyikre? Sok választ kaptam, egy-kettő kimaradt, elnézést kérek. Ha bemásolod válaszolok szívesen.

2020. nov. 8. 16:00
 100/116 anonim ***** válasza:
94%
Csak egyvalamit felejtetek el: A legtöbb férfinak arányaiban széles válla van (az én szememnek legalábbis). :D
2020. nov. 8. 16:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!