Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
96%
De ha te ilyen vagy, hoztál egy döntést """gerincből""", akkor mi a hiszti tárgya?
2020. nov. 8. 14:24
 42/116 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek titeket, hogy ilyen könnyen találtok felmentést és el is hiszitek. Én is szívesen mondanám a problémáimra, hogy nem én tehetek róla, a nők/munkáltatók/tanárok 99,9999%-a csak a férfiak/munkavállalók/diákok 0,0001%-ának kedvez, tehát velem nincsen semmi baj, épphogy csak kicsúztam a gonosz alfák köréből. Tök szívesen elhinném ezt a baromságot, csak tudjátok, b.ssza az igazságérzetem, hogy talán nem mindenről mások tehetnek, ami velem történik, talán nem csak ártatlan elszenvedője vagyok az életemnek, hanem aktív cselekvője, jó és rossz tettekkel a hátam mögött, amiknek a következményeit viselem.
2020. nov. 8. 14:25
 43/116 anonim ***** válasza:
13%

"Egy idő után rájön az ember, hogy nem is vágyik igazán egy női társaságra. Ez egész csupán társadalmi nyomás és nem veszik figyelembe, hogy milyen árat fizetnek érte"

Ezt nagyon adom! Bar nekem inkabb csaladi minta, mintsem tarsadalmi nyomas. Engem aztan nem idomitanak meg "nyomkodnak" sehova!

En ezt ugy eltem meg, hogy az en csaladomban a hosszutavu parkapcsolat az alap. A szuleim is evtizedek ota egyutt vannak, a batyam, unokatestvereim is ugy 15 eves koruk ota kapcsolatban valakivel. En is probalkoztam fiatalkoromban, de nem igazan jott ossze. Eleinte frusztralt, de aztan rajottem, hogy nem a belso lelki motivaciom miatt akartam (volna) baratnot, hanem mert a csaladom ezt tolta a pofamba :D

36F incel

2020. nov. 8. 14:25
 44/116 anonim ***** válasza:
97%
36F, neked kéne a kérdező kanapéjára ülni... szépen összeilletek :DDD Gerinc van meg azonos vélemény, a többi már nem fontos, nem? Szép pár lennétek!
2020. nov. 8. 14:26
 45/116 A kérdező kommentje:

42

Nem ilyen könnyen azért :) 30 évig hittem mások szapulásainak, magam ostoroztam. Vizsgálatot kellett tartanom és rá kellett jönnöm, hogy bármit tettem, bármit próbáltam ugyanahhoz az eredményhez vezetett. Rengeteg "önsegítő" vagy "ismerkedős" anyagot végigolvasva és tanácsaikat kipróbálva is csak egy bogaras, naiv gyenge ember maradtam mások szemében aki álomvilágban él és nem hajlandó a realitásokkal szembenézni?

Mit jelent szembenézni? Mert ezt a szót gyakran hallottam? Elmondom...azt jelenti, hogy az Ő szabályaik szerint játszani. Vagyis feladni önmagad, amiben hiszel, az elveid, az értékeid és leromlani és a sárban dagonyázni.

Ezt határozottan visszutasítottam mindig és ezután is vissza fogom utasítani.

2020. nov. 8. 14:29
 46/116 anonim ***** válasza:
11%

"akkor mi a hiszti tárgya"

Az, hogy a nok kepmutato viselkedese hamis remenyt ad a nok szamara nem vonzo ferfiaknak, akiket aztan a nok kihasznalnak egy kis egotuningra. Az igazsag terjesztese megkimeli ezeket a ferfiakat a felesleges korok futkosasatol, mert hamar rajonnek, mi van az "angyali alarc" mogott. Aztan jatszhattok a maradek meno szuperpasival zavartalanul :)

2020. nov. 8. 14:32
 47/116 anonim ***** válasza:
96%
Abban hiszel, hogy ha elég sokáig ismételgeted, mennyire jó, tiszta, szentéletű fehér lovag vagy, akkor ez igaz is lesz? Mert akkor tényleg szomorú életed lesz és erről nem a nők tehetnek.
2020. nov. 8. 14:32
 48/116 anonim ***** válasza:
29%

Tessek kerdezo, egy kis "ismerkedos anyag". Hamar kipattint az alomvilagbol....

[link]

36F incel

2020. nov. 8. 14:34
 49/116 anonim ***** válasza:
94%

#36: Ismét bebizonyította, hogy ez a "rendes jófiú" hogy igazából nőgyűlölő, de mindenképpen lenézi őket, úgy egyben, általánosítva, és magát többre tartja.

És csodálkozik, hogy nem kell a "gonosz" nőknek :D

2020. nov. 8. 14:35
 50/116 A kérdező kommentje:

46

Igen, ha mindez a tudás rendelkezésemre állt volna 16 évesen, megkíméltem volna magam egy csomó frusztrációtól, kudarcérzéstől, önmarcangolástól és hasonlóktól. Mert elhittem, hogy velem van a baj. Én tehetek mindenről. Pedig ezek predesztinált dolgok, elsősorban genetika dönt arról, hogy kinek mennyi esélye van a szaporodásra, ritkábban pedig az értékrend ami nem illik a többségi társadalom által vallottba.

2020. nov. 8. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!