Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
 61/116 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem csak incel fórumokat olvasnál, kinyílna a világ. Ott persze, hogy egymás téveszméit erősítik. De ha a világ igy működne, egy rakás párnak nem szabadna létezni, akiket ismerek személyesen vagy közvetve.
2020. nov. 8. 15:01
 62/116 anonim ***** válasza:
97%

Nincs olyan, hogy a nők és a férfiak is gyarlók, valamelyik ember gyarló, valamelyik nem.

A világképemről nem hiszem azt, hogy tökéletes, milliószor vizsgáltam felül, és sokszor volt bennem szégyen, bűntudat azzal kapcsolatban, ahogy másokkal bántam a múltban, vagy amiket gondoltam korábban, mégsem akarok öngyilkos lenni. Ha valamit nem jól gondoltál, arra erény rájönni és változtatni rajta.

Tudnék több oldalon át mesélni arról, hogy fiúk/férfiak milyen undorítóan bántak velem, miféle emberekkel sodort össze az élet, de ettől nem fogok minden férfira haragudni. Nekem is kijárt az önbecsülés/önbizalom romboló interakciókból/kapcsolatokból, pedig szép nőnek számítok, így elvileg tejben-vajban kellett volna fürösszön mindenki a ti világképetek szerint. Nos, a valóság nem egészen ez.

Viszont, a zátonyra futott/egyenesen lelki bántalmazó kapcsolataim miatt saját magamat IS felelőssé teszem, mert nem volt emberismeretem, és nem szerettem saját magam, h.ülyeségeket hittem, ezért is kerültem össze olyan emberekkel. De ez őket nem menti fel. Én viszont sokat tanultam, hála nekik.

A mostani párom egy "bogarasan" jó ember, kedves, rendes és amikor összejöttünk, teljesen naivan szemlélte a világot (ennek már 7 és fél éve, azóta már nem olyan naiv :D), mégsem vettem ezt gyengeségnek, inkább örültem, hogy végre sikerült olyan pasit megismernem, aki nemcsak a felszínen jó, és nincs tele gyűlölködésre és a másik bántására késztető tüskékkel, tud szeretni.

Abban, hogy valakit MINDENKI visszautasít élete során, és mégsincs vele semmi probléma, sőt, azért utasítják vissza, mert annyira nagyszerű ember, hogy az egójuk nem bírná elviselni a "tükröt", nem hiszek. Ilyen egyszerűen nincs, ennél nagyobb önámítás nem létezik a világon.

Utoljára tinikoromban hittem olyat, hogy azért nem kellettem az általam kiszemelt pasiká(k)nak, mert én milyen felsőbbrendű, bonyolultabb, mélyebb ember vagyok, nem olyan mint a korosztályom gyarló r.ibancai. :D Aztán kinőttem.

2020. nov. 8. 15:02
 63/116 anonim ***** válasza:
97%

"Kinek az empatiajan? A noken? Van nekik olyan? 😂" Nézz körül, a legtöbb családban, ahol fogyatékos születik, ott az apuka eltűnik. Még a saját anyósukat is nők ápolják.

Te arra nem lennél képes, hogy anyádnak segítsél bármiben. Amikor incelfórumra benézek, még a saját anyjukat is szidják ezek a férgek, akiken élősködnek. Felétek persze, hogy nincsen empátiája normális nőknek.

De a legjobb, amit incelfórumon láttam eddig, hogy a halott lány anyjának küldözgettek mocskolódó leveleket az incelek, arról hogyan verték rá a halott lány fényképére a...kat. Innentől kezdve ti állati szinten sem léteztek. A legundorítóbb, legkárosabb jelenségek közé tartoztok.

A magát jófiúnak kiadó nőgyűlölő kérdezővel együtt.

A jámbor férfi nem itt kezdődik.

2020. nov. 8. 15:03
 64/116 A kérdező kommentje:

56

Nekünk csak annyi kérésünk lenne felétek nőkhöz, hogy végre legyetek már őszinték és ne ringassátok álmokban a férfiakat. Mondjátok ki nyíltan, hogy nektek az alfa pasik kellenek mind külsőre mind belsőre és akkor azok a férfiak is, akik nem ebbe a kategóriába tartoznak nyugodtan élhetnének mert nem magukat fogják hibáztatni. És a szüleik, rokonaik sem őket szapulnák, hogy milyen szerencsétlenek, hanem végre nyilvános és köztudott lenne, hogy a természet törvényei, természetes szelekció szabályai játszanak.

Ennyi ennek a rinyának a lényege. Nem azért "rinyálunk" mert nem kapunk nőt, hanem mert félre vagyunk vezetve, ömlik az a mérhetelen, arcátlan hazugság a képünkbe ami az őrületbe kerget, mert úgysincs semmi amit tehetnénk, hogy változtassunk ami születés által már előre meghatározott.

2020. nov. 8. 15:03
 65/116 anonim ***** válasza:
96%
Előző: felesleges ezeknek ilyen kedvesen, normálisan magyarázni. Nem érdekli őket a magánéleted, számukra te is csak egy nő vagy, akit gyűlölni kell.
2020. nov. 8. 15:05
 66/116 anonim ***** válasza:
97%
"De nem tudsz egy érvet felhozni ami cáfolná amiket leírunk." Kb a minden második válaszban volt normális érvelés, de mintha süket-vak lennél, azaz le sem szarod az érdemi érvelést, csak a hisztis önsajnáltatás.
2020. nov. 8. 15:06
 67/116 anonim ***** válasza:
93%

Erre csak azt mondom, hogy a szomszédasszonyunk volt férje egy igazi teszetosza, szerencsétlen, "bocs, hogy élek" típusú, két szót nem szóló csávó. Keveset keres, csúnyácska, alacsony, sovány. Tizenév házasság és egy gyerek után megbolondult és elkezdett idegen nőket molesztálni, szatírkodni.

Tehát még egy igazán nyomorult csávónak is simán lehet családja, és még garancia sincs rá, hogy ettől ő majd "normális" lesz mindig.

2020. nov. 8. 15:06
 68/116 anonim ***** válasza:
97%

"Mondjátok ki nyíltan, hogy nektek az alfa pasik kellenek mind külsőre mind belsőre"

Azt én készségesen beismerem neked, hogy ha egyszer az életben még szingli lennék, kizárólag olyan férfival jönnék össze, aki olyan tud számomra nyújtani, hogy nem teher a kapcsolat az egyedülléthez képest, hanem az életem megkoronázása. Ehhez pedig persze, hogy kell, hogy kívül-belül tetsszen, eszem ágában sincs leadni a szintet még egyszer. Csak ott a bibi, hogy finoman szólva nem biztos az, hogy számomra azok a férfiak esnek ebbe a kategóriába, akikre te gondolsz "alfahím" alatt. Így azt nem fogom beismerni, ha nem igaz. Nem fogok hazudni.

2020. nov. 8. 15:08
 69/116 A kérdező kommentje:

67

Te félreértelmezel mindent. Nem azért bolondult meg, mert a család sem segített rajta, hanem mert mindenki, mint te is, őt csak egy szerencsétlen, csúnya, alacsony, keveset kereső senkinek tartották. Ez leépíti az ember lelkét és elméjét. Én is ismertem olyan embert, akit az épített le, hogy mások alacsonyabb rendűnek tartották. Végül öngyilkos lett.

2020. nov. 8. 15:11
 70/116 anonim ***** válasza:
96%

Ki hazudik és mit? Se füle, se farka az egésznek.

1. Senki nem is állít olyat, hogy a saját erkölcsösnek beállított világgyűlöletedben dagonyázva is lesz, aki szeretni fog.

2. Nem csak a legjobbak kellenek a nőknek. Szeretitek pontokkal értékelni az embereket, én ebben nem hiszek, de oké, elfogadom. Szóval tele vagyok olyan ismerősökkel, aki a nézeteitek szerint incel kéne legyen, de nem az. Barátnő, feleség, család van. Nem vezérigazgatók, nem élsportolók, nincs bunkó stílusuk és feleannyi rosszindulatuk se, mint neked. Nem reklámozzák a jóságukat, nem sajnálják magukat, pedig mindenkinek vannak terhei. Ettől senki nem különleges, hogy igazságtalanságok érték az életben.

2020. nov. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!