Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 anonim ***** válasza:
94%

"Nem, viszont mindenkit úgy nevelnek, hogy ha rendes vagy, kedves humoros akkor biztosan lesz nőd."

Hol? Kicsodák? Biztosan ugyanabban az országban élünk?

2020. nov. 8. 18:37
 112/116 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, hogy ilyen szókinccsel meg lexikális tudással hogy lehetsz annyira sötét, hogy rosszindulatúan általánosítasz mind a nőkről mind a világról. Képzeld, a jóság ma is érték és mindig is az lesz. Valahol azt írtad, hogy azért nem akarnak a nők jó emberekkel összejönni, mert akkor ők tükröt tartanának nekik. Ez azért vicces, mert én pont ilyesmit (is) keresek egy párkapcsolatban és azt hiszem beszélhetek a legtöbb barátnőm nevében is. De általában szkeptikus vagyok azokkal szemben, akik azt állítják magukról, hogy jók, ami abszolút nem vall alázatra. Ill. az sem vall jámborságra, ha nem vagy nyitott más véleményére.

Senki nem fog veled összejönni, ha úgy érzi, nem kezeled egyenrangúként.

2020. nov. 8. 18:43
 113/116 anonim ***** válasza:
15%

"Ugyan már, kérdező mekkora álszent vagy. Ha jól néznél ki, te is végigdugnád a fél várost, mint ahogy más jópasi teszi"

Nem, mert nem az a csaladi minta volt elottem, de ezt leirtam par oldallal korabban.

"Nem értem, hogy ilyen szókinccsel meg lexikális tudással hogy lehetsz annyira sötét, hogy rosszindulatúan általánosítasz mind a nőkről mind a világról"

En harom idegen nyelven beszelek, amibol ketto azsiai. A muveltsegnek es a lexikai tudasnak nincs koze a noknel valo sikeresseghez (csak akkor, ha jar vele egy halom penz, de kulonben nem).

36F incel

2020. nov. 8. 23:58
 114/116 anonim ***** válasza:
88%
"nők iránt táplált érzéseimnek" Kérdező, bűnöző hajlamaid vannak. Sajnos veszélyes vagy a társadalomra, alapvető hiba van a fejedben, az emberek min. 50 %-ára veszélyes vagy, plusz azokra a férfiakra akik nem bólogatnak neked. Fordulj pszichiáterhez, jobb ha önként begyógyszerezteted magad mint ha épp valami nőellenes agressziód miatt kényszergyógykezelni fognak.
2020. nov. 9. 00:58
 115/116 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként 115-ös, te ezt a % arányt honnan matekoztad ki? Ha ez így lenne a népesség nem nőne a világon, hanem szép lassan kihalnánk. Szóval nem igazán állja meg a helyét, de nézz meg pár statisztikát! Ja, és 20 x gyerek legyártása nincs meg minden alfánál, nézd csak meg.
2020. nov. 9. 09:54
 116/116 anonim ***** válasza:
6%
ennyi szar hulladékot.a kérdező a luzert ugy értette hogy idióták és mindent luzernek mondanak.kérdező ne add fel az elveidet.a lényeg hogy normális vagy és nem csak megjátszod és amugy szar vagy.
2020. nov. 9. 19:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!