Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkről mit árul el az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?

Figyelt kérdés
Ez arra bizonyíték, hogy erkölcsileg, értékrendileg a nők nincsenek valami jól eleresztve?
2020. nov. 8. 12:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 A kérdező kommentje:

"2. Elgondolkodtató, hogy VELED senki sem akar lenni. Ennek több oka is van, bár ebből pontosan 0-t fogsz magadra venni, előre érzem. Először is: iszonyatosan tiszteletlenül beszélsz a nőkről. Ez pedig aligha szimpatikus bárkinek is, ráadásul úgy be vagy savanyodva, mint annak a rendje. Én kb. valami 90 éves háborús veteránnál tudnék ilyet elképzelni, akinek hiányzik a fél keze meg a lába és meghalt a családja. De lehet még az is pozitívabb nálad. Másodszor, pont ebből a hímsoviniszta, negatív kisugárzásodból adódóan NEM VAGY JÓ ember. A jó emberek nem hangoztatják, hogy milyen nemes lelkűek és nem fikáznak másokat meg lengetik a kardjukat a gonosz világra. Harmadjára: Ha ennyi sikertelenség ért, ott te már vaskosan hibás vagy. Egyszer-kétszer mindenki lehet szerencsétlen, kifog egy rosszabb embert, de ez már túlmutat ezen.."

Az elsőre nem válaszolok mert kicsit pofátlanság amit írsz. A nők, ezek a mindenkin átlátó, mindenkit kiismerő, szerencsétlen lúzereket egyből felismerő tökéletes emberismerő lények nem tudják kiszűrni a pszichopatákat...? Ezt próbáld meg bemesélni egy fogyatékosnak,de még az sem fog sikerülni.

Ami a kettőst illeti, szerintem kifejtettem mi az oka nők iránt táplált érzéseimnek és besavanyodottságomnak. Ha úgy gondolod amit érzek nem jogos, gondolkodj el rajta még egyszer!

2020. nov. 8. 16:06
 102/116 anonim ***** válasza:
97%
Pont te képzeled, hogy átlátsz mindenkin, ez alapján beskatulyázod a nőket és a sikeres férfiakat, mert azt hiszed, mindent tudsz róluk. Az egész beteges világnézeted arra épül, hogy fejben eldöntöd, ki milyen belül. Ahelyett, hogy beszélnél az emberekkel és megismernéd őket.
2020. nov. 8. 16:10
 103/116 A kérdező kommentje:

102

Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel. Egyrészt a külső meghatározza az önbizalmat, ugyanakkor a belső kisugárzik viselkedés formájában. Nem nehéz megállapítani dolgokat..

2020. nov. 8. 16:13
 104/116 anonim ***** válasza:
97%

"Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel."

Jó, 3 lehetőség van.

1. Troll vagy.

2. 10 év alatti vagy.

3. Iq-d 80 alatti, EQ-d meg kb. nincs.

Én az 1-esre szavazok még mindig. :D

2020. nov. 8. 16:15
 105/116 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan már, kérdező mekkora álszent vagy. Ha jól néznél ki, te is végigdugnád a fél várost, mint ahogy más jópasi teszi. Szar külsővel könnyű játszani a jámbort, erkölcsöset. Erről ennyit. Lehet lepontozni, tudom hogy fáj az igazság.
2020. nov. 8. 16:42
 106/116 anonim ***** válasza:
88%

#105: persze, hogy így van. Mint ahogyan ez az örökbecsű blogbejegyzés is megírta:

[link]

2020. nov. 8. 16:51
 107/116 anonim ***** válasza:
91%

""Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel.""

És szerinted ugye fordított arányban.

Nos, az itteni elmefutásod alapján a belsőd pont annyit ér, mint a siralmas külsőd.

2020. nov. 8. 17:02
 108/116 A kérdező kommentje:

105

Tudjuk, hogy a külső számit. Így a hozzászólásod felesleges volt!

2020. nov. 8. 17:03
 109/116 anonim ***** válasza:
87%
#106: Ez a cikk nagyon ott van :D Nagyon tipikus.
2020. nov. 8. 17:06
 110/116 anonim ***** válasza:
95%

Pofátlanság, kérdező? Jó vicc, hát süt rólad, hogy semmire sem tartasz minket, nőket. Akkor minek akarsz velünk lenni? Áhh.. már látom is a megoldást: jöjj össze egy másik incel pasival, hiszen ő pontosan olyan áldott jó lélek, mint te. Tökéletes. :D

Amúgy meg szerintem neked kéne elgondolkodni. Engem is ért már csalódás, te tudod mit? Nem a világot hibáztatom, hanem magamat. Én tehettem róla, hogy nem tartottam magam semmire és naiv voltam, így aztán persze, hogy át lehetett verni. Az, hogy te nem kellesz senkinek az csakis a te személyes bűnöd, mégpedig azért, mert így viselkedsz. Nem tanultál valszeg semmit a dolgokból, csak fröcsögsz itt nekünk meg siránkozol..

Pedig tudod azt is tehetnéd, hogy elgondolkozol. Mondjuk, hogy tényleg olyan tökéletes és fasza vagy-e mint állítod. Ha meg nem, akkor mégis mi az IGAZI OKA, hogy nem kellesz a nőknek. Ja, és lécci ne gyere azzal, hogy ronda vagy, mert itt a gyári munkás Átlag Jánosoknak és csúnyább társaiknak felesége, gyerekeik meg barátnőjük van. (Igen, gyárvárosban élek, ergo nem Milliomosland, ahol az alfák élnek 90%-ban..)

2020. nov. 8. 17:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!