Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkről mit árul el az, hogy még a sorozatgyilkosoknak, tömeggyilkosoknak is voltak nőik, ám a jámbor viszont mai értelemben vett "lúzereknek" nincsenek nőik?
"2. Elgondolkodtató, hogy VELED senki sem akar lenni. Ennek több oka is van, bár ebből pontosan 0-t fogsz magadra venni, előre érzem. Először is: iszonyatosan tiszteletlenül beszélsz a nőkről. Ez pedig aligha szimpatikus bárkinek is, ráadásul úgy be vagy savanyodva, mint annak a rendje. Én kb. valami 90 éves háborús veteránnál tudnék ilyet elképzelni, akinek hiányzik a fél keze meg a lába és meghalt a családja. De lehet még az is pozitívabb nálad. Másodszor, pont ebből a hímsoviniszta, negatív kisugárzásodból adódóan NEM VAGY JÓ ember. A jó emberek nem hangoztatják, hogy milyen nemes lelkűek és nem fikáznak másokat meg lengetik a kardjukat a gonosz világra. Harmadjára: Ha ennyi sikertelenség ért, ott te már vaskosan hibás vagy. Egyszer-kétszer mindenki lehet szerencsétlen, kifog egy rosszabb embert, de ez már túlmutat ezen.."
Az elsőre nem válaszolok mert kicsit pofátlanság amit írsz. A nők, ezek a mindenkin átlátó, mindenkit kiismerő, szerencsétlen lúzereket egyből felismerő tökéletes emberismerő lények nem tudják kiszűrni a pszichopatákat...? Ezt próbáld meg bemesélni egy fogyatékosnak,de még az sem fog sikerülni.
Ami a kettőst illeti, szerintem kifejtettem mi az oka nők iránt táplált érzéseimnek és besavanyodottságomnak. Ha úgy gondolod amit érzek nem jogos, gondolkodj el rajta még egyszer!
102
Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel. Egyrészt a külső meghatározza az önbizalmat, ugyanakkor a belső kisugárzik viselkedés formájában. Nem nehéz megállapítani dolgokat..
"Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel."
Jó, 3 lehetőség van.
1. Troll vagy.
2. 10 év alatti vagy.
3. Iq-d 80 alatti, EQ-d meg kb. nincs.
Én az 1-esre szavazok még mindig. :D
""Drága, az esetek többségében a külső összhangban van a belsővel.""
És szerinted ugye fordított arányban.
Nos, az itteni elmefutásod alapján a belsőd pont annyit ér, mint a siralmas külsőd.
105
Tudjuk, hogy a külső számit. Így a hozzászólásod felesleges volt!
Pofátlanság, kérdező? Jó vicc, hát süt rólad, hogy semmire sem tartasz minket, nőket. Akkor minek akarsz velünk lenni? Áhh.. már látom is a megoldást: jöjj össze egy másik incel pasival, hiszen ő pontosan olyan áldott jó lélek, mint te. Tökéletes. :D
Amúgy meg szerintem neked kéne elgondolkodni. Engem is ért már csalódás, te tudod mit? Nem a világot hibáztatom, hanem magamat. Én tehettem róla, hogy nem tartottam magam semmire és naiv voltam, így aztán persze, hogy át lehetett verni. Az, hogy te nem kellesz senkinek az csakis a te személyes bűnöd, mégpedig azért, mert így viselkedsz. Nem tanultál valszeg semmit a dolgokból, csak fröcsögsz itt nekünk meg siránkozol..
Pedig tudod azt is tehetnéd, hogy elgondolkozol. Mondjuk, hogy tényleg olyan tökéletes és fasza vagy-e mint állítod. Ha meg nem, akkor mégis mi az IGAZI OKA, hogy nem kellesz a nőknek. Ja, és lécci ne gyere azzal, hogy ronda vagy, mert itt a gyári munkás Átlag Jánosoknak és csúnyább társaiknak felesége, gyerekeik meg barátnőjük van. (Igen, gyárvárosban élek, ergo nem Milliomosland, ahol az alfák élnek 90%-ban..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!