Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Létezik számunkra nagy Ő? Vagy egy nagy kamu az egész és csak rámondjuk valakire ha már elég nőt lefektettünk?
#10 - ezt a kommentet én sem értem. Kire utaltál? ha rám, akkor tévedsz, amúgy is honnan tudod hány nővel voltam? egyébként nem is ez a lényeg, hanem az lehetőség érzése, ami motoszkál benned miközben kapcsolatban vagy. Nyilván kinézel 5 nőt akit milyen jó lenne lefektetni, de lehet hogy ezek közül csak egy jönne össze amúgy, de ha el vagy köteleződve, akkor viszont úgy érzed csak ez áll az utatba. Arra válaszolj kérlek, hogy ez az érzés elmúlik-e egy bizonyos kor után, vagy a férfi marad ilyen?
9 - de voltam szerelmes, viszont akkor is bejöttek más nők és le tudtam volna feküdni velük ettől függetlenül.
11 - érdekes vélemény, azzal a korosztállyal nincs tapasztalatom, elsősorban a 20-25 plusz 1-2 éves csajokra gondoltam. Lehet benne valami, hogy ez később náluk is változik. Viszont a huszonéveseknél én most ezt látom, meg hogy mindenki 22-25 éves kora között hozzámegy az első valamirevaló csávóhoz, persze azok általában 30 év feletti, pénzes arcok akik majd 2 év múlva megcsalják a nőt, vagy már előbb elválnak. Jó pár ilyen ismerősöm van...
#14: Te amúgy mégis miről beszélsz a saját előítéleteiden és tájékozatlanságodon kívül?
A felnőttség egy jogi kategória. A felnőtt viselkedés meg nem abból áll, amit te mondasz. A felnőtt emberek is lehetnek bizonytalanok és a felnőtt emberek is akarhatnak sok emberrel szexelni. Felnőtt férfiak és felnőtt nők egyaránt.
Az, hogy a te személyes beszűkült világodban ez hogy az más kérdés. Jogod van a beszűkültségedhez, csak szállj le a magas lóról, mert nevetségessé válsz.
Az általad említett 25 éves suhancok többsége a hozzászólások alapján, pedig felnőttebb, mint te a fogalmam sincs hány éveddel.
"Arra válaszolj kérlek, hogy ez az érzés elmúlik-e egy bizonyos kor után, vagy a férfi marad ilyen?"
Tudnod kell, kérdező, hogy a szerelem voltaképpen csak egy hormonmix. Az ilyen érzelemért felelős hormonok pedig fél-két év alatt lebomlanak. Hogy mi marad utánuk, az nagyon sok mindentől, de leginkább a párt alkotó két ember érettségi szintjétől függ. Ha felismerik, hogy semmi nincs magától, ha tesznek a kapcsolatért, ha odafigyelnek a másikra ahelyett, hogy otthon is a telefont buzerálják, jó eséllyel érnek el egy olyan megcsontosodott "egymáshoztartozás-érzést", amit a nyelünk szegényes mivolta miatt ugyancsak szerelemnek hívunk. De ennek már semmi köze az őrült lángoláshoz, az életveszélyes önkívületi állapothoz. Ez egy csendes, letisztult, kikristályosodott érzelem, mely mindennél erősebben fűz egymáshoz két embert.
Szerintem két élete van egy férfi embernek.;) Egyszer van egy oltári nagy szerelem,már akinek.Egy érző férfi egyszer annyira szerelmes lesz fiatal korában,mint a romantikus filmeken.Csak ülsz a hídon,tengerparton,város szélén a padon,stb.... Ez a fiatal férfi. Nem tiltakozunk,mert még akkor is szép,mikor már fáj.Majd jön egy időszak,mikor már dörzsöltebbek leszünk.Már rájövünk a turpisságokra és már az érző is felveszi a kesztyűt.Mikor már rájövünk,hogy ez már nem romantikus.A pénz és az egzisztencia kell.Ez a második fázis.Ez a kijózanodás pillanata,mikor már nem dolgoznak ezerrel a hormonok.Vegytisztán látod az összefüggéseket.Persze ilyenkor is találhatsz magadnak valami naiv csajt,de már annyira gyanakvóvá válsz,hogy már a saját érzéseidnek sem hiszel.:)
Maga a társadalom lett ilyen.Rossz,vagy jó?Nekem jobb volt régen...szerelmes tudtam lenni és belém is voltak szerelmesek(azt érzed egy csóknál,egy ölelésnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!