Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra milyen a nagy Ő és ti milyen típusú emberek vagytok?
Nekem a párom a nagy Ő. Már az első randinkon tudtam, hogy nekem ő kell, senki más, vele akarom leélni az életem.
Teljes mértékben kiegészítjük egymást.
Eléggé önfejű tudok lenni, és van mikor makacs is, és ezeket a rossz szokásaimat tudja tolerálni. Neki is vannak gyenge pontjai, és fordítva is és így kiegyenlítjük egymást, mindig a legjobbat tudjuk kihozni a másikból.
Olyan, akivel hasonló a gondolkodásmódunk, megértő, kedves, lehet vele sokmindenről beszélgetni és nem a tombolás meg a valóvilág jelenti neki a szórakozást. Nem bulizós típus, nem iszik, nem dohányzik, nem ment át rajta a fél város/falu, és ezek mellett még tetszik is. Külsővel szemben nincsenek olyan nagy elvárásaim, csak legyen szép/karakteres arca és ne legyen nagyon elhízva. Én pedig ilyen visszahúzódóbb, magányosabb srác vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, a lányokat pedig nem húsnak nézem, hanem komoly, szereteten-szerelmen alapuló kapcsolatban tervezek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!