Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő lehet a nagy Ő?
Figyelt kérdés
Ha annyira megkedveltem valakit, hogy attól tartok, ha találkoznánk, nem bírnám ki, hogy meg ne öleljem, akkor ő lehet az igazi?2012. júl. 17. 17:01
2/11 A kérdező kommentje:
Nem olan egyszerű ölelésre gondoltam, hanem olyan "sohaelnemengedlek"-féle. Mint a filmekben.
2012. júl. 17. 17:04
3/11 anonim válasza:
Ja, ha olyan, mint a filmekben, akkor biztos...
4/11 anonim válasza:
Volt ilyen... mégsem mozgattam meg benne semmit. Volt másmilyen is, és nem csak ölelés... benne pár órával később meg is mozgattam valamit.
6/11 A kérdező kommentje:
Mert ilyet még nem éreztem ssenki iránt.
2012. júl. 17. 18:54
7/11 anonim válasza:
Akkor öleld meg és soha el ne engedd! Gondolom ő is akarja, vagy ezt még nem tudod?
8/11 anonim válasza:
jah, az a kérdés, ő hogy éli át mindezt :)
9/11 anonim válasza:
És hogy kedvelted meg annyira , ha nem is szoktatok találkozni?
10/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez lényegtelen, hogy hogyan kedveltem mmeg. Egyébként a távolság nem akadály a kapcsolatok így is működnek, amióta feltalálták a webcamerát, telefont, stb...
2012. júl. 17. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!