Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy gázban vagyok, valami ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gázban vagyok, valami ötlet?

Figyelt kérdés

Szóval 3 éve lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak,azóta volt egy-két barátnőm,de semmi komoly,őszintén szólva csak szexről szólt mindegyik,a mai napig szinte minden nap gondolok arra a 3 éves kapcsolatmra,azon belül a lányra .. :) többet valószínűleg nem jönnék össze vele,mert miatta eléggé mélyponton voltam és elég mély sebet is hagyott ez az egész maga után ..

Barátnőt szeretnék találni,komoly kapcsolat céljából,azonban a probléma ott van,hogy semmi önbizalmam nincs,de tényleg semmi,néha antiszociális is vagyok és 1-2 hétig sehova nem megyek,nem tudok könnyen megnyilni emberek között,most nekiálltam edzeni,jövő tavasszal meglesz a pénzem a bmw-re,azonban lehet,hogy ez hülyeség,hogy majd attól,hogy kigyúrtam magam széttetováltattam magam és bmw-m lesz attól várom a megváltást,hogy majd utána minden 2. csaj velem akarna összejönni a városba,igazából konkrétan ilyen céljaim nincsenek,a plázacica kategória nem is jön be .. én beérném egy szép és aranyos lánnyal ...

a gyúrás és a kocsi maximum az önbizalmamon segíthetne .. nemtudom az a baj,hogy ez a nő ügy miatt már eléggé mély depresszióba kezdek esni ..

bocs a regényért ..

22/F

2012. júl. 13. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A kocsi és a gyúrás csak szexhez fog közelebb juttatni, az őszinte kapcsolattól szerintem még messzebb.
2012. júl. 13. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A gyuras johet, de BMW vel ne villogjal, kulonben megint ugy jarsz, hogy radakad a csaj a penzedert es aztan otthagy es megint szenvedni fogsz. De egy kis izmositas nem art, azt szeretjuk a pasiban, ha nem plottyedt.

Es kerlek ne a penzzel es autoval probalkozz, csak magadnak fogsz fajdalmat okozni.

2012. júl. 13. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
eloszor is, nagyon rossz iranyba indultal, ha kigyurt, agyontetovalt bmw-s f.szkent akarsz uj baratnot talalni, mert a kedves aranyos lanyok, nem az ilyen csavokra gerjednek. masodszor pedig, nem kell depizni, inkabb tanulj a hibaidbol, hagyd a multat, es kezdj mindent tiszta lappal.
2012. júl. 13. 10:09
 4/4 Diavolino44 ***** válasza:

Miert lennel nagy gazban?

Erre fele megy a vilag, a csak szexet egyre tobb no es ferfi felvallalja mert oda nem kell a bizalom se erzelem. Ha szexre osszejott mar par csaj akkor azert megsem lehetsz egy elveszett eset.

Amugy szerintem teljesen felesleges az auto, de ezt te tudod. A sport mindig jo. De hanyingert kapok az egy szal-bel gyerekektol akik egy 1 ev utan a sok cucctol feszengenek a tukor elott. Ez nem errol szol. Sot ha elkezdesz edzeni jon egy csaj s abbahagyod jobb esetben lemegy rolad az izom. Rossz esetben nemcsak lemegy az izom de pocak megjelenik. Szoval csak okosan!!

2012. júl. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!