Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szól főleg a kérdés, szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
van egy lány,kb 1 hónapja ismerem.elhívtam állatkertbe de ő neki pont akkor vizsgaidőszaka volt és irta hogy nincs most kedve mert tanulnia kell.Arra gondoltam hogy küldetek 3 szál rózsát valami plüss macival és valami jó szöveget is kikellene találni az üdvözlő kártyára..mit gondoltok az első kérdésre?és tudnátok segitenni mit irjak rá ha jó ötlet?2012. júl. 3. 07:54
1/11 anonim válasza:
Kivisznek három szál rózsát is? Nem ismerem az ízlését, a gesztus aranyos, de a plüss nekem már sok lenne. Nyáltenger lenne, de ízlések és pofonok. Lehet hogy neki ez jön be. Küldj inkább állatkerti belépőt:D
2/11 anonim válasza:
Csak nem be akartad mutatni a lányt a rokonaidnak? :D
4/11 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kértem volna..:D tudom hogy az utcákon is vannak állatok,elég nagyok!!de jó idő volt MEG CSAK útba akartam ejtenni mert szereti az állatokat én meg ugy gondoltam...
2012. júl. 3. 08:06
5/11 A kérdező kommentje:
amugy 20L lenne szó
2012. júl. 3. 08:06
6/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy most kedve nincs, vagy ideje nincs veled az állatkertbe mennie? Mert ha kedve nincs, kár a rózsákba befektetett pénzért.
7/11 anonim válasza:
A rózsa oké, de a plüss túlzás :D Nekem legalábbis az kicsit sok lenne :D
18/L
8/11 anonim válasza:
Én normális választ adtam, kikérem magamnak. A plüss az nyáltenger és kész. Bocs, ez az igazság. Tényleg inkább állatkerti belépőt küldj plüss helyett, ha már úgyis oda akartad vinni.
9/11 perfectlie válasza:
Fogadd meg a normális választ magának kikérő tanácsát,az állatkerti belépő aranyos és vicces,ötletes és mosolyra fakaszt a rózsa pedig sablonos,unalmas,nem hagysz neki időt ismerkedni-beléd habarodni,és emellett nagyon nyálas.1 hónapja ismered,nem is jártok,a rózsa és a plüss maci elüldözné rendesen.
10/11 A kérdező kommentje:
8/9 nem rád értettem!megy a zöld pipa :D köszönöm az eddigi válaszokat és persze még irhatok véleményeket :)
2012. júl. 3. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!