Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van kötötek olyan aki szeret kislányként viselkedni?
Figyelt kérdés
olyan huszon éves nagy lányra gondolok aki szeret kislányként viselkedni#szerelem #kislányops nagy lány
2012. júl. 13. 16:20
1/8 anonim válasza:
Én szeretek hülyéskedni párommal és olyankor néha bedobom a kislány figurát :D
22
3/8 A kérdező kommentje:
bárcsak nekem lenne egy olyan barátnöm aki idöként szeret kislányként viselekedni egy ilyen kislányos nagy lányért bármit meg tennék
2012. júl. 13. 17:08
4/8 anonim válasza:
mit értessz az a alatt, hogy kislányként viselkedik? Nevetgél, idétlenkedik vagy félénk?
5/8 A kérdező kommentje:
félénk vissza huzodo kislányos test alaktu alacsony a koránál fiatabnak néz ki a koránál néha szeret kislányként viselkedni például ugy mint egy ovis kislány de ne egy folytában viselkedjen ovis kislányként csak idönként
Hozzá teszem nem vagyok pervez és olyan nagy lányokra vagyok kiváncsi akik kislánynak néznek ki vagy esetleg kislányként is viselkednek
2012. júl. 13. 18:15
6/8 Audrey007 válasza:
te hány éves vagy?
én nagy vagyok de tudok kicsi is lenne :DDD
7/8 anonim válasza:
rám az első sor kb igaz, de viselkedésre inkább csak a félénkségben nyilvánul meg, nem szoktam ovist játszani, külsőmnek meg egyáltalán nem örülök, de sajnos olyan vagyok amilyen (valaki bőven 20 felett)
8/8 anonim válasza:
Én csak 14 éves vagyok, tudom, mindenki kislánynak gondol, de tudjátok (nem szeretnék egoistának tűnni) de eléggé érett vagyok. Én vagyok a legkisebb a családomnak, de nekem kiskorom óta el kell viselnem nagyon nehéz dolgokat, ezért szinte érett lettem. Mindent el kellett viselnem, és ez már bennem maradt. És amikor elkezdek hülyén-kislányosan viselkedni mert olyan a kedvem vagy jólesik, van aki csodálkozik, mert komolynak látott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!