Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet igazán megfogni egy lányt:hogyan kell vele viselkedni, hogyan lehet a legjobban éreztetni vele bármit, ami éget akár meg is kedvelhet?
21/L Volt egy velem egyidős pasim benne csak a külső fogott meg utána mikor meg ismertem ki derült hogy szeret füllenteni és megcsalni :( De már meg szerettem és 3 évig szenvedtem mindig megbocsátottam neki mert olyan volt a kisugárzása meg a szövege hogy el hitette velem hogy én vagyok a hibás:@ :( Majd el mentünk egy buliba egy kevésbé jóképű srác el kezdet piszkálni meg idegesíteni nagyon fel bosszantott de valahol meg is fogót legbelül . Olyan rossz fiús stílusa volt nekem nagyon bejött.(4 éve vagyunk azóta is együtt és van 1 szép kislányunk) Ezzel csak azt szerettem volna kifejezni hogy nem minden a külső az a legfontosabb hogy legyen önbizalmad és ne legyél túl kedves majd ha már együtt vagytok akkor lehetsz udvariasabb és kedves . Mert ha tutyi mutyizol lecsapják a kezedről :)
MINDEN CSAJ MÁS ÉS MÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!