Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan ajánlatos egy munkahely...

Hogyan ajánlatos egy munkahelyen viselkedni? Hogy lehet a legjobban érvényesülni? .

Figyelt kérdés

Kicsit hadd fogalmazzam meg bővebben a kérdést...Szóval, eddig három munkahelyem volt.Mindegyik munkahelyemen, kedvesen,barátságosan, őszintén viszonyultam a kollégákhoz.Ők is szépen fogadtak, eleinte nagyon barátságosnak, rendesnek láttam őket.De aztán mindig akadt valaki, mindegyik helyen, aki megpróbált a fejemre nőni, kifúrni és kimutatta a legocsmányabb oldalát, elsősorban velem szemben.Persze próbáltam megvédeni az érdekeim, de nem igazán sikerült, nem tudtam ezekkel az ellenségessé vált kollégákkal mit kezdeni.Itt nálam mindig megállt a tudomány, pedig nem vagyok egy mulya, tehetetlen, elveszett ember.De ezekből a tapasztalatokból arra kellett következtetnem, hogy valamit én is elszúrhattam, de nem tudok rájönni, hol hibázhattam, hogy mindig ellenem fordult valaki.

Nem vagyok sem nyalizós, sem utálatos.Kedves vagyok, de nem közvetlen.

Örülnék, ha tudnátok valami tanácsot adni, hogy ha újra dolgozni fogok, milyen fellépéssel ismerjenek meg, mit tegyek, hogy többet ne kerüljek ilyen idegesítő helyzetbe?

Tekintélyesebb szeretnék lenni a többiek szemében.

2011. szept. 30. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Kisebb céghez kell menni, ahol minden speciális feladatra egy-egy ember van, akik egymás feladatát nem tudják elvégezni, így furkálás sincs. Én is ilyen helyen vagyok, béke és szerelem honol az összes irodában, hiszen én nem fogok sem a könyvelő helyett könyvelni, sem a bérszámfejtő helyett bérszámfejteni, ők nem végzik el helyettem a beszerzést, az ügyvezető meg a tulajdonos, így az ő helyére tényleg esélytelen lenne bárkinek is pályáznia. :)
2011. szept. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!