Mi a velemenyetek arrol, hogy be akarja vezetni egyre tobb vallalat, hogy a menstrualo noknek kotelezo legyen karkotot viselniuk a munkahelyen?
Eleg sok helyen megtalalhatoak ezzel kapcsolatban kulonbozo cikkek. Pl.: [link]
Ti mit gondoltok errol?
Bunkóság.
Hadd használja már az ember annyiszor a mosdót, ahányszor szükséges, és arra, amire akarja.
Mit gondolnak a munkaadók, mit csinálnak az emberek a WC-n? Kártyáznak, megnéznek egy filmet, kipihenik a napi fáradalmaikat??
OK, de akkor a prosztatagondokkal küzdő férfiak hordjanak kék karkötőt, akinek meg hasmenése van (úgy is "trend" betegen is dolgozni, ha valaki félti a munkahelyét) hordjon barna karkötőt.
Pfff....
Ha ilyen helyen dolgoznék, állandóan ilyen karkötőt használnék, és lógnék egy csomót. Azt mondanám, hogy beteg vagyok, ezért egész életemben megállás nélkül menstruálok :D
Egyébként szerintem ez a személyiségi jogok megsértése. Akkor azoknak a férfiaknak, akik a munkahelyükön szokták kiverni a f.szukat (nem kevesen vannak), kelljen sárgásfehér karkötőt hordaniuk, mert az sokkal több időt vesz igénybe, mint a menstruáció rendbetétele.
Aki meg hasmenéses, annak meg barnát.
Egyébként fura, hogy pont a norvégok találták ezt ki. Azt hittem, hogy a skandinávok liberálisok, és tiszteletben tartják a magánszférát. Bár egy blikk-hírért nem tenném tűzbe a kezem...
Nemcsak a Blikk kozolte le illetve egy brit ferfi is hasonlot javasolt hore szint valto karkotovel (mert menstruacio idejere megemelkedik kicsit a nok hoje). O azt mondta, hogy azt szeretne, ha a nok menstruacio idejen abszolut nem mennenek tarsasagba, mert elviselhetetlenek.
Ertem, hogy probalnak tobbet termelni es a logosokat kiszurni, de nem igy kellene. Szerintem tobbszor kell kimenni menstruacio idejen nem a menstruacioval kapcs. dolog miatt, hanem pisilni, akkor gyorsabb az anyagcsere a legtobb nonel - biztos, nem vagyunk egyformak mindannyian, de en ezt vettem eszre.
Melyik marhának jutott ez eszébe?! Egyáltalán mi köze van a munkának a havi dologhoz? Aki lógni akar, az inkább be se megy.
Felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!