Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Létezik számunkra nagy Ő? Vagy egy nagy kamu az egész és csak rámondjuk valakire ha már elég nőt lefektettünk?
Személy szerint én azt gondolom, hogy olyasmi nincs, hogy nagy Ő. Csupán olyan hogy "Na őt tudom tolerálni eléggé, hogy hosszú időn keresztül tudjak vele együttélni."
Az pedig, hogy milyen jó nőkről maradsz le, az pedig majdhogynem az állati ösztön. Mivel tudjuk milyen a férfi... Minél több nőt akar meghódítani.
Mellesleg ezt olyasvalakitől hallod, akinek még sosem volt kapcsolata, de legalább az eddigi tapasztalataim leírhatom remélem. (Még ha nagyon kevés is volt belőlük)
Szerintem ez emberfüggő. Önmagában a nagy ő kifejezést nem szeretem. Senki sem fixen az, hanem azon függ az egész, hogy mennyit dolgozik a két fél a kapcsolaton.
Ettől függetlenül, mindenkinek van egy ideálja, amit lehet nagy ő-nek mondani. Nekem is van ilyen. Ha találnék egy ilyen nőt, akkor simán leélném vele az életem, mert az is beletartozna a dologba, hogy enged másokkal szexelni, isteni kajákat csinál, sok pénzt keres, mindenben passzolunk, személyes pszichológus tud lenni, mindig vidám és még 1000 dolog. Természetesen, ilyen nő nem létezik.
Nincs egy nagy ő.
Az van, hogy alapból nagyon kevés olyan ellenkező nemű emberrel találkozol életed során, akivel összeillő pár vagytok. Hasonlóan gondolkodtok, értitek egymás humorát, hasonló a családi háttér, és pár perc után úgy tudtok beszélgetni, mint akik ezer éve ismerik egymást. Emellett működik a kémia, a szexben is hasonló az igényetek, és élvezitek együtt, mert minden (méretek is) passzol.
Ugyanazt akarjátok, közösek a hosszú távú terveitek.
Külsőre is kölcsönös a vonzalom.
Nagyjából ennyi.
De ez már egy olyan ritka együttállás, ami ezerből egy emberrel van meg. Akinek van esze, az ezt keresi, és ha megtalálja, és nem fogja elengedni. Mire eljutsz idáig, rendszerint túlesel pár szerelmen, pár csalódáson. Ez is segít megbecsülni azt, akivel megvan az összhang.
Normális esetben ugyebár...
De lehet úgy is csinálni, hogy legfeljebb annyi időt és energiát szánsz a nőre, hogy a lyukig eljuss, aztán jöhet a következő. Az ilyenek szokták összekeverni a testi vágyakat a szerelemmel, és elveszik azt, akinek a legjobb a domborzata. Utána beüt a megszokás, aztán az unalom, szülés meg pár kiló plusz után oda feszes test. A pasi meg vinnyog, hogy mekkora xar a házasság, senki se nősüljön, mert csapda, inkább kúrjon mindenki mindenkivel, mert az a Zélet értelme. Közben tönkreteszi a családját, mert csak a farkát tudja szeretni.
Te döntésed, hogy melyik életet választod.
Mert szerelmesek voltak beléd, te viszont nem voltál szerelmes egyikbe se.
Nem tudom, képes vagy-e erre az érzésre. Ha szerelmes leszel, akkor pár évre csőlátásod lesz. Utána meg már késő.
Amúgy ha egy nő nem szerelemből van együtt a pasival, olyankor ő is vágyik másokra. Akkor is, ha elmúlt a szerelem, de már van gyerek és már nem lehet váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!