Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Létezik számunkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Létezik számunkra nagy Ő? Vagy egy nagy kamu az egész és csak rámondjuk valakire ha már elég nőt lefektettünk?

Figyelt kérdés
Vajon a férfi számára is van nagy ő, vagy mi csak eldöntjük egyszer az aktuális barátnőre hogy ő lesz az? Mert kapcsolataink közben bennünk van az érzés, hogy ha most megállapodok, akkor mennyi csajról maradok le. Mindig ott motoszkál, hogy hány jó nő van akivel lefekhetnénk ha szinglik lennénk. Elmúlik ez az érzés valaha, vagy csak megembereli magát a férfi és azt mondja: oké, ez a nő jó lesz, hogy társam legyen és családot alapítsak? Mit gondoltok?

2020. okt. 5. 01:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%

Személy szerint én azt gondolom, hogy olyasmi nincs, hogy nagy Ő. Csupán olyan hogy "Na őt tudom tolerálni eléggé, hogy hosszú időn keresztül tudjak vele együttélni."

Az pedig, hogy milyen jó nőkről maradsz le, az pedig majdhogynem az állati ösztön. Mivel tudjuk milyen a férfi... Minél több nőt akar meghódítani.

Mellesleg ezt olyasvalakitől hallod, akinek még sosem volt kapcsolata, de legalább az eddigi tapasztalataim leírhatom remélem. (Még ha nagyon kevés is volt belőlük)

2020. okt. 5. 02:15
 2/19 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ez emberfüggő. Önmagában a nagy ő kifejezést nem szeretem. Senki sem fixen az, hanem azon függ az egész, hogy mennyit dolgozik a két fél a kapcsolaton.

Ettől függetlenül, mindenkinek van egy ideálja, amit lehet nagy ő-nek mondani. Nekem is van ilyen. Ha találnék egy ilyen nőt, akkor simán leélném vele az életem, mert az is beletartozna a dologba, hogy enged másokkal szexelni, isteni kajákat csinál, sok pénzt keres, mindenben passzolunk, személyes pszichológus tud lenni, mindig vidám és még 1000 dolog. Természetesen, ilyen nő nem létezik.

2020. okt. 5. 03:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokkal inkabb egy dontes, hogy vele szeretnem e leelni az eletem.
2020. okt. 5. 06:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs egy nagy ő.

Az van, hogy alapból nagyon kevés olyan ellenkező nemű emberrel találkozol életed során, akivel összeillő pár vagytok. Hasonlóan gondolkodtok, értitek egymás humorát, hasonló a családi háttér, és pár perc után úgy tudtok beszélgetni, mint akik ezer éve ismerik egymást. Emellett működik a kémia, a szexben is hasonló az igényetek, és élvezitek együtt, mert minden (méretek is) passzol.

Ugyanazt akarjátok, közösek a hosszú távú terveitek.

Külsőre is kölcsönös a vonzalom.

Nagyjából ennyi.

De ez már egy olyan ritka együttállás, ami ezerből egy emberrel van meg. Akinek van esze, az ezt keresi, és ha megtalálja, és nem fogja elengedni. Mire eljutsz idáig, rendszerint túlesel pár szerelmen, pár csalódáson. Ez is segít megbecsülni azt, akivel megvan az összhang.

Normális esetben ugyebár...

De lehet úgy is csinálni, hogy legfeljebb annyi időt és energiát szánsz a nőre, hogy a lyukig eljuss, aztán jöhet a következő. Az ilyenek szokták összekeverni a testi vágyakat a szerelemmel, és elveszik azt, akinek a legjobb a domborzata. Utána beüt a megszokás, aztán az unalom, szülés meg pár kiló plusz után oda feszes test. A pasi meg vinnyog, hogy mekkora xar a házasság, senki se nősüljön, mert csapda, inkább kúrjon mindenki mindenkivel, mert az a Zélet értelme. Közben tönkreteszi a családját, mert csak a farkát tudja szeretni.

Te döntésed, hogy melyik életet választod.

2020. okt. 5. 07:47
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokatok válaszával egyetértek. Nade mégis mikor kell eljönnie annak a pillanatnak hogy válasszunk? Mi van, ha mondjuk 25 évesen van egy szuper csaj akivel el tudnál képzelni egy családot, de közben tudod hogy lenne még minimum 10-15 csaj akivel lefekhetnél a következő években? Akkor is megállapodsz vagy majd 30-35 évesen?
2020. okt. 5. 10:23
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
kedves kérdező, Szerinted a nők nem szeretnének sok pasival dugni egész életükben? Te mit gondolsz, ha kiderülne hogy az általan szépnek, jónak tartott nő is ilyen gondolatokat forgat a féjeben. "kedves a pasim, imádom, szeretem, jó lenne már egy családot alapítani, de basszus, holnap meeting és ott lesz a sármos vezéárigazgató, meg az új futár is milyen helyes pasas, az autóvezetőoktatómmal is elmennék egy "körre"..." Kedves kérdező, ne aggódj, nem csak te vagy ebben a helyzetben. a nők is szeretnek dugni, tévedés hogy nem. Általában az hozza meg a férfiak kedvét a házasságra, ha megvan hozzá az egzisztenciájuk és szeretnének apák lenni, illetve erősen konzervatív gondolkodásúak és kockázatkerülők. pl. félnek a nemi betegségektől ahhoz, hogy sok csajjal legyenek.
2020. okt. 5. 11:20
 7/19 A kérdező kommentje:
Én teljesen mást tapasztaltam eddig. Volt már dolgom egynéhány nővel, de mindnél azt láttam hogy az igazit keresi. Eszük ágában sem volt más férfiakkal lefeküdni amíg jártunk és engem is kisajátítottak. Ők inkább az érzelmeik felé mennek, persze vannak kivételek is. Talán ott az igazság, hogy a nő fészekrakó a férfi pedig “magvető”, és az is tény hogy nemigen lehet úgy lefektetni egy nőt, hogy azt mondod csak szexelni akarsz, de mindjárt más a helyzet, ha azt adod elő hogy te az igazit keresed....
2020. okt. 5. 13:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerelmesek voltak beléd, te viszont nem voltál szerelmes egyikbe se.

Nem tudom, képes vagy-e erre az érzésre. Ha szerelmes leszel, akkor pár évre csőlátásod lesz. Utána meg már késő.

Amúgy ha egy nő nem szerelemből van együtt a pasival, olyankor ő is vágyik másokra. Akkor is, ha elmúlt a szerelem, de már van gyerek és már nem lehet váltani.

2020. okt. 5. 15:18
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Ajajj, a #2-es válaszom ennyi megkeseredett nőt talált szíven?
2020. okt. 5. 23:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen jellegű kérdésekből és pár hozzászólásból simán felismerni az éretlen kisfiúkat, ők azok, akik csak elméletben szexelnek fűvel-fával, igazából meg...na mindegy is. Örülnének, ha egy nő érdeklődne irántuk, csak sajnos ők az a kategória, akik taszítják a nőket, mert toporzékoló, sértődött gyerekek. Nem sikerült nekik felnőni. Brühühü
2020. okt. 7. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!