Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit éreztek a gátlásos pasik iránt? Gyűlöletet, undort, megvetést? Mit?
30
Ez nem így kezdődik általában. Hanem úgy, hogy az ember pozitívan áll valamihez, aztán a kudarcok folytán elmegy a kedve, magyarázatokat talál, belekeseredik és kiforr a véleménye amely megannyiszor visszaigazolásra lelt. Így működik. Akik azt vallják amit én azoknak az is volt a valóságuk és azért vallják azt. Nem unalmukban, nem jókedvükben, nem figyelmet kunyerálnak, hanem valós tapasztalatok vannak mögötte!
# 31
Nekem meg tudod milyen még a rinyacsávókénál is valósabb tapasztalatom volt férfiakkal? Hogy kb. 13 éves korom óta TÖMEGESEN vesznek semmibe, néznek tárgynak, nyúlnak bele a privát szférámba (fogdosás, alám nyúlás, járműveken dörgölőzés), kezelnek automatikusan h.ülyének, csak mert csinos vagyok és érdekel a divat, szépségápolás, tömegesen k.urváztak le, és kívántak halált/örök magányt/olyan kapcsolatot, amiben szétvernek/nemi erőszakot (ki mit) visszautasítás miatt, ha pedig elmondtam ezeket a dolgokat másikaknak, akkor nem egyszer kaptam meg, hogy normális nőkkel nem bánnak így, nézzek magamba. Gondosan kellett kiválogatni az olyanokat, akik nem gondolnak olyanokat, hogy nekik alanyi jogon jár az, hogy párkapcsolatban az ő karrierük legyen előtérbe helyezve, mert a nőnek nem az a dolga, és amúgy sem képes logikára, meg olyat, aki nem úgy tekint a házimunkára, hogy "besegít" a nő dolgába, mert ő kedves, hanem ugyanúgy az ő dolga. Tele van a férfitársadalom undorító tetűvel, aki teljességgel alkalmatlan bármiféle szeretetkapcsolatra, azt sem tudja, mi az a tisztelet, szeretet. DE mégis képes voltam/vagyok arra, hogy akiket újonnan megismerek, azokhoz előítéletmentesen, pozitívan állok, és nem feltételezem, hogy egy tetű. Amikor még társat kerestem, az összes randipartneremmel érdeklődő voltam, és úgy álltam hozzájuk, hogy lehet, hogy ő lesz a párom, és bíztam bennük, ameddig nem bizonyították az ellenkezőjét. Ugyanis hiszem azt, hogy azért a férfiaknak legalább a fele értelmes, rendes alapvetően.
És az a szörnyű, hogy erre több alapom van, mint a "nőknek csak a jóképű, nagypofájú macsó kell" rinyára. Azért gondolom így, mert előfordult már nem egyszer, hogy visszautasítottam palikat, és ők úgy értelmezték, hogy csak a külsejük miatt teszem, felszínes, ribizli vagyok, és ők sokkal de sokkaaaaaal kedvesebbek, mint az a férfi, akivel valóban összejöttem, és engem hozogattak példának a női felszínességre. Holott a párom valóban rendes, és tényleg a szeretet tart minket össze immáron sok éve, az ő jellemüktől meg undorodom, életemben nem kaptam annyi rosszindulatú, agresszív megnyilvánulást, mint ezektől a gyűlölködő, visszautasított szerencsétlenektől. Mégis ők képzelik magukat jófiúnak.
Olyan is volt, hogy az volt a téma, hogy a nők mindig csak úgy kilépnek a kapcsolatból, ha már nincs érdekük, egyik pillanatról a másikra, szívtelenül lelépnek, és olyankor már ott van más kan a képben, és az egyik exem lett ennek a nagy hirdetője. Ezerszer beszélt velem ocsmányul, én pedig ezerszer tűrtem el, mert neki "idegösszeomlása" volt (figyelmeztettem, hogy változtatnia kell, de nem történt semmi), aztán az 1001. alkalomnál kidobtam. Ő úgy értelmezte, hogy nekem 0 empátiám van afelé, hogy romokban van az élete, és előjel nélkül elhagytam, és más kannak nyitottam szét a lábam egyből (4 hónappal a szakítás után elmentem randira egy sráccal, ennyi volt).
Ezért én fenntartásokkal kezelem az összes akár enyhén is nőellenes, keserű férfiak összes megnyilvánulását, mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy az ilyet nem érdekli az érem másik oldala. Olyat pedig alapból nem tudok komolyan venni, aki egy egész nemre mond általános dolgokat, pl. hogy nőknél ez meg az ösztönös, egy nő sincs, aki blabla, ilyen meg olyan csávó minden nőt megkaphat. Nem, ilyen nincs. Nekem sokkal több kézzel fogható tapasztalatom van gusztustalan férfiakkal (azt nem lehet féreérteni, h alám nyúl, pofázik), mégsincsenek ellenérzéseim, elméleteim az egész férfitársadalomra kiterjesztve.
#35 Minden szavaddal egyet értek. Ugyanez van velem is. Molesztálástól kezdve rengeteg mindent kaptam már férfiaktól, de igyekszem ezt nem belevinni a hétköznapokba, ismerkedem, pozitív vagyok, pozitív elvársokkal. És akkor tömegével olvasom itt a gagyi hozzászólásokat és kérdéseket, hogy a nők így, a nők úgy, a nők miért.....
Lelombozó.
Mar a kerdesen is latszik, hogy kezeltetned kene magad.
Es nem a "gatlasossag" miatt.
" Molesztálástól kezdve rengeteg mindent kaptam már férfiaktól"
Na ezaz!
Alig tudok olyan nőről, akit soha ne ért volna semmi ilyen értelemben vett atrocitás férfiaktól. Még akiket mondjuk nem molesztáltak, vagy nem bántották pedofil rokonok, azoknak is általában van sztorija, szinte egy nő sincs, akit ne talált volna be vmi tapizó vagy f.aszverő. Anyámnak a hotel liftben vette elő egy fazon a farkát, aztán követte a szobájáig, én pedig tizenévesen 2x is találkoztam mutogatós fazonnal parkban/járművön. Teljesen előzménymentes, random taperolással meg legalább 100x szembesültem.
De vérig vannak sértődve azért a #metoo-n, férfigyűlölő lelkisérültnek tartják, akik le merik írni ezeket, lánszóróval kellene irtani a feminizmust...stb.
De csomónak közülüknek meg persze szabad a világképük igazolása érdekében hazugságokat aggatni másokra (amit megtapasztaltam ettől a típustól számtalanszor, mint írtam). És akkor mi értsük meg az ő előítéleteiket.
35
Belátom amiket te kaptál azok sem kellemesek, de legalább nem vagy magányos és nem szenvedsz szexhiánytól, amelyek jobban leépítik az agyad, önbecsülésed mint néhány barom beszólása. Gondolom opcióid vannak tömegével, így nem tudod olyanok helyébe képzelni magad akiknek nincs.
Szerintem bölcsebb dolog lenne ok-okozatot tekinteni mintsem a már kész végeredmény felett ítélkezni. Akik olyan ocsmánnyá válnak azok az emberek is átmentek egy s más dolgon az életben. A visszautasítottság miatti frusztráció gyakran az őrületbe kergetheti az embert. Főleg olyanokat akiknek a párkapcsolat, nemiség a prioritások között lenne. Nyilván az aszexuálisok ezt könnyebben viselik,de még nekik is lenne igényük társra.
Szóval azon viselkedésformák mögött amiket egyes férfiaktól megtapasztalsz gyakran komoly és komplex okok állnak. Az ő szempontjukból a frusztrációjuk akár lehet jogos is. Persze könnyű ítélkezni felettük úgy, hogy nem is ismerjük az életüket.
Ugyanakkor az is elmondható, hogy a nőknél elég megegyező az a férfitípus akikre úgy igazából buknak, még a férfiaknál ez megoszlik úgy, hogy minden nő kap érdeklődést bőven, viszont az igazán sikeres pasik csak kevesen vannak, azon pasik többsége akik végül nőt kapnak, nagyon kell teperjenek és igyekezniük minden igényét kielégíteni a nőnek, mert különben lelécel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!